Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

TOP 10: Sexy slavné fanynky!

Autor: spo

FOTOGALERIE – Real Madrid. Chelsea. Nebo AC Milán. Nejslavnější a největší fotbalové týmy planety. Mají miliony fanoušků po celém světě. Ale kterému velkoklubu fandí ty nejsvůdnější celebrity? Dozvíte se v sexy top ten hvězdných fanynek!

Správný chlap miluje fotbal. A krásné ženy. Server SoccerLens vzal tyto dvě věci dohromady – a tady je výsledek! Žebříček těch nejžhavějších a nejslavnějších krasavic, které fandí těm nejlepším fotbalovým týmům na světě! S takovými fanynkami jistě ani prohra tolik nebolí...

10. Cristina Scabbia (AC Milán)

361463:gallery:true:true

Svůdná zpěvačka skupiny Lacuna Coil Cristina Scabbia pochází ze slunné Itálie. A právě legendárnímu italskému klubu AC Milán fandí. Kvůli ní by si snad rozmyslel konec kariéry i Paolo Maldini!


9. Emma B (Aston Villa)

361464:gallery:true:true

Britská dýdžejka a moderátorka rádia Emma Boughton neboli Emma B strávila dětství v Birminghamu. Není tedy divu, že je fanynkou tamější Aston Villy.


8. Gemma Bissix (Chelsea)

361467:gallery:true:true

Gemma Bissix je další kráskou z britských ostrovů. Herectví se věnuje od svých devíti let a už posbírala několik ocenění. Její další láskou je londýnská Chelsea, za kterou chytá i Petr Čech.


7. Laura Esposto (AC Milán)

361465:gallery:true:true

Laura Esposto pracuje jako modelka a moderátorka v italské televizi. Své zkušenosti z obrazovky i půvab dává na odiv od roku 2005 i na klubové stanici svého milovaného AC Milán.


6. Sabrina Ferilli (AS Řím)

361474:gallery:true:true

Svůj herecký talent prezentuje v divadle i na obrazovce, ale italská kráska Sabrina Ferilli se navíc angažuje i v politice. A k tomu všemu fandí celku z hlavního města, slavnému AS Řím.


5. Alena Šeredová (Juventus)

329155:gallery:true:true

Nádhernou Alenu Šeredovou snad ani netřeba představovat. Česká partnerka gólmana Gianluigi Buffona je samozřejmě fanynkou jeho Juventusu.


4. Eva Gonzalez (Sevilla)

Eva Maria GonzalezFoto Nový Čas Víkend

Miss Španělska z roku 2003 Eva Gonzalez je sice partnerkou brankáře Realu Madrid a fešáka Ikera Casillase, ale místo v jejím srdci má i fotbalový klub z její rodné Sevilly.


3. Shakira (Real Madrid)

ShakiraFoto Archív

Kolumbijská zpěvačka Shakira nenechá nikoho chladným. Její svůdný tanec by se neztratil ani v "bílém baletu", jak se přezdívá Realu Madrid, kterému popová superhvězda fandí.


2. Shania Twain (Tottenham)

361466:gallery:true:true

Co na tom, že pochází z Kanady a její hudební kariéra už není na výsluní. Shania Twain je stále pořádná kočka! Určitě se jí nechali inspirovat i hráči "jejího" Tottenhamu z anglické Premier League.


1. Adriana Lima (Inter Milán)

361469:gallery:true:true

Brazilská bohyně Adriana Lima už několik let předvádí luxusní spodní prádlo Victoria's Secret. Můžeme jen závidět borcům z Interu Milán, že mají za fanynku úchvatnou supermodelku.