1. února 2014 • 00:30

SOUHRN přestupů v Evropě: Tak probíhal poslední den

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestupní termín skončil. A zde se dozvíte všechno, co potřebujete vědět o dění na fotbalovém přestupovém poli. Potvrzené transfery i nevydařená jednání. To vše jsme sledovali ONLINE.



Poslední den AKTUALIZOVAT »
0:20 JEDNÁNÍ. Liverpoolu ztroskotalo vyjednávání s Dněprem o přestupu Jevhena Konopljanky. Hráč přitom na Anfield chtěl, s "reds" se dokonce domluvil na podmínkách smlouvy, jenže kluby se nedohodly.
0:19 HOSTOVÁNÍ. Útočník West Hamu Modibo Maiga bude na jaře oblékat dres Queens Parku Rangers.
0:15 PŘESTUP. Český fotbalový reprezentant Michael Rabušic odchází z Liberce do týmu nováčka Serie A Hellasu Verona. Informoval o tom rozhlas italského klubu, oficiálně však zatím transfer potvrzen nebyl.
Liberec přichází o další klíčovou postavu úspěšného podzimního tažení Evropskou ligou. Již dříve klub opustili obránci Renáto Kelič a Ondřej Kušnír. V létě pak odejde Radoslav Kováč do Sparty. VÍCE ZDE
Michael Rabušic si zahraje italskou ligu.Foto Michal Beránek (Sport)
0:13 HOSTOVÁNÍ. AS Monaco posílil také obránce Aymen Abdennour z Toulouse. Dohoda o hostování obsahuje opci na permanentní přestup ve výši 15 milionů liber.
0:12 PŘESTUP. Šéf Crystalu Palace Steve Parish potvrdil, že se klubu podařilo dotáhnout do konce dva přestupy: Toma Inceho a Joe Ledleyho.
0:10 PŘESTUP. FC Kodaň potvrdila, že koupila zpět útočníka Andrease Corneliuse z Cardiffu. Částka se údajně vyšplhala na tři miliony liber, před rokem ho přitom Cardiff koupil za osm milionů liber...
0:09 HOSTOVÁNÍ. Inter Milán poslal Ishaka Belfodila hostovat do Livorna, kde stráví zbytek sezony.
0:05 HOSTOVÁNÍ. Útočník Arsenalu Park Chu-Young byl zapůjčen Watfordu do konce sezony. Brankář Manchesteru United Sam Johnstone bude hostovat v Doncasteru čtyři týdny.
0:03 HOSTOVÁNÍ. Šestadvacetiletý útočník Fiorenty Oleksandr Iakovenko zamířil na hostování do španělské Malagy.
Přestupové okno se zavřelo! Ale nebojte, i po něm budou teprve kluby potvrzovat další a další přestupy, které stihly těsně před půlnocí podepsat. Co nás ještě čeká?
23:53 PŘESTUP. Zkušený stoper Paolo Cannavaro přestoupil z Neapole do Sassuolo, který se pokusí zachránit v nejvyšší italské soutěži.
23:52 PŘESTUP. Záložník Éver Banega opustil Valencii a přesunul se zadarmo do týmu Newell's Old Boys. Domů. Do Argentiny.
23:51 HOSTOVÁNÍ. Harry Redknapp stále úřaduje! QPR oznámilo dnešní čtvrtou posilu. Z Manchesteru United přichází hostovat Will Keane.
23:41 JEDNÁNÍ. Český reprezentační útočník Michael Rabušic podle italských médií přestoupil do Hellasu Verona. Oficiálně však transfer nebyl potvrzen.
23:33 HOSTOVÁNÍ. Oliver Torres, talentovaný mladík z Atlétika Madrid, bude na jaře hostovat ve Villarrealu.
23:31 PŘESTUP. Everton potvrdil, že obránce Johnny Heitinga už patří Fulham. Nejde o hostování, jak se předpokládalo. Do londýnského celku přestoupil. A zadarmo.
23:29 PŘESTUP. Nováčka italské ligy Sassuolo posílil sedmnáctiletý talent Antonio Sanabria z Barcelony.
23:26 JEDNÁNÍ. Další posila Harryho Redknappa! Útočník West Hamu Modibo Maiga podle BBC podstupuje zdravotní testy v QPR, kde by měl hostovat do konce sezony. 
23:12 JEDNÁNÍ. Cardiff ukončil diskuzi s Newcastlem ohledně útočníka Papisse Cissého. "Straky" si řekly o velký ranec, na což Cardiff nepřistoupil. Newcastle údajně požaduje více než 10 milionů liber. Např. turecké kluby nabízely jen 8 milionů, proto jednání ztroskotala už odpoledne.
23:00 JEDNÁNÍ. Podle Sky Sports si chtěl Arsenal vypůjčit také útočníka Papisse Cissého. Newcastle však nejeví o hostování zájem, hráče prý jedině prodá.
Do konce přestupního termínu zbývá 1 HODINA
22:56 PŘESTUP. Fulham potvrdil prodej stopera Philippa Senderose do Valencie. Senderos působil na Craven Cottage od léta 2010, odehrál celkem 68 zápasů ve všech soutěžích.
22:44 HOSTOVÁNÍ. Útočník Espanyolu Thievy Bifouma odehraje jaro ve West Brom, kde hostuje také český forvard Matěj Vydra. Půjčka Bifoumy obsahuje opci na trvalý přestup ve výši 3,25 milionu liber.
22:41 JEDNÁNÍ. Velké změny prodělá na poslední chvíli obrana Fulhamu. S největší pravděpodobností přijde Johnny Heitinga z Evertonu. Právě teď podstupuje lékařskou prohlídku. Naopak může odejít Philippe Senderos, o nějž usiluje Valencia.
22:39 JEDNÁNÍ. Španělská média tvrdí, že Arsenal se pokusil získat Cristiana Tella na hostování. Barcelona to ale okamžitě zamítla.
22:36 HOSTOVÁNÍ. Chelsea potvrdila, že Laziu Řím zapůjčila záložníka Gaëla Kakutu. Hostování potrvá do konce letošní sezony.
22:34 PŘESTUP. Brazilský záložník Hernanes definitivně přestoupil z Lazia Řím do Interu Milán. Přesun vyjde na 20 milionů eur + bonusy.
22:31 PŘESTUP. Další velký transfer! Do Atlétika Madrid zamířil brazilský ofenzivní záložník Diego, který doposud patřil ke klíčovým hráčům Wolfsburgu.
22:26 JEDNÁNÍ. Španělské rádio Cadena Ser informuje, že Valencia získala na hostování útočníka Manchesteru United Javiera Hernandeze. Ani jeden z klubů však tuto informaci zatím oficiálně nepotvrdil.
22:22 JEDNÁNÍ. Konopljanka do Liverpoolu? "Z přestupu je nadšený, ale kluby se stále nedohodly. Prezident Dněpru nechce hráče prodat. A nemyslím si, že je to otázka peněz," tvrdí jeho agent. Liverpool údajně nabídl až 15 milionů liber.
22:15 PŘESTUP. Scott Dann přestoupil z Blackburnu do Crystal Palace, kde podepsal smlouvu na 3,5 roku ... Reading odmítl nabídku Cardiffu na útočníka Adam le Fondreho.
22:01 HOSTOVÁNÍ. Dimitar Berbatov je potvrzen. Útočník Fulhamu bude v jarní části sezony hostovat v AS Monaco.
21:28 HOSTOVÁNÍ + PŘESTUP. AS Řím získal na hostování s opcí Rafaela Toloie ze Sao Paula ... Getafe koupilo Jorgeho Sammira z Dinama Záhřeb, podepsal smlouvu do léta 2017.
21:04 HOSTOVÁNÍ. Útočník Manchesteru United Federico Macheda byl zapůjčen na půl roku Birminghamu City. Hellas Verona pro změnu získal na hostování s opcí Marquinha z AS Řím.
20:57 Barcelona popřela informace Radia Marca, podle které měla nabídnout novou smlouvu brankáři Victoru Valdésovi. Ten už v létě oznámil, že kontrakt neprodlouží a po této sezoně z Barcelony odejde.
20:55 JEDNÁNÍ. Přestup útočníka Newcastlu Papisse Cissého do Turecka padl. Do hry ale vstoupil Cardiff a podle informací Daily Mail jsou kluby blízko dohodě. Konec přestupního termínu se blíží.
20:43 PŘESTUP. Do Celtiku přestoupil útočník Leigh Griffiths, jenž podepsal kontrakt na čtyři roky.
20:36 HOSTOVÁNÍ. Konečně! Hotovo! Arsenal oficiálně oznámil příchod zkušeného záložníka Kima Källströma ze Spartaku Moskva. V londýnském klubu bude hostovat do konce sezony.
Kim Källström bude na jaře hostovat v Arsenalu. Kim Källström bude na jaře hostovat v Arsenalu.Foto arsenal.com
20:00 JEDNÁNÍ. Kim Källström prošel zdravotní prohlídkou v Arsenalu. Následovat by mělo oficiální oznámení o jeho půlročním hostování ze Spartaku Moskva.
19:53 PŘESTUP. Real Sociedad potvrdil příchod Sergia Canalese z Valencie. Bývalý hráč Realu Madrid podepsal smlouvu do léta 2018.
19:47 HOSTOVÁNÍ. Levý obránce Neapole Pablo Armero zamířil na půlroční hostování do West Hamu.
19:35 JEDNÁNÍ. Nováček italské ligy Sassuolo údajně vyjednává přestup obránce Paola Cannavara z Neapole.
19:30 HOSTOVÁNÍ. Chievo Verona získalo na hostování do konce sezony Victora Obinnu z ruského Lokomotivu Moskva.
19:20 HOSTOVÁNÍ. Osvaldo prošel v Juventusu zdravotními testy a klub potvrdil jeho hostování ze Southamptonu za 330 tisíc liber. Zatím do konce sezony, s opcí na případný přestup. Ten by vyšel na 16,5 milionu liber.
18:55 PŘESTUP. Útočník Nicola Pozzi přestoupil ze Sampdorie do Parmy. Opačnou cestou zamířil Stefano Okaka.
18:35 JEDNÁNÍ. Manchesteru City se nepodařil dotáhnout vyhlížený příchod Eliaquima Mangala, o své místo mezi Citizens se tak zřejmě nemusí bát už ani Joleon Lescott, o kterého stál Fulham či West Ham a lukrativní nabídku měl i z istanbulského Besiktase.
18:15 HOSTOVÁNÍ. Liberec získal vedle Sergeje Rybalky na hostování i dalšího Ukrajince Jevgena Budnika.
18:00 JEDNÁNÍ. Arsenal a Liverpool pokračují v horečném jednání a shánění posil. Anglické kluby mají podle španělských médií lanařit útočníka Tella z Barcelony.
17:35 PŘESTUP. Útočník Nicola Pozzi jde ze Sampdorie do Parmy, opačným směrem putuje forvard Stefano Okaka.
17:22 JEDNÁNÍ. Manchester City odmítl nabídku Liverpoolu, který chtěl získat obránce Micaha Richardse. Glen Johnson, stabilní člen liverpoolské obrany, má problémy s třísly a kotníkem a klub za něj shání alternativu.
17:16 HOSTOVÁNÍ. Wigan získal svou čtvrtou zimní posilu, na hostování do konce sezony z Leicesteru přichází bývalý reprezentant do 21 let Martyn Waghorn.
17:00 PŘESTUP. Útočník Wolverhamptonu Kevin Doyle bude hostovat do konce sezony v Queens Park Rangers. Manažer Harry Redknapp, který je pravidelně v poslední přestupový den velice aktivní, dnes získal už tři posily.
16:58 PŘESTUP. Zenit Petrohrad podepsal Salomóna Rondóna z Rubinu Kazaň na pět let.
16:56 JEDNÁNÍ. Brazilec Diego míří do Atlétika Madrid. Obchod potvrdil sportovní ředitel Wolfsburgu Klaus Allofs: "Dosáhli jsme dohody."
16:32 PŘESTUP. Talentovaný útočník s čichem na góly Ezequiel Rescaldani posílil španělskou Malagu. Dosud nastupoval za argentinský klub Velez Sarsfield.
16:28 PŘESTUP. Fulham potvrdil, že získal řeckého útočníka Kostase Mitroglou za 12,5 milionu liber. Smlouvu podepsal na 4,5 roku. V sestavě by měl nahradit Dimitara Berbatova, který podstupuje lékařskou prohlídku v Monaku.
16:17 HOSTOVÁNÍ. Bývalý útočník Dortmundu, Brém či Valencie Nelson Valdéz bude hostovat v řeckém Olympiakosu z Al Jaziry.
16:08 JEDNÁNÍ. Turecký klub Trabzonspor nabídl 8 milionů eur za útočníka Newcaslu Papisse Cissého. Toho chtějí také kluby z Kataru a Emirátů. 
15:57 PŘESTUP. Sporting Lisabon koupil útočníka Fredyho Montera za 1,2 milionu eur. Dosud v portugalském týmu jen hostoval ze Seattlu, zato velice úspěšně. Ve 14 zápasech vstřelil 16 branek.
15:51 JEDNÁNÍ. Trenér West Brom Pepe Mel potvrdil zájem o útočníka Espanyolu Thievyho Bifoumu. To není dobrá zpráva pro českého reprezentanta Matěje Vydru... Bifouma by měl ve WBA hostovat do konce sezony. A pokud se prosadí, birminghamský klub na něj může uplatnit opci ve výši 4 milionů liber.
15:49 SPEKULACE. Kouč Cardiffu City Ole Gunnar Solskjaer chce ještě jednoho hráče Manchesteru United, celkově třetího. Podle Daily Mail usiluje o italského útočníka Federika Machedu.
15:43 HOSTOVÁNÍ. Do Mladé Boleslavi přichází na půlroční hostování také dvacetiletý Adam Fousek z Pardubic, kterého středočeský klub v závěrečném lednovém týdnu testoval. Trenéra Karla Jarolíma zaujal natolik, že mu vedení Mladé Boleslavi nabídlo hostování do 30. června 2014 s opcí na případný přestup.
15:35 PŘESTUP. Daniel Bartl přestoupil ze Žižkova do Mladé Boleslavi, kde o něj stál trenér Karel Jarolím. Podle informací iSport.cz se přestupní částka vyšplhala na dva miliony korun. Transfer redakci potvrdil hráčův zástupce Bronislav Šerák. "Kluby jednaly od středy a dnes přestup uzavřely. Na Žižkově byl už dlouho, proto jsme se rozhodli pro změnu. Zítra s novým týmem odlétá na soustředění. Daniel věří, že se prosadí do základní sestavy," řekl. Bartlovi by po sezoně vypršela na Žižkově smlouva, v Boleslavi podepsal kontrakt na 2,5 roku.
15:30 Plánoval, že na jaře zkusí štěstí jinde. Tomáš Kalas se svým agentem chtěl najít klub na hostování, kde by dostal vác prostoru na hřišti. Jenže José Mourinho řekl českému stoperovi NE. "Hráče, jako je Kalas, potřebujeme," vzkázal trenér Chelsea s tím, že po nákupu mladého Kurta Zoumy už klub poslední přestupový den aktivní nebude. VÍCE ZDE
Anglické kluby už v lednovém přestupním období utratily za přestupy přes 108 milionů liber, tj. v přepočtu asi 3,6 miliardy korun.
15:13 JEDNÁNÍ. Liverpool chtěl získat na hostování anglického obránce Micaha Richardse, ale Manchester City nabídku odmítl.
15:04 PŘESTUP. Jason Puncheon změnil svoje hostování v Crystal Palace na permanentní přestup a podepsal kontrakt na 4,5 roku. Dosud patřil Southamptonu.
15:01 PŘESTUP. Do Interu Milán přestoupil devatenáctiletý útočník Andy Polo z peruánského klubu Deportivo San Martin.
15:00 PŘESTUP. Valencia, která včera pustila na hostování do Lazia útočníka Heldera Postigu, koupila teprve 20letého brazilského forvarda Viniciuse Arauja z Cruzeira. Zaplatila 3,5 milionu eur.
14:59 JEDNÁNÍ. Fulham poslal do Swansea druhou nabídku na obránce Neila Taylora. Kouč velšského klubu Michael Laudrup potvrdil, že by mohl ještě dnes opustit jeho tým.
14:54 PŘESTUP. Brankář Wayne Hennessey přestoupil z Wolverhamptonu do Crystal Palace za tři miliony liber a podepsal smlouvu na 3,5 roku. To je dobrá zpráva pro českého brankáře Marka Štěcha, který se na podzim v Yeovilu pral o místo jedničky právě s Hennesseym, který zde hostoval.
14:40 JEDNÁNÍ. Liverpool nabídl Konopljankovi smlouvu na 5,5 let. Přestup by měl anglický klub potvrdit co nevidět.
14:24 PŘESTUP. Cardiff City oznámil přestup brazilského obránce Fábia z Manchesteru United. Částku nekomentoval. Dnes byl oficiálně potvrzen i Wilfried Zaha, který přichází z United na půlroční hostování.
14:00 PŘESTUP. Talentovaný brankář Jindřich Staněk se stal hráčem Evertonu. Informaci potvrdila dnes odpoledne pražská Sparta i anglický klub, kde podepsal smlouvu na 2,5 roku. Přestupní částku kluby nezveřejnily. VÍCE ZDE
Jindřich Staněk přestoupil ze Sparty do EvertonuFoto evertonfc.com
13:55 Chelsea neplánuje další přestupy a hostování. V týmu zůstane i Tomáš Kalas, řekl José Mourinho. "Kádr je momentálně úzký. Potřebujeme i hráče, jako je Kalas. Pro Premier League máme dvacet fotbalistů, pro Ligu mistrů 18. Pustili jsme Michaela (Essiena) a Ryana (Bertranda), aby hráli. Nemůžeme pustit i ostatní."
13:47 HOSTOVÁNÍ. Modibo Diakité ze Sunderlandu bude hostovat do konce sezony v italské Fiorentině.
Do Levante přestoupil útočník Victor Casadesus z Mallorky. 
13:36 PŘESTUP. Chelsea potvrdila příchod vysoce talentovaného obránce Kurta Zoumy. Sezonu však dohraje na hostování ve svém dosavadním klubu Saint-Étienne, k týmu "blues" se připojí v létě. S Chelsea podepsal smlouvu na 5,5 let. Přestupní částka? Oficiálně ji kluby nekomentují, spekuluje se o 15 milionech eur.
Kurt Zouma přestoupil do Chelsea.Foto profimedia.cz

13:35 PŘESTUP. Záložník Emmanuel Frimpong přestoupil z Arsenalu do druholigového Barnsley. Přestupní částku kluby nezveřejnily.
13:34 Kouč Manchesteru United David Moyes právě na tiskové konferenci řekl, že jeho tým dnes neposílí žádný fotbalista. Pro Moyese je přestupové okno uzavřené.
13:32 SPEKULACE. Reportéři Sky Sports prý zaslechli, že Arsenal se pokusí získat na hostování bývalého útočníka Chelsea Salomona Kaloua. Momentálně působí ve francouzském Lille.
13:27 HOSTOVÁNÍ. Redknapp jede! Dnes získal už třetího hráče. Do QPR si zapůjčil mladého brazilského útočníka Guilhermeho Dellatorreho.
13:20 PŘESTUP. Stuttgart potvrdil příchod osmnáctiletého ekvádorského záložníka Carlose Grueza. Podepsal čtyřletou smlouvu. Přestupní částka? 1,2 milionu liber.
13:23 SPEKULACE. Na začátku ledna agent Viktor Kolář uvedl, že pro obránce Chelsea Tomáše Kalase najde vhodný klub pro hostování, ve kterém bude na jaře pravidelně hrát. Jenže konec přestupního termínu se blíží a Kalas ještě nikam nezamířil. Stihne to dnes?
13:16 SPEKULACE. Toni Kroos do Manchesteru United? Fanoušci anglického mistra si musí nechat zajít chuť. Bayern nemá v úmyslu dnes Kroose někam prodávat. Minimálně jarní část sezony dohraje v bavorském klubu.
13:08 JEDNÁNÍ. Šok! Arsenal chce kromě záložníka Kima Källströma posílit i útok. Londýnský klub zahájil jednání s Laziem, odkud chce získat zkušeného německého forvarda Miroslava Kloseho (35 let). Zástupci Arsenalu jsou právě teď v Římě.
13:06 PŘESTUP. Vedení Lazia potvrdilo, že brazilský záložník Hernanes opustil klub. Podle italských médií přestupuje do Interu Milán za 20 milionů eur + bonusy.
13:00 HOSTOVÁNÍ. Záložník Tottenhamu Lewis Holtby bude do konce sezony hostovat ve Fulhamu. Ten podle neoficiálních zpráv zaplatí za zapůjčení hráče jeden milion liber!
12:56 JEDNÁNÍ. Manchester City se pokouší získat talentovaného obránce Porta Eliaquima Mangalu. Pokud uspěje, zelenou k odchodu nejspíš dostane Joleon Lescott. Toho chce Besiktas Istanbul.
12:50 PŘESTUP. Werder Brémy posílil polský reprezentant Ludovic Obraniak z Bordeaux. Upsal se na 2,5 roku.
12:45 JEDNÁNÍ. Tady někdo lhal... Källströmův otec tvrdil, že jeho syn se nachází v Abu Dhabí. Reportér Daily Mirror ho však spatřil v tréninkovém centru Arsenalu. Kim Källström (31) nejprve podstoupí zdravotní prohlídku, pak podpisem stvrdí dohodu o půlročním hostování. Přichází především za zraněného Aarona Ramseyho, který si kvůli zranění minimálně šest týdnů nezahraje.
12:41 HOSTOVÁNÍ. AC Milán oficiálně potvrdil, že získal na půlroční hostování s opcí ofenzivního záložníka Adela Taarabta z QPR. Na podzim však hostoval ve Fulhamu.
12:38 JEDNÁNÍ + HOSTOVÁNÍ. A je to tady. Harry Redknapp už úřaduje! Do tréninkového centra QPR dorazil útočník Kevin Doyle, na hostování přichází také obránce Aaron Hughes z Fulhamu. A možná nebudou poslední...
12:22 JEDNÁNÍ. Dimitar Berbatov právě přistál v Monaku, kde doladí svůj přestup z Fulhamu. Jako první o tom informoval Daily Mail, postupně se přidávají další britská média včetně BBC, Sky Sports nebo The Sun.
12:17 PRODLOUŽENÍ SMLOUVY. Podle španělských médií se Real Madrid dohodl s obráncem Sergiem Ramosem na novém kontraktu, který poběží až do léta 2019.
12:15 SPEKULACE. Atlético Madrid si sepsal nákupní seznam, na kterém jsou čtyři jména. Jedno z nich chce dnes získat: Pastore (PSG), Diego (Wolfsburg), Banega (Valencia), Rodwell (Manchester City). 
12:08 SPEKULACE. Kim Källström do Arsenalu? "O tom nic nevím. Momentálně je v Abu Dhabí a trénuje se Spartakem," cituje Källströmova otce Daily Mail. Podle jejich zpravodaje ale Källström dnes ve skutečnosti netrénoval. Prý kvůli "lehčímu zranění".
Do konce přestupního termínu zbývá 12 hodin
11:56 SPEKULACE. Přestože přestup Dimitara Berbatova do Tottenhamu padl. Na scéně se objevil nový zájemce! V AS Monaco by mohl nahradit zraněného Radamela Falcaa.
11:45 HOSTOVÁNÍ. Cardiff potvrdil, že získal na hostování záložníka Manchesteru United Wilfrieda Zahu.
11:40 JEDNÁNÍ. Obránce Johnny Heitinga podle Daily Mail přestupuje z Evertonu do Fulhamu. V londýnském klubu má v nejbližších hodinách podstoupit zdravotní prohlídku.
11:33 JEDNÁNÍ. Do Liverpool má namířeno křídelní záložník Dněpru Jevhen Konopljanka. "Mám neuvěřitelnou radost, že mě chce takový klub," řekl.
11:27 PŘESTUP. Dortmund přivedl náhradu za Jakuba Błaszczykowskiho, kterého zranění vyřadilo ze hry do konce sezony. Borussii posílil Miloš Jojič z Partizanu Bělehrad, smlouvu podepsal do června 2018.
11:22 JEDNÁNÍ. Záložník Lewis Holtby už trénuje s Fulhamem a zbývá jen doladit poslední formality přestupu. Součástí transferu nebude útočník Dimitar Berbatov, jak se ráno spekulovalo.
11:15 PŘESTUPY. Do španělského Levante zamířil záložník Mohamed Sissoko, který byl od léta volným hráčem. Dříve hrál za Valencii, Liverpool, Juventus či PSG.
Sunderland potvrdil, že získal záložníka Liama Bridcutta z Brightonu. Smlouvu podepsal na 3,5 roku. Do stejného klubu přichází také argentinský útočník Ignacio Scocco.
Bývalý záložník Barcelony Seydou Keita (33) podepsal půlroční smlouvu s Valencií.
Zkušený stoper Fenerbahce Joseph Yobo (33) bude hostovat do konce sezony v Norwichi.
Dvacetiletý obránce Noah Korczowski přestoupil z Norimberku do Wolfsburgu, podepsal smlouvu na jeden a půl roku. 
Do Neapole zamířil brazilský obránce Henrique (27), který se upsal na 3,5 roku. 
11:07 JEDNÁNÍ. Slavia Praha loví další exotickou posilu. Z rumunského Petrolulu Ploješť přichází osmadvacetiletý francouzský záložník alžírského původu Damien Boudjemaa. VÍCE ZDE
10:42 JEDNÁNÍ. Útočník Southamptonu Dani Osvaldo dorazil do Turína, kde podstoupí zdravotní testy a upíše se Juventusu.
Věděli jste, že last-minute přestupy má v Anglii nejvíc v oblibě trenér QPR Harry Redknapp? Pomalu už ani nejde spočítat, kolik milionů liber utratil za posily v poslední den přestupového okna...
10:35 JEDNÁNÍ. Manažer Arsenalu Wenger potvrdil, že Julian Draxler zůstane v Schalke. Nicméně nevyloučil, že na Emirates dorazí jiné posily do zálohy. "Vidím to na 80 procent," řekl Wenger. Podle Daily Mail jde o Kima Källströma ze Spartaku Moskva.
10:32 JEDNÁNÍ. AC Milán se snaží podepsat rychlého záložníka Jonathana Biabianyho. Parmě nabízí 6 milionů eur plus dva hráče na hostování Cristiana Zaccarda a Riccarda Saponaru.
10:12 HOSTOVÁNÍ. Konečná dobrá zpráva pro fanoušky Liberce. Slovan se dohodl se záložníkem Sergejem Rybalkou na dalším půlročním hostování. Redakci iSport.cz to potvrdil hráčův agent Martin Říha. VÍCE ZDE
10:00 Fotbalisté Sparty jsou právě teď v letadle a míří na herní soustředění do Španělska. Brankář Jindřich Staněk, kterého chce Everton, s nimi necestuje. Soustředění v Jerezu absolvují gólmani Tomáš Vaclík, Marek Čech a Milan Švenger.
9:30 JEDNÁNÍ. Talentovaný brankář Sparty Jindřich Staněk má namířeno do Evertonu, tvrdí skysports.com. Podle informací Daily Star by si letenský klub mohl přijít na více než 200 tisíc liber (6,7 milionu korun). VÍCE ZDE
Poslední přestupový den bedlivě sleduje i obránce Manchesteru United Rio Ferdinand. Dočká se nějakého nového spoluhráče?
9:00 JEDNÁNÍ. West Ham nepřestává posilovat kádr pro boj o záchranu. Včera pozdě večer učinil nabídku Olympiakosu, odkud chce získat útočníka Konstantinose Mitroglou. Podle skysports.com má o něj zájem i Fulham.
8:31 SPEKULACE. Agent Javiera Hernandeze potvrdil zájem klubů ze Španělska, Itálie, Francie i Německa. Pokud mu ale Manchester United přestup nedovolí, bude respektovat stávající smlouvu.
Vzpomínáte? Přesně před třemi lety, v poslední přestupový den, přestoupil Fernando Torres do Chelsea za rekordních 50 milionů liber. Dojde i dnes k podobnému neočekávanému transferu?
Fernando TorresFoto Barbora Reichová SPORT
8:20 JEDNÁNÍ. Přestup Juliana Draxlera do Arsenalu zřejmě padl. Sportovní ředitel Schalke 04 včera uvedl, že ho bundesligový celek nikam neuvolní. Londýnský klub by musel dnes přispěchat s opravdu mimořádnou nabídkou, aby došlo k obchodu.
8:10 SPEKULACE. Tottenham chce posílit záložní řadu o Naniho z Manchesteru United. V poslední den přestupového okna by ho rád přivedl na White Hart Lane na půlroční hostování. Kouč "rudých ďáblů" David Moyes má naopak zájem o Androse Townsenda. Domluví se kluby?
8:05 HOSTOVÁNÍ. Sparťanský obránce Simon Deli odchází na půlroční hostování do Českých Budějovic, kde strávil už podzimní část sezony.
8:03 HOSTOVÁNÍ. Záložník Manchesteru United Wilfried Zaha bude skutečně hostovat na jaře v Cardiffu. Včera na sociální sítě vyvěsil fotku, na které už je oblečený v dresu Cardiffu...
8:00 SPEKULACE. V Anglii by mohlo dojít k velkému comebacku. Tottenham má velký zájem o útočníka Dimitara Berbatova, za kterého nabízí Fulhamu záložníka Lewise Holtbyho.
Vítejte u přestupového speciálu. Zbývají poslední hodiny před uzavřením transferů. Celý den budeme podrobně sledovat přestupy po celé Evropě.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud