Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

»Doktor« Rossi a jeho hanbatá přítelkyně: Vášnivá osahávačka před kamarády!

Autor: pet

Randí spolu už dva roky, přesto jsou pořád jako zamilovaní puberťáci. Ohnivá vášeň mezi motocyklovým závodníkem Valentinem Rossim (41) a jeho italskou krasavicí Francescou Sofií (25) stále nevyhořela!

Dokonce až tak, že je jim úplně jedno, když na ně při erotických hrátkách kouká celý svět. Mazlení na veřejnosti nebo odhalená ňadra na lodi, tabu pro ně není takřka nic. Naposledy byl šťastný pár viděn v Pesaře na Rossiho luxusní jachtě, kde předvedl žhavou erotickou show. To když nenechavá ručka krásné modelky šátrala svému milému na »vercajk«, jako by se nechumelilo.

Motocyklový závodník Valentino Rossi se svou milou Francescou si na jachtě umějí užívat
Motocyklový závodník Valentino Rossi se svou milou Francescou si na jachtě umějí užívat

I to je ale důkaz, že láska mezi nimi neutichá. „Poprvé spolu žijeme delší dobu. Nic nás nepřekvapilo, je nám dobře, jsme zamilovaní a v našem vztahu panuje harmonie,“ prozradil během koronavirové pandemie hvězdný italský jezdec, který Francescu poznal v paddocku, kde pracovala jako tzv. grid girl.

A tak se nabízí otázka, kdy se sedminásobný mistr světa v kubatuře MotoGP konečně stane tátou. „Mít děti? Pochopitelně si dávám na čas, protože je těžké skloubit můj život s rolí otce. Navíc, pokud chcete dítě, potřebujete tu pravou. Já ji asi našel,“ přiznal Valentino.