Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Cibulková řeší další zlodějinu. Nechutný útok na novopečenou maminku!

Autor: roc

Místo nejradostnějšího období má samé starosti! Bývalá tenistka Dominika Cibulková (31), která před měsícem přivedla na svět synka Jakuba, se stala obětí další loupeže. Znovu ji připravili o statisíce.

Takhle si úvod do role maminky nepředstavovala. Někdejší světová čtyřka přivedla 14. června ve vídeňské porodnici na svět prvorozeného kloučka a hned den nato jí nestoudný lupič vykradl luxusní chalupu v Záhoří, kde nasekal škody za půl milionu korun.

Teď slavná blondýnka řeší další krádež. »Cibuli« totiž napadli hackeři! Neznámí ničemové se nabourali do jejího oficiálního účtu na Facebooku, kde slovenskou hvězdu sleduje téměř 600 tisíc lidí. Tam, kde běžně fanoušci komentovali radostné fotky ze života jejich modly, teď skáčou virální videa s útoky hadů na slimáky, vtípky Asiatů při cestování metrem či rozdováděnými opičkami!

Když to Dominika zjistila, nestačila zírat. Zdá se však, že tentokrát o svůj »majetek« nepřijde natrvalo. Stránku se snaží získat zpět do své moci. „Můj Facebook hackli před pár dny, už na tom pracujeme. Děkuji vám za všechny upozornění a promiňte mi za nepříjemnosti,“ vzkázala přes Instagram, kde útokům internetových zbabělců odolává.

Slovenská tenisová hvězda Dominika Cibulková porodila syna Jakuba Navaru.
Slovenská tenisová hvězda Dominika Cibulková porodila syna Jakuba Navaru.