Zdeněk Janda
27. září 2013 • 04:45

Ptejte se Jágra! Číslo 68 bude pravidelně odpovídat na vaše dotazy

TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

V kolik hodin chodí spát? Čím se láduje před zápasem? Jak si připravuje hokejku? Co je pro něj v životě nejdůležitější? Chcete se prostě zeptat na něco speciálního Jaromíra Jágra? Prostřednictvím deníku Sport a serveru iSport.cz máte jedinečnou příležitost! Pravidelné sloupky hokejové legendy se totiž od příštího týdne změní v odpovědi čtenářům.



Víte toho o něm dost. Jednačtyřicetiletý veterán je dlouhodobě nejslavnějším českým sportovcem. Jeho fascinující příběh plní stránky novin už spoustu let.

Přesto jistě existuje spousta věcí, které byste se Jágra rádi zeptali. Ale zatím jste neměli příležitost. Jenže teď se to změní, díky deníku Sport se můžete útočníka Devils zeptat, na co chcete! Česká legenda v minulých dvou sezonách exkluzivně pro Sport ve svých pravidelných sloupcích komentovala zámořské dění, ale nyní se formát jeho příspěvků změní.

„Chci, aby se lidé dozvěděli to, co chtějí. Aby jim to něco dalo a nemuseli si číst třeba to, co je zrovna ani moc nebaví. Proto bude nejlepší, když mi přes Sport pošlou otázky a já jim na ně odpovím,“ vysvětluje Jágr. Otázky posílejte prostřednictvím speciálního formuláře pod článkem.

„Já na ty otázku budu průběžně koukat a vždycky vyberu tři nebo čtyři, na které daný týden odpovím. Určitě je to lepší, než abych psal o tom, co si myslím já, že je zajímavé. Já chci vědět, co zajímá přímo vás,“ vybízí útočník Devils svoje příznivce.

V deníku Sport odpovědi uvidíte ve čtvrtek. „Už se těším, na co se fanoušci budou ptát. Snad budu znát odpovědi,“ usmívá se legenda.

Jágr se v současné době v zámoří chystá na start sezony, první ostrý zápas Devils mají na programu příští čtvrtek v Pittsburghu. O den později doma tým New Jersey přivítá New York Islanders. „Už se těším, až to vypukne. Věřím, že budu zdravotně stoprocentně v pořádku. Jsem plný očekávání, každopádně udělám maximum, abychom do sezony vstoupili dobře,“ říká Jágr.
Zámořskou rutinu si nově zpestří odpovídáním na vaše dotazy. První várka přijde ve čtvrtek, dotazy Jaromíru Jágrovi posílejte pomocí formuláře pod článkem už teď!



Články odjinud


Články odjinud