Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Ronaldo a Messi, nad touhle neslintejte!

Autor: qp

Každý bude v napětí pozorovat, kdo získá prestižní ocenění pro nejlepšího hráče FIFA. Bude to Cristiano Ronaldo, Messi nebo někdo jiný? Ať už to bude kdokoliv, bude mít štěstí. Vítězi totiž popřeje a zřejmě i políbí sexy-kráska Charlotte Jackson, která bude onu show moderovat.

Po krásné Sylvii van der Vaart, která uváděla galavečer FIFA World Player 2008, se organizátoři akce rozhodli pro letošní rok najmout blondýnku Charlotte Jackson, půvabnou 30letou Angličanku, která pracuje pro Sky Sports.

Je nad slunce jasné, že až vejde na pódium, hlavní aktéři Cristiano Ronaldo, Messi, Kaká či Andrés Iniesta si pořádně promnou oči. Uvidí totiž nejžhavější televizní osobnost, která tohle poněkud zvláštní, ale lichotivé ocenění získala v říjnu.

Zvláště pro milovníka a záletníka Ronalda bude hodně těžké, aby nad sexy dračicí a přitom velmi inteligentní Charlottou neslintal. Stejně tak pro další hosty, kteří se 21. prosince na slavnostním vyhlášení v Curychu objeví.

Sličná Jackson se neživí pouze jako moderátorka. Je dokonce bývalou zpěvačkou a ráda se nechá blýsknout fotoaparáty jakožto dobře placená modelka. Na to se ostatně můžete podívat sami.

Svou „sportovní“ kariéru odstartovala na internetových portálech sportal.com, football365 a golf365. Před dvěma lety přesídlila do Setanta Sports News, která ovšem z důvodu ekonomické krize ve Velké Británii zanikla. Na stanici Sky Sports pracuje od srpna tohoto roku.