Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tři dny po smrti Buchtely (†20): Jeho Anička se odhodlala k doživotnímu činu!

Autor: ris

Byla to láska jako trám, kterou znenadání přeťala bezohledná mrcha. Nadějný hokejista Ondřej Buchtela (†20) v pátek po několikatýdenním boji podlehl neporazitelné rakovině srdce. Když ho jeho Anička na smrtelném lůžku držela za ruku, zašeptala: „Spolu navždy!“

Ta slova ho musela v kritické chvíli zahřát na duši. Teď statečná žena, s níž Ondřej láskyplně vychovával jejího sedmiletého syna, začala plnit sliby. Na levý bok si nechala vytetovat holubičku se jménem životní lásky a jeho dnem narození: Ondřej, 8.11.1999!

Při každém pohledu do zrcadla se tak Aničce nadosmrti vybaví krásné vzpomínky na vzácné chvíle se svým úžasným chlapem, ale i těžké momenty ze sklonku jeho života, kdy mu právě ona byla v beznadějné léčbě největší morální vzpruhou.

„Všechno za mě dělá přítelkyně, od jídla až po… po to aby mě opravdu dovezla na záchod. Je statečná, jak to se mnou zvládá,“ děkoval svojí krasavici Buchtela v rozhovoru pro iSport jen pár týdnů před jeho odchodem.

Anička zkrátka nenechala svého Ondru ve štychu, ani v těch nejtěžších chvílích.  „Jsi nejlepší táta, partner, kamarád, přítel! Navždy!?“ vzkázala do nebe svému Ondrovi, jenž nad ní tam nahoře určitě drží ochrannou ruku!

Partnerce zesnulého hokejisty Ondřeje Buchtely Aničce bude milovaného chlapa denně připomínat tetování na boku
Partnerce zesnulého hokejisty Ondřeje Buchtely Aničce bude milovaného chlapa denně připomínat tetování na boku