Porcovat soupeře i steaky. Brankář šéfuje restauraci: Kozí sýr je granát!
6
/
8
Prohlédnout znovu
Porcovat soupeře i steaky. Brankář šéfuje restauraci: Kozí sýr je granát!
Hokejový brankář Martin Růžička si v roce 2015 kousek od pardubického zimáku otevřel restauraci.
|
Koláž iSport.cz
Interiér restaurace Martina Růžičky připomíná řeckou tavernu
|
Facebook.com
Steakhouse Na Cibulce si získal v Pardubicích velkou oblibu
|
Facebook.com
Dezerty v restauraci Na Cibulce peče maminka Martina Růžičky
|
Facebook.com
Do steakhouseu Na Cibulce chodí kromě hokejistů i zástupci dalších sportů. Na snímku výběr elitních florbalistů Chodova a Pardubic
|
Facebook.com
Martin Růžička si restauraci Na Cibulce otevřel v Pardubicích v roce 2015
|
Facebook.com
Pardubice stáhly ztrátu dvou branek, ale na body to nestačilo
|
Jaroslav Legner (Sport)
Maska mladoboleslavského brankáře Martina Růžičky
|
Barbora Reichová (Sport)
Muradov vyhozen z UFC. Nevím proč, tak brzo jsem skončit nechtěl, říká
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už některá hřiště sečou i automaticky
Kam dál, trenére? Kdo po Moyesovi? Bayern řeší plán „D“ a Conte se nabídl
Vlasák tuní Boleslav: Posílili jsme, ale Sparta a Pardubice jsou pořád jinde
Přestupy v extralize ONLINE: Gólmani Liberce se loučí. Jeden jde do Vítkovic
Zafeiris: zlaté dítě v bíločervené kleci bez čísel. Zbaví se ho Slavia v létě?