Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexy prázdniny prvoligových fotbalistů: Jejich lásky u moře odhodily stud!

Autor: roc

Makali jako diví, teď si dopřávají zaslouženého odpočinku! Fotbalisté tuzemské ligové smetánky si po náročném programu sbalili saky paky a vyrazili do tepla.

A že to potřebovali jako sůl. Kvůli pauze zapříčiněné čínským virem se hráči od konce května nezastavili. Jen co skončila sezona, vyjeli proto na dovolenou! Řada z nich s sebou vzala i své lásky, aby jim vynahradila ten dlouhý čas strávený na hřištích.

Tak jako slovenský stoper Dávid Hancko (22), jenž se s milovanou tenistkou Kristýnou Plíškovou vydal do oblíbené destinace Čechů – prosluněného Chorvatska.

Dvojička si v tamní metropoli Splitu užívá nejen opalovaček a čvachtání se ve slaném moři, ale i trajdání po památkách. A chybět samozřejmě nesmí ani dobré jídlo.

Nika Margetinová, partnerka opory Sparty Michala Sáčka, na dovolené v Řecku
Nika Margetinová, partnerka opory Sparty Michala Sáčka, na dovolené v Řecku

„Škoda, že se na mě nedívá tak, jako na tu pizzu,“ popíchl kmenový hráč Fiorentiny, jenž uplynulý ročník strávil na hostování ve Spartě (Letenští jednají o jeho přestupu), k fotce svojí milé s tradičním italským pokrmem.

Přímo na Balkánu tráví čas také plzeňský záložník Bucha s partnerkou Denisou, síly na případné dohrání dvou závěrečných kol nadstavbové skupiny o udržení, jíž odložilo řádění koronaviru v Karviné, tam nabírá i teplický šutér Řezníček s rajcovní chotí Míšou.

A kde jsou další párečky?