Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Bolt se stal poprvé otcem, má dceru! Nápadníky varoval dopředu

Autor: ČTK, adl

Někdejší superstar světové atletiky Usain Bolt se stal poprvé otcem. Třiatřicetiletý sprinterský rekordman se dočkal vytoužené dcery, která podle informací jamajských médií přišla na svět už v neděli. Nejrychlejší muž planety už předem varoval všechny budoucí nápadníky, aby si na něho dali pozor.

„Všichni muži, všichni kluci! Nehrajte si se mnou!“ vzkázal osminásobný olympijský vítěz v žertu už v březnu, kdy na sociálních sítích prozradil pohlaví očekávaného potomka. V pondělí mu a jeho partnerce Kai Bennettové k narození dcery pogratuloval i jamajský premiér Andrew Holness.

Šťastný pár
Šťastný pár

Světový rekordman v bězích na 100 a 200 metrů a jedenáctinásobný mistr světa ukončil atletickou kariéru na světovém šampionátu v Londýně v roce 2017. Potom usiloval o dráhu profesionálního fotbalisty, ale z jeho snahy o získání angažmá například v Austrálii sešlo.

Před rokem Bolt oznámil, že se sportem končí a bude se věnovat byznysu. Podniká teď v oblasti elektromobility a se značkou Bolt Mobility se pokouší prorazit na trhu s elektroskútry.