Logo isport

Vakoč radí cyklistům: Zkuste rýžové koláčky. Zmrzlina jako nejlepší motivace

1/8
Přehled fotografií
Zavřít
  • Petr Vakoč radí hobíkům, jak jíst během výletů i ostrých výšlapů
    Petr Vakoč radí hobíkům, jak jíst během výletů i ostrých výšlapů
    Zdroj: Sigfrid Eggers/Deceuninck-Quick-Step
  • Petr Vakoč radí hobíkům, jak jíst během výletů i ostrých výšlapů
    Petr Vakoč radí hobíkům, jak jíst během výletů i ostrých výšlapů
    Zdroj: Barbora Reichová (Sport)
  • Petr Vakoč radí hobíkům, jak jíst během výletů i ostrých výšlapů
    Petr Vakoč radí hobíkům, jak jíst během výletů i ostrých výšlapů
    Zdroj: profimedia.cz
  • Petr Vakoč radí hobíkům, jak jíst během výletů i ostrých výšlapů
    Petr Vakoč radí hobíkům, jak jíst během výletů i ostrých výšlapů
    Zdroj: Profimedia
  • Petr Vakoč radí hobíkům, jak jíst během výletů i ostrých výšlapů
    Petr Vakoč radí hobíkům, jak jíst během výletů i ostrých výšlapů
    Zdroj: Barbora Reichová (Sport)
  • Petr Vakoč na Vueltě a San Juna v Argentině
    Petr Vakoč na Vueltě a San Juna v Argentině
    Zdroj: Sigfrid Eggers/Deceuninck-Quick-Step
  • Cyklista Petr Vakoč prozradil, co jí
    Cyklista Petr Vakoč prozradil, co jí
    Zdroj: Koláž iSport
  • Na dobrou kávu nedá cyklista dopustit
    Na dobrou kávu nedá cyklista dopustit
    Zdroj: Instagram
Petr Vakoč radí hobíkům, jak jíst během výletů i ostrých výšlapů
Petr Vakoč radí hobíkům, jak jíst během výletů i ostrých výšlapů
Petr Vakoč radí hobíkům, jak jíst během výletů i ostrých výšlapů
Petr Vakoč radí hobíkům, jak jíst během výletů i ostrých výšlapů
Petr Vakoč radí hobíkům, jak jíst během výletů i ostrých výšlapů
Petr Vakoč na Vueltě a San Juna v Argentině
Cyklista Petr Vakoč prozradil, co jí
Na dobrou kávu nedá cyklista dopustit