Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dva měsíce od smrti Kobeho Bryanta (†41): Dojemný vzkaz od vdovy!

Autor: Petr Žaloudek

Byly to pro ni emotivní dny, které jí připomněly, koho na konci ledna ztratila. Zejména pak sobotní výročí svatby – první, které vdova Vanessa prožila bez Kobeho Bryanta (†41).

Páteční draft WNBA, ženské obdoby slavné basketbalové zámořské soutěže, vyvolal u Vanessy vzpomínku na dceru Giannu (†13), která s tátou a dalšími pasažéry zemřela po pádu vrtulníku. Vedení soutěže ji totiž in memoriam poctilo čestným výběrem do řad nejlepších hráček světa.

„Tohle by byl pro ni splněný sen. Chtěla být tou nejlepší ze všech. Jako její táta,“ uvedla Vanessa a do nebe Gigi vzkázala: „Bože, jak mi chybíš. Zasloužila sis žít dlouhý, zdravý a šťastný život. Kéž bych tě mohla držet a povědět ti, jak moc jsem na tebe hrdá.“

Můj králi

Jen co stačily slzy prolité nad ztrátou dcery uschnout, už se Vanesse valily po tváři další. Tentokrát patřily manželovi Kobemu – v sobotu totiž uplynulo devatenáct let od jejich svatby. A poprvé tohle výročí musela prožít bez něj.

I jemu nezapomněla poslat dojemný vzkaz. „Můj králi, moje srdíčko, můj nejlepší příteli. Šťastné výročí, zlato. Moc mi chybíš. Kdybys tu tak mohl být a sevřel mě ve svých rukou. Miluju tě,“ napsala k fotce na Instagramu, kde ji legendární basketbalista Lakers svírá v náručí.

Kobemu a Vanesse Bryantovým to spolu slušelo
Kobemu a Vanesse Bryantovým to spolu slušelo