12. prosince 2016 • 12:00

AUKCE: Vydražte si žlutý dres Gabriely Koukalové a další biatlonové artefakty!

Autor: iSport.cz
Žlutý trikot Gabriely Koukalové (Soukalové) ze závodu v Hochfilzenu + dvě reprezentační čepice
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Připravili jsme pro Vás možnost získat sportovní artefakty, které se neodmyslitelně vážou k českému biatlonu, a které naši reprezentanti přímo využívají. Český národní tým, reprezentanti a partneři Českého svazu biatlonu poskytli pro podporu Nadace Jedličkova ústavu artefakty, kterými můžete udělat radost sami sobě a zároveň podpořit děti a mladé lidi s tělesným handicapem.



Jedinečnou šanci máte v charitativní aukci, jejímž partnerem je web iSport.cz, přičemž výtěžek dražby poputuje v celé své výši na Nadaci Jedličkova ústavu. Aukce končí ve čtvrtek 22. prosince ve 12:00, přihazovat však můžete už nyní.

Každý z artefaktů buď nese autogram reprezentantky/reprezentanta nebo je přímo s Českým biatlonem spojený.

Zašlete SMS ve tvaru NAZEV(mezera)CASTKA na tel. 900 11 03

Žlutý trikot Gabriely Koukalové (Soukalové) ze závodu v Hochfilzenu + dvě reprezentační čepice Žlutý trikot Gabriely Koukalové (Soukalové) ze závodu v Hochfilzenu + dvě reprezentační čepiceFoto Archiv

Žlutá je barva vítězů. V biatlonových závodech obléká žlutý trikot vždy vedoucí závodník světového poháru. Gabriela Soukalová mohla tento pocit okusit již v olympijské sezóně 2013/2014. Tehdy se ujala vedení v celkovém hodnocení světového poháru po vydařeném závodním týdnu v Östersundu. Svůj dres ze stíhacího závodu v Hochfilzenu 2013 věnovala do aukce na podporu Nadace Jedličkova ústavu.

Vyvolávací cena 600,- Kč

SMS kód DRES

Termoledvinka opatřená autogramy Gabriely Koukalové (Soukalové), Veroniky Vítkové, Ondřejem Moravcem a Michalem Šlesingerem + dvě reprezentační čepice Termoledvinka opatřená autogramy Gabriely Koukalové (Soukalové), Veroniky Vítkové, Ondřejem Moravcem a Michalem Šlesingerem + dvě reprezentační čepiceFoto Archiv

Získejte termoledvinku od výrobce sportovní výživy a doplňků – společnosti Inkospor. Ledvinku vlastnoručně podepsali členové úspěšné smíšené štafety reprezentačního družstva České republiky.

Vyvolávací cena 600,- Kč

SMS kód LEDVINKA

Dvě čepice reprezentačního družstva České republiky Dvě čepice reprezentačního družstva České republikyFoto Archiv

České biatlonisty ani biatlonistky na závodních tratích hned tak nepřehlédnete. Je to dáno jednak jejich zářivými výkony, ale také jejich typickými oranžovými čepicemi. Staňte se i vy majitelem dvou z nich!

Vyvolávací cena 600,- Kč

SMS kód CEPICE

Závodní kombinéza ze sezóny 2014/2015 + dvě reprezentační čepice Závodní kombinéza ze sezóny 2014/2015 + dvě reprezentační čepiceFoto Archiv

V sezóně 2014/2015 byla česká reprezentace oděna v kombinéze, na níž převažovala modrá barva. Nyní máte možnost si kombinézu obléci i vy! Kombinéza je podepsána čtveřicí Gabriela Koukalová (Soukalová), Veronika Vítková, Ondřej Moravec a Michal Šlesinger.

Vyvolávací cena 600,- Kč

SMS kód KOMBI

Závodní hůlky LEKI – Primus Shark + dvě reprezentační čepice Závodní hůlky LEKI – Primus Shark + dvě reprezentační čepiceFoto Archiv

Máte možnost tyto hůlky si nejen potěžkat, ale také s nimi jezdit či dokonce závodit. Stačí kliknout a přihodit co nejvíce!

Vyvolávací cena 600,- Kč

SMS kód HULKY

Zde můžete sledovat aktuální nejvyšší nabídku:

Aktuální nejvyšší nabídka:

Obnovit částky

Ledvinka

 

Čepice

 

Kombi

 

Hůlky

 

Dres

 

 

Biatlonová aukce "Trefa do černého"

PREDMĚT AUKCE

Aukce o sportovní artefakty, které se vážou k českému biatlonu a naši reprezentanti je přímo využívají. Český národní tým, reprezentanti a partneři Českého svazu biatlonu poskytli pro podporu Nadace Jedličkova ústavu dané artefakty. Výtěžek aukce v celé své výši poputuje na podporu projektu:

Bezbariérová doprava:

Speciální autodoprava šetří čas studentům. Nebýt jí, museli by na cesty vyrážet o půldruhé hodiny dříve, a navíc v doprovodu osobních asistentů, kteří pomáhají hlavně při najíždění a vyjíždění do MHD. Když se vlády ujme paní Zima a rozprostře na chodníky a vozovky svou bílou nadílku, je pro studenty Jedličkova ústavu a škol v Praze v podstatě nemožné dostat se do školy.

PRAVIDLA AUKCE

Přihlásit svoji cenovou nabídku (cenu, jakou jste ochotni za dres zaplatit) můžete pomocí SMS.

Zašlete SMS ve tvaru NAZEV(mezera)CASTKA na tel. 900 11 03.

*Názvem se rozumí označení pod fotografií daného dresu na www.isport.blesk.cz/aukce

*Částkou se rozumí částka, kterou chcete za dres nabídnout. Například pro zadání nabídky 1 500,- Kč za ledvinku a čepice zašlete SMS ve tvaru: LEDVINKA 1500

Aktuální nejvyšší nabídky můžete sledovat na www.isport.blesk.cz/aukce

Cena jedné SMS zprávy je 3 Kč vč. DPH. Provozuje CZECH NEWS CENTER a.s.

Infolinka 296 363 199, po-pá 8-16 hod., mobil@cncenter.cz, www.platmobilem.cz

Názvy a popisy (zároveň klíčová slova SMS aukce) jednotlivých fotografií jsou následující

Biatlonové artefakty

 

SMS kód

Ledvinka a čepice

Termo ledvinka Inkospor opatřená autogramy Gabriely Koukalové (Soukalové), Veroniky Vítkové, Ondřeje Moravce a Michala Šlesingera + dvě reprezentační čepice

LEDVINKA

Čepice biatlonistů

Typické oranžové čepice, které nosí reprezentační tým Českého Biatlonu

CEPICE

Závodní kombinéza ze sezóny 2014/2015 + dvě reprezentační čepice

Podepsána reprezentační kombinéza ze sezóny 2014/2015 - Gabrielou Koukalovou (Soukalovou), Veronikou Vítkovou, Ondřejem Moravcem a Michalem Šlesingerem.

KOMBI

Závodní hůlky LEKI + dvě reprezentační čepice

Hůlky LEKI Primus Shark o délce 155,5 cm

HULKY

Žlutý trikot Gabriely Koukalové (Soukalové) ze závodu v Hochfilzenu + dvě reprezentační čepice

Gábina Koukalová (Soukalová) věnovala do aukce podepsaný žlutý trikot ze stíhacího závodu z Hochfilzenu 2013 k podpoře Nadace Jedličkova ústavu.

DRES

Částka, kterou je možné za artefakt v aukci nabídnout, musí být uvedena ve tvaru bez desetinných míst, tedy zaokrouhlena na celé koruny. V případě, že by byla učiněna nabídka s rozlišením na haléře, bude takto nabídnutá částka zaokrouhlena směrem dolů na celé koruny a takto bude brána v rámci aukce v potaz. Minimální částka, kterou je možné za artefakt nabídnout činí 1,- Kč, naopak maximální částka, kterou je možné za artefakt nabídnout činí 100 000,- Kč.

V případě, že je zaslaná nabídka nižší než aktuálně nejvyšší nabídnutá částka, bude účastník aukce informován pomocí SMS zprávy. V případě, že je zaslaná částka aktuálně nejvyšší nabídnutá, bude účastník aukce informován pomocí SMS zprávy. V případě, že bude nejvyšší nabídka překonána, bude její zasilatel informován pomocí SMS.

Aukce trvá od 13. 12. 2016 12.00 hod. do 22. 12. 2016 do 12:00 hod. Každý z 5 balíčků artefaktů získá ten jeden kupující, který nabídl na balíček artefaktů v aukci nejvyšší cenu.

V případě, že kupující, jenž v rámci aukce nabídne nejvyšší cenu, odmítne jím vydražený artefakt převzít a zaplatit, je z aukce diskvalifikován a daný vydražený artefakt získá kupující s druhou nejvyšší nabídkou.

Artefakt bude výherci aukce zaslán na předem domluvenou adresu nejpozději do 30 dnů poté, co bude příslušná částka, za kterou byl artefakt vydražen, připsána na účet č. 350 350 / 5500 projektu. Pokud kupující vydražený artefakt neuhradí do 14 dnů po skončení aukce, je z aukce diskvalifikován a vydražený artefakt přechází na účastníka aukce s druhou nejvyšší nabídkou.

Pořadatelem a organizátorem aukce je  Nadace Jedličkova ústavu vedena Městským soudem v Praze, oddíl N, vložka 25. a technickým provozovatelem aukce je společnost CZECH NEWS CENTER a.s. Aukce se mohou zúčastnit občané České republiky starší 18 let. Organizátor neodpovídá za nedoručení SMS do systému příjmu SMS. Účastí na aukci projevuje každý účastník aukce souhlas, aby společnost CZECH NEWS CENTER a.s. zpracovávala jako správce osobní údaje účastníka aukce, poskytnuté v rozsahu: jméno, příjmení, telefonní číslo, adresa (případně jiné, účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje), a to na dobu neurčitou. Společnost CZECH NEWS CENTER a.s. je oprávněna použít tyto údaje pro své marketingové účely. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně, účastník aukce je oprávněn tento souhlas kdykoliv písemně odvolat. Účastník aukce má právo na přístup ke svým osobním údajům. V případě potřeby si organizátor vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu aukce.

 
Články odjinud