Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Připomínka neutuchající bolesti: Gigi Bryantová (†13) by slavila narozeniny

Autor: ptr

Uplynulo lehce přes čtvrt roku, ovšem bolest v srdci přetrvává. Vanessa Bryantová (37) si v den narozenin milované dcerky Gianny (†13) opět připomněla, že svého drahouška již nebude moci nikdy více obejmout. Alespoň tak poprosila veřejnost o vzpomínku tím, že obléknou cokoliv červeného, protože to byla nejmilejší barva malé Gigi.

„Gianna milovala nosit červenou mašli na všech školních fotkách. Červená znamená lásku a život,“ svěřila se Vanessa. Na sociální síti Instagram také napsala vzkaz přímo své dcerušce. „Šťastné 14. narozeniny mé sladké holčičce Gianně. Maminka tě miluje víc, než jsem ti kdy ukázala. Jsi částí mé duše navždy. Tolik tě každý den postrádám. Přála bych si, abych se mohla probudit, a ty jsi tu byla se mnou. Chybí mi tvůj smích, tvá objetí a tvé chichotání. Postrádám všechno o tobě, Gigi. Tolik tě miluju!“

Gianna zemřela společně s tátou Kobem Bryantem (†41) a sedmi dalšími lidmi 26. ledna při nehodě vrtulníku v Calabasas. Vanessa během dnů hned po nehodě řekla, „můj mozek odmítá akceptovat, že jsou Kobe i Gigi navždy pryč.“ Gigi byla velmi nadanou basketbalistkou a věřila, že se propracuje až do WNBA, aby pokračovala v odkazu svého otce a jméno Bryant stále rezonovalo basketbalovým světem.

Gigi s maminkou Vanessou
Gigi s maminkou Vanessou