Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Cristiano Ronaldo: nosí tanga s chobotem!

Autor: lel

FOTOGALERIE – Cristiano Ronaldo nosí tanga, říká jeho bývalá milenka Nereida Gallardo. Že to není žádné překvapení? A co třeba tohle: jsou zářivě rudá a se slonem vepředu! Činí ho snad žhavějším a výkonnějším v posteli? Kdepak, portugalský kanonýr prý stěží zvládne jedno číslo za noc!

Čtyřiadvacetiletý kanonýr Ronaldo si sice splnil přestup snů, když z mistrovského Manchesteru United odešel do královského Realu Madrid, ale v intimním životě je podle jeho bývalé přítelkyně Nereidy Gallardo s úspěchy na štíru.

"Když jsme ještě byli spolu, tak si koupil rudá tanga, která měla vepředu sloní hlavu. Bylo to dost trapné," sdělila divákům španělské televize Antena 3 šestadvacetiletá Nereida. To ovšem nebylo vše!

377458:gallery:true:true

"Nejtrapnější bylo, když si přirození nacpal do slonova chobotu. A stále mu spousta centimetrů v chobotu zbývala!" zesměšnila Ronaldovo mužství na televizní obrazovce dračice z Malorky.

Ani exotické prádlo jejich vztahu nepomohlo. "Někdy jsem měla pocit, že ho víc vzrušoval pohled do zrcadla než já," svěřila se s útrapami života s fotbalovou superstar studentka Nereida.

Nejvíc však musel Ronaldo zrudnout, když se expřítelkyně vyjádřila o jeho výdrži v posteli. "Zvládnu za noc tři čtyři orgasmy, jenže Cristiano usnul hned po prvním čísle," postěžovala si vnadná nymfomanka.

Nereida Gallardo
Nereida Gallardo


A aby toho nebylo málo, útrapy pokračovaly i mimo ložnici. "Po rozchodu se ke mně choval jako k psovi. Zkoušela jsem mu volat, ale jenom mě ignoroval."

"Choval se ke mně strašně, přesto jsem ho milovala" zhodnotila nakonec nepovedený vztah Nereida.