Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pusinky, frčíme domů! Hokejový taťulda Nedvěd si v porodnici vyzvedl své lásky

Autor: as

A teď už vás budu mít u sebe napořád! Hokejový bourák Petr Nedvěd (48) si včera v porodnici vyzvedl partnerku Nicole Volfovou (25) s pětidenní dcerkou Naomi. A Blesk byl exkluzivně u toho, když si své pokládky odvážel domů!

Krátce po poledni, horko jako v peci, když pyšný Petr vyvedl své holky z hlavních dveří porodnice v Praze – Podolí. Malá Naomi spinkala v sedačce, krásná Nicole jí co chvíli otírala zpocenou tvářičku. „Jsem unavená, spala jsem snad dvě hodiny,“ povídala svému miláčkovi, když se jí ptal, zda třeba nechce řídit.

Dcerku přivedla na svět v pátek po vyčerpávajícím devítihodinovém martyriu. „Křičela jsem možná víc, než je zdrávo,“ přiznala hned po porodu. Oproti původním plánům ji z porodnice pustili až včera, o den později. „Strašně se těším domů,“ usmála se Nicole, když nasedali do sněhobílého mercedesu a vyrazili směr Malá Strana.

Taťka Petr předtím přepečlivě zafixoval autosedačku na zadní sedadlo. Takovou cennost ještě nevezl! „Strašně si to užívám,“ přiznal. Jasně, kam se hrabe hvězdná kariéra a všechny ty úspěchy. Tohle je nejvíc!

Novopečený tatínek Petr Nedvěd si vyzvedl v porodnici přítelkyni Nicol a dcerku Naomi.
Novopečený tatínek Petr Nedvěd si vyzvedl v porodnici přítelkyni Nicol a dcerku Naomi.