Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Expřítel dohnal sexy plavkyni k odchodu: Zveřejnil její akty!

Autor: INT, val

Je ve věku, kdy by mohla být v superformě a bortit jeden rekord za druhým. Místo toho francouzská plavkyně Laure Manaudou končí. Může za to někdejší přítel, který zveřejnil akty této půvabné plavkyně.

Je krásná, v 17 letech vyhrála zlato na OH v Aténách, drží světový rekord na 400m volný styl, je mistryní světa a Evropy a ve Francii je to národní hrdinka. Přesto sexy plavkyně Manaudou ve 22 letech ukončila profesionální kariéru.

Co za tím vězí? Podle deníku Le Parisien její expřítel Luca Martin, který zveřejnil některé lechtivé fotografie této přitažlivé Francouzky.

Manaudou naposledy závodila vloni na pekingské olympiádě, kde však její forma nebyla optimální. Netrénovala, vymlouvala se na bolesti ramena, hlavy, přetrénovanosti atd. Přitom až do olympiády pokořila několik světových rekordů.

Manaudou a její dokonalé tělo
Manaudou a její dokonalé tělo

"Plavání už mi nepřináší radost. Netoužím po dobrých výsledcích. Ráno se budím s tím, že nemám chuť plavat," přiznala se velmi atraktivní sportovkyně Laure, které nechuť k plavání způsobil italský plavec Luca Marin. Ten zveřejnil na internetu fotografie z jejich společných intimních chvil a Manaudou je na nich zcela odhalená.

Marin u plavání nadále zustává a jeho současnou přítelkyní je italská plavecká hvězda Federica Pellegriniová. Manaudou raději kariéru ukončila,  než aby se s nimi potkávala na každém plaveckém mítinku.