Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Utrpení vicemistra Evropy Patrika Bergera: Žádné vandry, Chabry!

Autor: nem

Mořeplavci Marco Polo, Kryštof Kolumbus a James Cook jsou proti nim peciválové. Patrik Berger (46) s chotí Jarčou byli zvyklí vandrovat po světě a najednou mají šlus.

Ti umějí žít,“ utrousil každý, kdo viděl jejich fotky na sociální síti. Slavný fotbalový granátník a jeho šťabajzna je posílali z Mexika, Floridy, Turecka, Hong Kongu, Mauricia. Z dovádění ve vlnách, z golfu, z rybaření. Loni touhle dobou se kochali pohledem na gejzíry na Islandu a letos?

Na přelomu února a března stihli lyžovačku v italských Dolomitech, kvůli čínskému viru spadli do separace, tvrdnou doma ve vilce v Dolních Chabrech a internacionál »Páťa« sem tam poseká trávu.

Hranice jsou zavřené, vyhlídky na nějaké putování po kontinentech mizerné. „Tipy na letošní dovolenou: Costa del Kuchyňa, Los Předsíňos, Santa Ložnica, Puerto de la Balkón, Rio de Koupleneiro,“ napsala Jaroslava s černým humorem na Instagram. Stýská se jim po toulkách, leč Patrik zůstal směrem k médiím na slovo skoupý jako už léta. Na dotaz Aha!, jak prožívá karanténu, odpověděl: „Nezlobte se, ale já o ničem mluvit nechci.“ A šel si sednout s atlasem na zápraží.

Patrik Berger si s manželkou Jarkou umí užívat života
Patrik Berger si s manželkou Jarkou umí užívat života