Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ronaldova nová láska: panenství za miliony!

Autor: spo

FOTOGALERIE, VIDEO – Cristiano Ronaldo zažívá nejlepší dny svého života. Přestoupil do hvězdného Realu Madrid. Je stále tou největší fotbalovou celebritou. A teď prý našel i dívku svých snů. Je jí italská modelka Raffaella Fico – a je to pořádná divoška!

Slavný Real Madrid za něj Manchesteru United zaplatil dvě a půl miliardy korun. Cristiano Ronaldo se tak ve svých čtyřiadvaceti letech kromě titulu nejlepšího fotbalisty planety může pyšnit i přízvisky nejdražší a nejlépe placený.

Co by mu tedy mohlo chybět? Přece krásná žena!

A i tu nyní Portugalec získal. Jeho nejnovějším úlovkem je jednadvacetiletá italská modelka Raffaella Fico .



Co mohlo Ronaldovi kromě krásy imponovat? Zřejmě pořádně divoká nátura! Nejen, že se smyslná krasavice šla předvádět televizním divákům v reality show Big Brother, ale navíc nabídla své panenství tomu, kdo zaplatí milion euro!

Při pohledu na její svůdné křivky se nelze divit, že se nakonec neznámý obdivovatel našel. A skutečně nabídku milion euro učinil. Tedy přes pětadvacet milionů korun!



"Zajímalo mě, kdo byl ten tajemný ctitel, který za mě chtěl zaplatit takovou částku," popisovala tehdejší situaci Raffaella. Přestárlý boháč, nebo milionářský playboy?

Ale i pro případ, že by zájemce nebyl tak úplně podle jejích představ, měla sexy modelka plán: "Kdyby se mi nelíbil, prostě bych si dala skleničku vína a na celou věc jednoduše zapomněla."

Nakonec se však přece jen rozmyslela a nabídku odmítla. Měla totiž mnohem lepší – tu od Ronalda !