3. února 2016 • 16:40

Fotbalové přestupy ONLINE: Velké ligy zavřely. Kdo změnil dres?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lednové přestupové okno v nejlepších evropských ligách skončilo. Přesto se v něterých soutěžích včetně té české ještě mohou měnit kádry. Podívejte se, kdo na poslední chvíli měnil dres, o kom se v souvislosti s přestupem ještě mluví.



21:01

JEDNÁNÍ. Giannelli Imbula z Porta momentálně podstupuje v tréninkovém centru Stoke zdravotní prohlídku. Cena by se měla vyšplhat až na 18 milionů liber, což by znamenalo, že by se belgický útočník stal nejdražší posilou v historii klubu z Anglie.

20:20

Po návratu k řemeslu fotbalového agenta už získal Pavel Zíka několik zajímavých klientů. Oficiálně zastupuje či má uzavřenou gentlemanskou dohodu i s dlouholetými plzeňskými oporami. Podílel se na přestupu Václava Procházky do tureckého Osmanlisporu, na svých internetových stránkách uvádí, že pod jeho křídla spadají také František Rajtoral, Václav Pilař, Daniel Kolář, Milan Petržela nebo David Limberský. Právě někdejší západočeský kapitán podle Zíky ještě má na to, aby si v pokročilejším věku zajistil lukrativní angažmá v elitní soutěži. VÍCE ZDE >>

20:15

HOSTOVÁNÍ. Záložník Realu Madrid Denis Čeryšev se ani pod trenérem Zidanem v kádru Bílého baletu neprosadil a bude do konce sezony hostovat ve Valencii. 

19:56

SPEKULACE. Tak přeci jenom se dočkáme pořádné přestupové bomby? Podle britských médií je Radamel Falcao na cestě do Madridu. O trápícího se útočníka projevilo zájem Atlético Madrid, kde Kolumbijec prožil svá nejlepší léta fotbalové kariéry.

19:41

PŘESTUP. Nováček Premier League Watford  přivedl Abdoulaye Doucourého z francouzského Rennes. Toho vzápětí poslal na hostování do španělské Granady.

19:22

ZMĚNY V KÁDRU. Konžský fotbalista Dzon Delarge přestoupil ze Slovanu Liberec do Rakouska, kde bude hrát za Admiru Wacker Mödling. Z kabiny Slovanu odcházejí také Vojtěch Hadaščok a Jiří Pimpara, kteří budou hostovat v druholigové Vlašimi, a Martin Janošík s Douglasem Djikou. Ti obléknou dres Třince. Liberec se naopak dohodl s Dynamem Kyjev na přestupu Sergeje Ljulky. Severočeský klub o tom informoval na svém webu.

HOSTOVÁNÍ. Bývalý obránce Manchesteru United Alex Büttner bude hostovat z Dynama Moskva v belgickém Anderlechtu.

18:55

HOSTOVÁNÍ. Další posilou římského AS je záložník FC Janov Diego Perotti. Římané Argentince získali na hostování s opcí, která činí 9 milionů eur.

18:12

HOSTOVÁNÍ. Poslední celek německé bundesligy Hannover ulovil obránce Alexandera Miloševiće z Besiktase Istanbul. Švédský reprezentant přichází na hostování s opcí.

17:57

HOSTOVÁNÍ. Posiluje i obhájce německého titulu Bayern Mnichov. Jasně první tým bundesligy získal na hostování Serdara Tasciho, který doposud oblékal dres Spartaku Moskva. Pokud se německý obránce ve hvězdném klubu prosadí, Bayern může uplatnit opci, která je stanovena na 10 milionů eur.

17:36

PŘESTUP. Nizozemský fotbalový záložník Nigel de Jong, vicemistr světa z roku 2010, se dohodl na předčasném ukončení smlouvy s AC Milán a odchází do Los Angeles Galaxy. Osmdesátinásobný nizozemský reprezentant působil v Miláně od roku 2012, předtím hrál za Manchester City, Hamburk a Ajax Amsterodam.

17:34

HOSTOVÁNÍ. Útočník Éder odchází ze Swansea do francouzského Lille. Portugalec bude hostovat v 15. týmu francouzské Ligue 1 do konce sezony. 

17:27

PŘESTUP. Český fotbalista Tomáš Pekhart přestoupil z německého Ingolstadtu do AEK Atény. V řeckém klubu podepsal smlouvu do června 2017 s opcí na další dva roky. VÍCE ZDE >>

16:52

JEDNÁNÍ.  Útočník Sunderlandu Steven Flatcher je na cestě do Francie. Novým působištěm reprezentanta Skotska by mohla být Marseille, kde ho čeká zdravotní prohlídka. 

16:47

JEDNÁNÍ. Newcastle United se chce vyhnout sestupu z anglické Premier League. Týmu ze St. James Parku by měl pomoct obránce Jose Enrique, který by se ke „Strakám“ mohl vrátit z Liverpoolu. Kluby už jednají.

16:39

SPEKULACE. Německý klub Schalke 04 chce nabídnout obránci Joelu Matipovi zdvojnásobnění platu, aby zabránil jeho odchodu do Liverpoolu. Kamerunského reprezentanta by rád získal trenér Jürgen Klopp, který ho zná z působení v Německu.

16:15

SPEKULACE. V letošní sezoně není Manchester United příliš produktivní, a tak vedení klubu uvažuje o koupi útočníka Watfordu Odiona Ighala. Nigerijský střelec v dresu nováčka Premier League září, v nejvyšší anglické soutěži vstřelil už 14 branek.

16:11

HOSTOVÁNÍ. Útočník Borussie Mönchengladbach Josip Drmić vypomůže na půl roku Hamburku SV. Tým, ve kterém působí český brankář Jaroslav Drobný, zbrojí na jaro, aby se letos vyhnul bojům o sestup z německé bundesligy.

15:35

VIDEO: Trenér Manuel Pellegrini oznamuje svůj konec na lavičce fotbalistů Manchesteru City.

15:32

SMLOUVA. Záložník Ayoze Pérez podepsal novou smlouvu s Newcastlem. V anglickém klubu bude působit až do roku 2021.

1 2 3 4 5 6 7 8

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud