1. února 2013 • 00:18

Kdo změnil dres? Kompletní přehled lednových transferů v Evropě

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujeme největší přestupy, jednání a spekulace. Přinášíme horké novinky, které mohou ovlivnit pořádí klubů na konci sezony. Které kluby na poslední chvíli nakupovaly? Podívejte se na lednový přestupový speciál portálu iSport.cz.



PÁTEK 1. ÚNORA
JEDNÁNÍ Pomyslným králem přestupů ve fotbalových ligách během zimy se zřejmě stane Machačkala. Dagestánský celek je připraven zaplatit Šachtaru Doněck výkupní klauzuli 35 milionů eur (898 milionů korun) za brazilského záložníka Williana, který s přestupem souhlasí. V Rusku přestupní okno neskončilo.
DALŠÍ
PŘESTUPY/
HOSTOVÁNÍ 
M. Bodmer (PSG -> St. Etienne, host.)
R. Ziegler (Juventus -> Fenerbahce, host.)
J. Faubert (bez angažmá -> Bordeaux)
P. Kasami (Fulham -> Pescara, host.)
Douglas (Vasco da Gama -> Dněpr)
M. Niculae (Vaslui -> Sporting)
B. Salamon (Brescia -> AC Milán)
E. Schelotto (Bergamo -> Inter)
M. Sissoko (PSG -> Fiorentina, host.)
Rolando (Porto -> Neapol, host.) 
HOSTOVÁNÍ Anglie: Do Fulhamu byl na půl roku zapůjčil Enyong Enoh z Ajaxu.
HOSTOVÁNÍ Stoper Matthew Upson, bývalý anglický reprezentant, opustil Stoke City a zamířil hostovat do konce sezony do druholigového Brightonu.
PŘESTUP
HOSTOVÁNÍ 
QPR získal na poslední chvíli dvě posily z Tottenhamu: záložník Jermaine Jenas přišel zadarmo (smlouva na 1,5 roku), útočník Andros Townsend bude v klubu hostovat.
PŘESTUP
HOSTOVÁNÍ 
Portugalsko: Útočník Rui Fonte (22) skončil v Espanyolu a upsal se Benfice Lisabon. Argentina: Někdejší záložník Realu Madrid Fernando Gago (nyní Valencia) bude hostovat do konce sezony v rodné zemi ve Velezu. Španělsko: Deportivo La Coruňa získala na půlroční hostování obránce Claudiana Bezerru "Kaká" z Videotonu.
PŘESTUP Dvaadvacetiletý útočník Emmanuel Riviére přestoupil z Toulouse do Monaka, kde podepsal smlouvu na čtyři a půl roku.
PŘESTUP Talentovaný brankář Jack Butland přestoupil z Birminghamu City do Stoke. V Birminghamu ale zůstává na hostování do konce sezony.
HOSTOVÁNÍ Velkoklub Real Madrid se podobně jako všechny španělské celky do zimního přestupového období příliš nezapojoval, na poslední chvíli však přeci jen přivedl možnou posilu. Ze Sao Paula přišel na hostování s opcí člen širšího kádru brazilské reprezentace Casemiro. Dvacetiletý záložník zatím bude hrát za rezervní tým.
INFO  9:00 | Během dnešního dopoledne můžou kluby ještě zveřejňovat, jaké posily získaly na posledních chvíli a které nestihly v noci zveřejnit.
ČTVRTEK 31. LEDNA
INFO  0:02 | S úderem půlnoci skončilo přestupové období v západoevropských fotbalových ligách. K největším transferům patří příchod Davida Beckhama do PSG a Maria Balotelliho do AC Milán. Děkujeme, že jste sledovali speciál, který pro vás připravil portál iSport.cz. Dobrou noc!
PŘESTUP 23:58 | Arsenal na poslední chvíli oznámil příchod alespoň jedné posily. Klub podepsal smlouvu se španělským obráncem Nacho Monrealem. Šestadvacetiletý bek přichází z Málagy, v Londýně podepsal dlouhodobý kontrakt. Částku kluby oficiálně neoznámily, mluví se o sumě přesahující 12 milionů eur.
SPEKULACE 22:51 | Machačkala je připravena zaplatit Šachtaru Doněck výkupní klauzuli 35 milionů eur (898 milionů eur) za brazilského záložníka Williana, který s přestupem souhlasí. Pro hráče je připravena smlouva na 4,5 roku s platem 2,5 milionu eur ročně. Informuje o tom ruský server Sport Express.
PŘESTUP 22:48 | Stoke City potvrdilo příchod Breka Shea. Americký univerzál přichází za 2,5 milionu liber z FC Dallas.
HOSTOVÁNÍ 22:21 | Vicemistr světa z roku 2006 Alou Diarra dohraje sezonu v Rennes. Jednatřicetiletý francouzský fotbalista bude v klubu hostovat z West Hamu, se kterým záložník loni v srpnu podepsal tříletou smlouvu.
SPEKULACE 21:07 | Tottenham touží po útočníkovi brazilského Internacional Leandru Damianovi. Třiaadvacetiletý forvard ale na Ostrovy nejspíš nezamíří. "Má platný kontrakt s Internacionalem a zůstane naším hráčem," tvrdí ředitel klubu podle britského kanálu Sky Sports.
SPEKULACE 20:13 | Fulham by do svých řad rád přivedl Bafetimbi Gomise. Zkušeným forvard by měl zvýšit ofenzivní sílu anglického celku.
HOSTOVÁNÍ 19:57 | Fulham se dohodl na hostování se Stanislavem Manolevem. 29letý pravý obránce přichází z PSV Eindhoven.
PŘESTUP 19:48 | Anglický Liverpool potvrdil, že jeho gólman Alexander Doni se připojil k brazilskému celku Botafogo.
INFO  19:57 | Sunderland oznámil, že ukončil spolupráci s útočníkem Luisem Sahou. K rozvázání smlouvy došlo po vzájemné dohodě kvůli přetrvávajícím zdravotním problémům francouzského forvarda.
Mario BalotelliFoto EPA
INFO  19:50 | Mario Balotelli už stihl v dresu AC Milán vstřelit první gól, ve městě se postaral o rozruch tím, že provokoval fanoušky konkurenčního Interu.
PŘESTUP 19:48 | Útočník Danny Graham přestoupil ze Swansea do Sunderlandu, jehož fanoušci ho před dvěma dny v utkání obou týmů v anglické lize vypískali. Jedenáctý celek Premier League za sedmadvacetiletého fotbalistu zaplatil pět milionů liber (150 milionů korun).
SPEKULACE 19:13 | Útočník Libor Kozák se ocitl v hledáčku Dynama Moskva, jeho nabídku však rázně odmítlo Lazio Řím, kde český reprezentant tráví už pátou sezonu. I když Kozák touží po větším herním vytížení, nad možným přestupem do Ruska ani nestihl přemýšlet.
Útočník Lazia Řím Libor KozákFoto Reuters
HOSTOVÁNÍ 19:11 DOHODNUTO. Španělský útočník Barcelony Isaac Cuenca odchází na hostování do Ajaxu Amsterodam, kde bude působit minimálně do léta.
INFO  19:08 | Manchester City oznámilo, že do své akademie podepsalo nadějného ghanského útočníka Godsway Donyoha. Osmnáctiletý forvard byl zatím poslán na hostování do švédského Djurgardenu, kde stráví zbytek roku.
PŘESTUP 18:56 | Atlético Madrid na svých internetových stránkách potvrdilo, že záložník Emre se vrací do Fenerbahce Istanbul po šesti měsících v La lize. Bližší informace klub neuvedl.
PŘESTUP 18:40 | Newcastle United potvrdili příchod švýcarského teenagera (teprve 17 let) Kevina Mbabu. Talentovaný stoper přichází do Anglie ze Servette Ženeva za blíže nespecifikovanou částku.
PŘESTUP 18:36 | Nejvýznamnější zimní posilou fotbalistů Neapole, kteří se v únoru utkají s Plzní v Evropské lize, se stal osmnáctiletý chorvatský záložník Josip Radoševič. Hajduk Split za něj údajně inkasuje tři miliony eur (asi 77 milionů korun). V Neapoli podepsal smlouvu na 5,5 roku. Neapol získává také portugalského reprezentačního stopera Rolanda. Přichází na hostování z Porta.
JEDNÁNÍ 18:33Španělská Barcelona jedná s Ajaxem o hostování útočníka Isaaca Cuency, který v katalánském klubu v poslední době nenastupoval.
INFO  18:05 | Tisková konference s Davidem Beckhamem v Paříži už je v plném proudu. "Jedním z důvodů, proč jsem se rozhodl pro tenhle klub je, že jsme se rozhodli pro unikátní věc. Nebudu dostávat žádný plat, všechny peníze půjdou na místní charitu," překvapil svým prohlášením.
Beckham v tiskovém středisku PSG, kde s klubem podepsal pětiměsíční kontraktFoto Reuters
HOSTOVÁNÍ 17:41 | Gólman Tottenhamu Heurelho Gomes opouští Spurs. Zkušený brankář odchází na hostování do německého Hoffenheimu.
INFO  17:05 | Tisková konference Davida Beckhama v Paříži stále nezačala (start byl naplánovaný na 17:00). Reportéři zatím družně debatují a trpělivě čekají v tiskovém středisku PSG.
JEDNÁNÍ 17:33 | Maarten Stekelenburg je blízko přesunu do Premier League. "Tvrdě pracujeme na přestupu do Fulhamu," prozradil italské stanici Sky Italia gólmanův agent Rob Jansen.
SPEKULACE 17:19 | Manažer QPR Harry Redknapp už nevěří, že by získal útočníka Petera Crouche. "Nemyslím si, že jeho příchod uskutečníme. Manažer Stoke si ho chce nechat, s dohodou to nevypadá dobře," sdělil britské stanici Sky Sports.
SPEKULACE 17:03 | Arsenal prý usilovně pracuje na získání nového levého obránce. Konkrétní jména? Zatím se neví.
PŘESTUP 16:48 | Řecký fotbalový obránce s českými kořeny Lukas Vyntra se dohodl na angažmá v Levante, kterému se upsal na rok a půl. Do španělského klubu přichází jako volný hráč z Panathinaikosu Atény. Levante zároveň získalo na půlroční hostování z Boloni italského útočníka Roberta Acquafresku.
HOSTOVÁNÍ 16:46 | Útočník Chelsea Patrick Bamford se vrací na hostování do MK Dons, které by mělo trvat do konce sezony. Bamford odešel hostovat do stejného klubu už v prosinci, ale vrátil se s poraněnou šlachou.
SPEKULACE  16:37 | Britský tisk spekuluje, že útočník Manchesteru United Danny Welbeck by mohl zamířit na půlroční hostování do Swansea.
JEDNÁNÍ 16:08 | Anglický záložník David Beckham úspěšně prošel zdravotní prohlídkou a nyní je na cestě na tiskovou konferenci Paris St. Germain, která začne v 17:00.
Beckham v obležení. Anglický záložník přestoupil do PSG, v Paříži ho během lékařské prohlídky obklopil dav nadšených fanouškůFoto Reuters
Sál plný novinářů čekající na Davida Beckhama.Foto Repro Sky Sports News
PŘESTUP 16:08 | Itálie: Janov posílil Marco Rigoni, jenž byl zapůjčen z Chievo Verona. Německo: Brémy získaly 18letého Davieho Selkeho z Hoffenheimu. Smlouvu podepsal do léta 2015.
JEDNÁNÍ 16:06 | Stoke City údajně již dosáhlo dohody s Birminghamem City ohledně brankáře Jacka Butlanda, který prošel zdravotními testy už včera! Měl by však zůstat v Birminghamu na hostování do konce sezony.
JEDNÁNÍ 16:03 | Slovenský útočník Róbert Zeher se nepropracoval do kádru 23 fotbalistů Baníku Ostrava, kteří v pondělí odletí na herní soustředění do tureckého Kemeru. S týmem naopak cestují Petr Soukup, Vlastimil Stožický i Jan Hable, které se klub snaží získat.
PŘESTUP 16:03 | Novou posilou libereckých fotbalistů je slovenský levý obránce Michal Janec. Dvacetiletý hráč přišel ze Žiliny a dnes s úřadujícím českým mistrem podepsal dvouletou smlouvu.
PŘESTUP 15:53 | Liverpool již rozvázal smlouvu s náhradním gólmanem Alexanderem Doni, který míří do brazilského klubu Botafogo. Pravděpodobně se jedná o poslední transferovou aktivitu Liverpoolu.
HOSTOVÁNÍ 15:44 | Newcastle uvolnil na hostování tři hráče - Conora Newtona a Paula Dummetta (oba St. Mirren) a Mehdiho Abeida (St. Johnstone).
HOSTOVÁNÍ 15:38 | Neapol uvolnila Fede Fernandeze na hostování do Getafe. "Španělská liga je velice vyrovnaná. Je pravda, že Real a Barcelona jasně dominují, ale je tam spousta i jiných kvalitních hráčů. Nepochybně je to nejlepší soutěž na světě," řekl Fernandez.
INFO  15:21 | Mario Balotelli po přestupu do AC Milán: "Britští novináři se musejí bát o práci, protože teď už nebudou mít o čem psát."
PŘESTUP 15:08 | Dvaatřicetiletý záložník Emre Belözoğlu vydržel v Atlétiku Madrid pouze půl roku a vrací se do Fenerbahce Istanbul, kde podepsal smlouvu na dva a půl roku.
JEDNÁNÍ 14:54 | David Beckham už je v Paříži a v současné době podstupuje zdravotní testy. Jeho přestup do Paris St. Germain bude potvrzen na tiskovce, která začíná v 17:00.
Davida Beckhama zachytili fotoreportéři před nemocnicí v Paříži, kde podstoupil lékařskou prohlídku, nezbytnou pro jeho přestup do PSG.Foto Reuters
PŘESTUP 14:47 | Itálie: AC Turín potvrzuje, že podepsal Brazilce Jonathase z Pescary. Anglie: Reading posílá Jordana Obitu na hostování do Oldhamu.
PŘESTUP  14:41 | Záložník Kieron Dyer, bývalý anglický reprezentant, bude hrát druhou ligu v Middlesbrough. Podepsal krátkodobou smlouvu do konce sezony.
SPEKULACE  14:35 | Vysoký útočník Peter Crouch předčasně opustil tréninkové centrum Stoke. Kam odjel? Do QPR? Crouch může být další posilou Harryho Redknappa, jenž dnes odpovídá novinářům na otázky jedině z auta.
Foto Repro Sky Sports News
Manažer Harry Redknapp, který je pravidelně nejaktivnější na přestupovém trhu poslední možný den, odpovídá dnes novinářům na otázky jedině z auta.Foto Repro Sky Sports News
SPEKULACE 14:31 | Liverpool pravděpodobně rozváže smlouvu s náhradním brankářem Donim, který by mohl odejít do Itálie zadarmo.
HOSTOVÁNÍ 14:22 | Útočník Liverpoolu Daniel Pacheco bude do konce sezony hostovat ve španělské SD Huesca.
HOSTOVÁNÍ 14:19 | Talentovaný útočník Rodri, jenž působil dodnes v rezervě Barcelony, míří na hostování do Zaragozy. Ta zároveň drží opci na trvalý přestup.
PŘESTUP 14:17 | Záložník Zdravko Kuzmanovic (25) přestupuje ze Stuttgartu do Interu Milán.
SPEKULACE 14:14 | Fulham se údajně pokouší vyjednat také hostování brankáře Maartena Stekelenburga z AS Řím.
 
14:00 PŘESTUPNÍ TERMÍN KONČÍ ZA 10 HODIN 
 
PŘESTUP 13:54 | Aston Villa koupila defenzivního záložníka Yacoubu Syllu (22) z druholigového francouzského klubu Clermont Foot.
PŘESTUP 13:51 | Útočník Danny Graham přestoupil ze Swansea do Sunderlandu. Zaměstnanci klubu už jej tajně vyfotili a umístili snímek na internet. Přestup byl potvrzen o hodinu později. Sunderland zaplatil 5 milionu liber.

 
 
JEDNÁNÍ 13:48 | Everton nabídl 10 milionů eur za útočníka Negreda, španělská Sevilla ale požaduje dvakrát tolik. Tenhle přestup nevyjde.
JEDNÁNÍ 13:45 | Podle aktuálních informací David Beckham podepíše v Paris St. Germain krátkodobý kontrakt na šest měsíců, tedy do konce sezony.
HOSTOVÁNÍ 13:42 | Fulham získal na hostování do konce sezony univerzála Urbyho Emanuelsona z AC Milán.
SPEKULACE 13:39 | Ruský útočník Andrej Aršavin prý odmítl nabídku Readingu a zůstává v Arsenalu, kde sice nehraje, ale pobírá 70 tisíc liber týdně.
JEDNÁNÍ 13:30 | Wigan pravděpodobně uloví velkou posilu – Aidena McGeadyho ze Spartaku Moskva. Podle ESPN kluby jednají o tom, zda půjde o permanentní přestup (5 milionů liber) nebo o půlroční hostování s opcí na přestup.
HOSTOVÁNÍ 13:29 | Záložník Wolfsburgu Giovanni Sio míří na půlroční hostování do francouzského Sochaux.
PŘESTUP  13:26 | Hotovo. Do Queens Park Rangers přestoupil obránce Christopher Samba, smlouvu podepsal na 4,5 roku. Podle britských médií si v týmu, který hraje o záchranu, vydělá 100 tisíc libe týdně. QPR za něj navíc zaplatil Machačkale 12 milionů liber.
"Vnímám ho jako neuvěřitelnou posilu. Je to monstrum... Tvrdý jako skála. Ideální stoper," řekl stručně manažer QPR Harry Redknapp.
Christopher SambaFoto qpr.co.uk
JEDNÁNÍ 12:59 | Jak se ráno spekulovalo, tak se i stalo. Stoke City se snaží podepsat talentovaného brankáře Jacka Butlanda z Birminghamu City. Na stůl položil 4 miliony liber. Butland před pár dny odmítl přestup do Chelsea z obavy, že by pouze vysedával na lavičce.
SPEKULACE 12:56 | Obránce Swansea Chico Flores je prý na seznamu posil Josepa Guardioly, které si v létě přivede do Bayernu Mnichov.
JEDNÁNÍ 12:47 | Bývalá brankářská jednička Tottenhamu Heurelho Gomes potvrdil na svém twitteru, že letí do Německa, kde podepíše půlroční smlouvu o hostování s Hoffenheimem.
INFO 12:46 | Villarreal rozvázal smlouvu s devětadvacetiletým argentinským útočníkem Fernandem Cavenaghim.
SPEKULACE 12:42 | Horká novinka ze Španělska. Real Madrid údajně jedná s La Coruňou, která chce získat na půlroční hostování Brazilce Kaká! O zkušeného playmakera má zájem také Anži Machačkala.
HOSTOVÁNÍ 12:40 | QPR je na přestupovém trhu nejaktivnější. Jeho záložník Alejandro Faurlin odchází na hostování do Palerma. tento klub získal i Diega Fabbriniho z Udine.
JEDNÁNÍ 12:37 | Z přestupu Androse Townsenda z Tottenhamu do QPR nakonec sešlo. Hráč sice dorazil do tréninkové centra QPR, kde měl podstoupit testy, jeho nadřízení mu ale zavolali, že se kluby nedomluvily na přestupní částce.
JEDNÁNÍ 12:08 | Hvězdný záložník David Beckham je podle informací BBC na cestě do Paříže, kde doladí formality přestupu, podstoupí zdravotní testy a upíše se Paris St. Germain!
Beckham si vybral PSG údajně proto, že chce hrát Ligu mistrů. Na odpoledne je naplánovaná tisková konference, kde by měl být transfer oficiálně potvrzen.
David BeckhamFoto profimedia.cz
JEDNÁNÍ 12:06 | Fulham neuspěl v jednáních s Tottenhamem Hotspur, odkud chtěl získat záložníka Toma Huddlestonea. Zůstává na White Hart Lane.
SPEKULACE 12:00 | Zdroje Sky Sports News tvrdí, že Blackburn Rovers uvolní na půlroční hostování do West Hamu bývalého reprezentačního gólmana Paula Robinsona.
JEDNÁNÍ 11:58 | Manažer QPR Harry Redknapp, který je proslulý nákupy v posledním dni přestupního období, podepíše vedle stopera Samby také útočníka Tottenhamu Androse Townsenda. Právě míří na zdravotní prohlídku.
INFO 11:53 | Televize Sky Sports News informuje, že majitel Newcastlu Mike Ashley přiletěl do tréninkového centra vrtulníkem. Zřejmě proto, aby mohl včas stihnout dnešní schůzky. Koho "straky" ještě podepíšou? Bude to Bony Wilfried z Arnhemu? Anebo švýcarský teenager Kevin Mbabu?
Vrtulník majitele Newcastlu Mikea Ashleyho.Foto Repro Sky Sports News
SPEKULACE 11:49 | Stoper Porta Rolando, který byl spojován s přestupem do QPR, nakonec zakotví pravděpodobně v italské Neapoli.
PŘESTUP 11:42 | Málaga prodala záložníka Diega Buonanotteho do ranady za 2,3 milionu eur. V novém působišti podepsal smlouvu na 4,5 roku.
PŘESTUP 11:19 | Přestup Maria Balotelliho do AC Milán byl právě oficiálně stvrzen podpisem smlouvy. Kontroverzní fotbalista se upsal italskému gigantovi do léta 2017. Manchester City vyinkasoval za Balotelli údajně 20 milionů eur. 22letý útočník bude nosit na dresu číslo 45.

"Miluji Roberta (Manciniho). Vždycky mu budu vděčný za to, že mi věřil," uvedl Balotelli. "Navždy si budu pamatovat úžasné spoluhráče ze City, trenéra a všechny fanoušky. Jsou nejlepší."
AC Milán na svém webu vítá Maria Balotelliho: Jeden z nás!Foto acmilan.com

Po internetu koluje vtipný obrázek, který stručně shrnuje jednání mezi City a AC Milán... Podívejte se zde :-)
Jednání Manchesteru City a AC Milán o Mariu Balotellim. Vtipné, ale de facto pravdivé.Foto facebook.com
 
PŘESTUP  11:18 | Chorvatský reprezentant do 21 let Mateo Kovacic přestupuje do Interu Milán, kde ale nejprve podstoupí zdravotní prohlídku. Jeho dosavadní klub Dinamo Záhřeb přestup oficiálně potvrdil.
SPEKULACE  11:14 | Brankář Victor Valdés dnes zcela jistě nikam nepřestoupí a minimálně do léta zůstane v Barceloně. Španělský gólman s předstihem avizoval, že neprodlouží v klubu smlouvu, která mu vyprší za rok a půl.

Victor ValdesFoto EPA

PŘESTUP  11:10 | Lazio Řím na svých stránkách oznámilo, že získalo záložníka Bruna Pereirinhy (24), jenž dosud působil ve Sportingu Lisabon.
SPEKULACE  11:07 | Brankář Stoke Asmir Begovic, jenž byl spojován s přestupem do Manchesteru United, řekl televizi Sky Sports News, že v lednovém přestupním termínu z klubu neodejde. Prý ani v případě, pokud by Stoke koupila Jacka Butlanda z Birminghamu City. Mimochodem, Butland před pár dny odmítl přestup do Chelsea.
SPEKULACE 11:03 | V souvislosti s Evertonem se spekuluje ještě o jednom hráči – útočníkovi Rubenu Castrovi ze španělského Betisu. 31letý útočník nastřílel v letošní sezoně 15 branek v 22 zápasech.
PŘESTUP 11:00 | Univerzál Anthony Vanden Borre se vrací do belgického Anderlechtu, kde podepsal krátkodobou smlouvu na pět měsíce, tedy jen do konce sezony.
PŘESTUP 10:58 | Třiadvacetiletý útočník Nick Blackman opustil Sheffield United a upsal se Readingu na 3,5 roku.
HOSTOVÁNÍ 10:56 | Anglický klub Wigan získal na hostování do konce sezony bývalého hráče Paula Scharnera (32) z Hamburku.
SPEKULACE  10:54 | Everton projevil zájem o Scotta Sinclaira, jehož budoucnost vidí v Anglii na lavičce Manchesteru City. S přestupem či hostováním s opcí by tedy mohl souhlasit.
JEDNÁNÍ  10:46 | Obránce Arsenalu Sebastien Squillaci odmítl nabídku na hostování v druholigovém Brightonu.
SPEKULACE  10:44 | V Itálii se hodně řeší také případný přestup Edisona Cavaniho z Neapole, jehož výstupní klauzule činí 63 milionů eur. "Záleží na nabídce, ale já se nikam neženu. Jsem tu šťastný," řekl Cavani.
HOSTOVÁNÍ 10:37 | Inter Milán se domluvil s Parmou a pustil MacDonalda Marigu na půlroční hostování.
INFO 10:27 | Útočník Stephan El Shaarawy podepíše v AC Milán značně vylepšenou smlouvu do léta 2018. Informaci potvrdil hráčův agent.
INFO 10:26 | Anglické kluby v lednu utratily za posily celkem už 85 milionů liber.
SPEKULACE 10:17 | FC Porto za 3,3 milionu eur odkoupilo zbylých 15% práv na svého záložníka Joao Moutinha, které vlastnila skupina investorů. Nyní drží 100% práv a může ho bez problému prodat. Zájem má dlouhodobě Tottenham.
JEDNÁNÍ   10:10 | Dvacetiletý záložník Liberce Erik Daniel by měl na jaře pravděpodobně hostovat ve Spartaku Myjava, devátém týmu slovenské ligy.
SPEKULACE 10:07 | V Anglii a ve Španělsku se neustále spekuluje o přestupu Davida Villy do Arsenalu či Manchesteru City. Barcelona však nechce svého útočníka prodávat jednoduše proto, že nepotřebuje peníze. Bylo by překvapením, pokud odešel dnes.
SPEKULACE 10:03 | Po celý leden se spekulovalo o možném transferu Marouaneho Fellainiho z Evertonu do Chelsea. Liverpoolský klub ale oznámil, že na hráče nepřišla žádná konkrétní nabídka.
JEDNÁNÍ  10:00 | Šachtar Doněck odmítl nabídku Machačkaly (29 milionů liber!) na přestup brazilského útočníka Williana. To je skvělá zpráva pro kluby Chelsea a Tottenham, které situaci kolem Williana monitorují.
JEDNÁNÍ  9:47 | Do skotského Aberdeenu zřejmě přestoupí český brankář Daniel Twardzik, dosud chytající za italské Calcio Como. Záleží na dohodě klubů. Twardzika testoval Aberdeen na začátku letošní sezony.
PŘESTUP  9:29 | V útoku Sparty už začíná být solidní tlačenice! Třetí tým ligové tabulky totiž na svém herním soustředění ve španělském Jerezu uzavřel roční smlouvu s Romanem Bednářem, kterého od začátku přípravy testoval. „Tohle jsem si přál, to jsem od začátku chtěl. Jsem teď nejšťastnější člověk,“ uvedl devětadvacetiletý útočník pro oficiální stránky klubu.
Bednář pózuje na soustředění ve Španělsku se svým novým dresem.Foto www.sparta.cz
SPEKULACE 8:30 | Manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson pronesl, že dnes nikoho na poslední chvíli kupovat nebude.
SPEKULACE  8:23 | Sunderlandu se pravděpodobně upíše dnes útočník Swansea Danny Graham. Bude stát 5,5 milionu liber.
SPEKULACE  8:15 | Z Tottenhamu by mohl dnes odejít levý bek Benoit Assou-Ekotto, po kterém touží Inter Milán. Bílý dres "kohoutů" by naopak mohl obléknout obránce Porta Alvaro Pereira.
JEDNÁNÍ 8:00 | Queens Park Rangers jedná o přestupu obránce Christophera Samby z Machačkaly. 28letému stoperovi, který dnes podstoupí zdravotní testy, nabízí neuvěřitelný kontrakt: 100 tisíc liber týdně.
STŘEDA 30. LEDNA
HOSTOVÁNÍ 17:45 | Někdejší reprezentant Marek Heinz bude hostovat ve Znojmě. Stejnou cestou míří také Radim Nepožitek a Adam Ševčík.
PŘESTUP 17:08 | S novou posilou srbským útočníkem Miroslavem Markovičem dnes fotbalisté Zbrojovky Brno odletěli na herní soustředění do Turecka. Třiadvacetiletý Markovič z Dukly Praha hrál na podzim v Českých Budějovicích.
SPEKULACE 15:10 | Gólman Birminghamu Jack Butland odmítl přestup do Chelsea. Nadějný brankář neakceptoval dohodu klubů z toho důvodu, že se bál vysedávání na lavičce za Petrem Čechem.
PŘESTUP 12:32 | Bronzový medailista z olympiády v Londýně Jon Sok-jong posílil Queens Park Rangers. Dvaadvacetiletý korejský fotbalista s posledním týmem anglické ligy podle agentury Reuters podepsal smlouvu na tři a půl roku.
JEDNÁNÍ 11:43 | Nizozemský reprezentant ve službách AC Milán Urby Emanuelson je blízko hostování v anglickém Fulhamu. Šestadvacetiletý bek nebo záložník ještě musí podstoupit zdravotní prohlídku a doladit detaily smlouvy.
PŘESTUP 10:55 | Fotbalový obránce Pablo Gil se definitivně vrací ze Sparty do rodného Španělska. Čtyřiadvacetiletý hráč se v úterý dohodl s třetiligovým Albacete, kde bude hostovat do konce sezony.
PŘESTUP 09:58 | Český fotbalista Miroslav Štěpánek odchází po půl roce ze Senice. Podle internetových stránek slovenského klubu má třiadvacetiletý obránce namířeno do Německa, kde bude působit v rezervním týmu druholigového Duisburgu.
PŘESTUP 09:42 | Fotbalistům Hoffenheimu bude v boji o záchranu v bundeslize pomáhat útočník Igor de Camargo. Devětadvacetiletý belgický reprezentant přišel z konkurenční Borussie Mönchengladbach na hostování do konce sezony.
SPEKULACE 08:00 | Manchester City se zbavil Maria Balotelliho a už má vyhlédnutou náhradu. Podle britského listu The Daily Mirror by jí měl být David Villa, jehož budoucnost v Barceloně je dlouhodobě předmětem spekulací.
ÚTERÝ 29. LEDNA
PŘESTUP 18:18 | Kontroverzní útočník Mario Balotelli přestoupil z Manchesteru City do AC Milán. Vedení Rossoneri za dvaadvacetiletého fotbalistu údajně zaplatilo 20 milionů eur a ve středu po lékařské prohlídce s ním podle agentury ANSA podepíše smlouvu do roku 2017.
PŘESTUP 15:43 | Za fotbalisty Hradce Králové bude na jaře hrát i zkušený Marek Kulič, s nímž dnes východočeský klub podepsal roční smlouvu. Původně byl v Hradci na zkoušce z Mladé Boleslavi, zdraví mu vydrželo, a tak se obě strany domluvily na spolupráci.
JEDNÁNÍ 15:26 | Aston Villa jedná s londýnskou Chelsea, odkud chce získat na půlroční hostování Florenta Maloudu.
JEDNÁNÍ 15:22 | Útočník Mario Balotelli přestoupil z Manchesteru City do AC Milán, píše italský tisk. Kluby mají přestup oficiálně potvrdit během pár hodin.
PŘESTUP 15:20 | Do Liverpoolu přestupuje z Interu Milán útočník Philippe Coutinho, který úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku. Podle italského tisku se částka za transfer vyšplhala na 12 milionů eur.
HOSTOVÁNÍ 13:37 | Anglický fotbalový obránce Anton Ferdinand odchází z Queens Parku Rangers na hostování s opcí do konce sezony do sedmého celku turecké ligy Bursasporu. Sedmadvacetiletý bratr Ria Ferdinanda z Manchesteru United je tak dalším velkým úlovkem turecké ligy.
PŘESTUP 10:17 | Rakouský fotbalový reprezentant Emanuel Pogatetz bude v jarní sezoně hrát za West Ham. Prvoligový anglický klub ho získal na hostování s opcí z Wolfsburgu, kde mezi spoluhráče třicetiletého zadáka patřili i Češi Jan Polák s Václavem Pilařem.
SPEKULACE 9:40 | Barcelona si podle britských médií vyhlédla brankáře Michela Vorma ze Swansea, který by mohl nahradit Victora Valdése, pokud skutečně neprodlouží smlouvu a odejde.
JEDNÁNÍ  9:31 | Brněnská Zbrojovka ukončila testování útočníka Vojtěcha Schulmeistera z nizozemského Apeldoornu a smlouvu mu nenabídne. Trenéry v sobotním duelu s ostravským Baníkem (1:3) nepřesvědčil. Klub naopak finalizuje jednání o příchodu dalšího forvarda Miroslava Markoviče, který patří Dukle, ale měl do konce sezony hostovat v Českých Budějovicích. „Vyřešili jsme záležitosti, které bránily dohodě. Rádi bychom, aby s námi hráč odletěl ve středu do Turecka. Pakliže se to nepodaří, budeme jednat dále,“ uvedl sportovní ředitel Zdeněk Kudela. 
SPEKULACE 9:28 | Český gólman Jaroslav Drobný bude v létě uvažovat o odchodu z Hamburku, kde je brankářskou dvojkou. Zájem o jeho služby je v Řecku. "Jarda má v Hamburku smlouvu do léta. To bude čas, kdy se začneme bavit o tom, jestli v klubu setrvá, nebo ne. Má tam silnou stopu, lidi ho tam mají rádi, šíří pozitivní atmosféru v kabině i mimo ni. A je tam přání trenéra i lidí z managementu, aby zůstal," vysvětluje agent Viktor Kolář pro Aktuálně.cz.
SPEKULACE 9:22 | Legendární David Beckham se v úterý připojí k fotbalistům londýnského Arsenalu. Zatím ale nejde o přestupovou bombu, hvězdný záložník bude s Gunners trénovat, o své budoucnosti se ještě nerozhodl.
SPEKULACE 9:20 | Anglický útočník Peter Crouch by mohl popáté přestoupit do klubu, který trénuje Harry Redknapp. Zkušený manažer chce dlouhána ze Stoke City vidět ve svém týmu Queens Park Rangers.
SPEKULACE 9:15 | Juventus Turín vstoupil do hry o Maria Balotelliho, útočníka Manchesteru City. Nabízí prý stejné peníze jako AC Milán, tedy 17 milionů liber.
SPEKULACE 8:58 | AS Řím už hledá možnou náhradu za Zdeňka Zemana. V hledáčku italského celku je bývalý trenér francouzské reprezentace Laurent Blanc.
INFO 8:42 | Málaga si pojistila ofenzivního záložníka Iska, který v prosinci získal ocenění Zlatý chlapec pro nejlepšího fotbalistu Evropy do 21 let. Dvacetiletý hráč, o kterého projevovala zájem řada velkých klubů včetně Manchesteru United, prodloužil s čtvrtým týmem španělské ligy smlouvu do roku 2016.
PONDĚLÍ 28. LEDNA
PŘESTUP 23:04 | Slovenský střelec Dávid Škutka z MFK Košice. To je po českém reprezentantovi Martinu Feninovi druhá vytoužená útočná posila Slavie Praha. Čtyřiadvacetiletý útočník by měl v Edenu podepsat smlouvu na tři a půl roku.
PŘESTUP 20:50 | Útočník Didier Drogba bude po návratu z Šanghaje do Evropy hrát za Galatasaray Istanbul. Vedení tureckého klubu, kde působí i čeští fotbalisté Tomáš Ujfaluši s Milanem Barošem, dnes oznámilo, že se s čtyřiatřicetiletým hráčem domluvilo na smlouvě na rok a půl.
JEDNÁNÍ 17:30 | S fotbalisty Zbrojovky Brno by měl ve středu odletět na herní soustředění i srbský útočník Miroslav Markovič z Českých Budějovic. Jednání obou klubů dospělo do závěrečné fáze, dolaďují se už detaily působení třiadvacetiletého hráče v Brně.
PŘESTUP 16:36 | Tottenham Hotspur získal ze Schalke 04 záložníka Lewise Holtbyho, kapitána německé reprezentace do 21 let. Za hráče prý zaplatil 1,5 milionu liber.
JEDNÁNÍ 14:19 | Do Chelsea míří další nadějný brankář Jack Butland, který byl v nominaci Anglie na EURO 2012. Co tímto přestupem „blues“ zamýšlejí? Podle listu Mirror kupují Butlanda s výhledem do budoucnosti. Může být vynikající, ale také levnou náhradou za Petra Čecha či Thibauta Courtoise.
JEDNÁNÍ 13:59 | Brazilec Michel Bastos, který působí v Lyonu, se prý dohodl na podmínkách hostování v Schalke 04. Transfer by měl být oficiálně potvrzen dnes večer. Jedná se o 18měsíční hostování s opcí na případný přestup.
JEDNÁNÍ 11:12 | Vedení klubu Galatasaraye Istanbul potvrdilo informace tureckých médií, že jedná o přestupu Didiera Drogby.  "Jednání započala. O dalším vývoji budeme informovat," napsal klub do tiskové zprávy.
PŘESTUP 10:19 | Fotbalová Dukla získala první zimní posilu. Pražský celek posílil španělský útočník Néstor Albiach Roger, který přichází z Olímpiku de Xátiva ze třetí španělské ligy. Dvacetiletý hráč s šestým týmem ligové tabulky podepsal smlouvu na dva roky s opcí.
SPEKULACE  10:00 | Arsenal se nevzdal naděje na získání útočníka Barcelony Davida Villy. A údajně připravuje další nabídku.
SPEKULACE 9:20 | Útočník Didier Drogba odmítl nabídku Chelsea. Podle tureckých médií se chystá do Galatasaray Istanbul.
SPEKULACE 9:15Manchester City by měl v pondělí oznámit odchod útočníka Maria Balotelliho do AC Milán. Podle deníku The Sun už je obchod domluvený, italský divoch prý o víkendu dokonce pořádal ve svém domě rozlučkovou party pro nejbližší přátele.
NEDĚLE 27. LEDNA
JEDNÁNÍ 18:02 | Fotbalový útočník Didier Drogba našel nové angažmá. Z Číny se stěhuje poněkud překvapivě do istanbulského Galatasaraye. Údajně souhlasil se smlouvou na rok a půl. Galatasaray tak získal do svých řad po Wesley Sneijderovi druhou hvězdnou posilu. O transferu informuje eurosport.com.
JEDNÁNÍ 16:34 | Newcastle jedná o přestupu bývalého sparťanského útočníka Bonyho Wilfrieda. Nizozemskému klubu nabízí 12 milionů liber.
JEDNÁNÍ 11:48 | Manchester United chce nabídnout nový kontrakt záložníkovi Michaelu Carrickovi. Stávající smlouva vyprší 31letému fotbalistovi v létě 2014.
SPEKULACE 9:05 | Gólman Stoke City Asmir Begovic by mohl v létě posílit Manchester United. Nabídky má údajně také od Arsenalu a Liverpoolu. Jeho cena je odhadována na 14 milionů liber.
SPEKULACE 8:14 | Čtyři anglické kluby Tottenham, Manchester City, Arsenal a Liverpool prahnou po útočníkovi Aston Villa Christianu Bentekovi. V této sezoně vsítil už 11 branek.
SOBOTA 26. LEDNA
PŘESTUP  21:06 | Spekulace se potvrdily, Juventus Turín podepsal útočníka Nicolase Anelku, které doposud nastupoval v čínské lize.
PŘESTUP 14:15 | Real Madrid angažoval brankáře Diega Lópeze ze Sevilly, aby pomohl zaplnit místo po zraněném Ikeru Casillasovi. Podle oficiální stránky klubu podepsal jednatřicetiletý gólman smlouvu do roku 2017.
SPEKULACE 09:47 | Juventus Turín chce údajně nabídnout smlouvu do konce sezony francouzskému forvardovi Nicolasu Anelkovi. Obsahovala by opci na případné prodloužení o další rok. 
SPEKULACE 08:05 | Tottenham Hotspur vstoupil s Norwichem do hry o útočníka Celtiku Garyho Hoopera.
PÁTEK 25. LEDNA
HOSTOVÁNÍ 20:21 | Záložník Arsenalu Emmanuel Frimpong zamířil na půlroční hostování do Fulhamu.
PŘESTUP 18:30 | Argentinec Emiliani Insúa přestoupil ze Sportingu Lisabon do Atlétika Madrid.
PŘESTUP 14:12 | AC Milán oficiálně oznámil, že získal z Parmy 31letého italského obránce Cristiana Zaccarda.
JEDNÁNÍ 10:53 | Dvacetiletý útočník Sparty Jiří Skalák posílí Slovácko. V nejbližších dnech se doladí už jen forma jeho působení.
PŘESTUP 10:11 | Manchester United oznámil dohodu s Crystal Palace o přestupu Wilfrieda Zahy, na Old Trafford přijde v létě.
PŘESTUP 9:49 | Australský útočník tureckého původu Kerem Bulut přestoupil z FK Mladá Boleslav do prvoligového tureckého klubu Akhistar Belediyespor, se kterým podepsal smlouvu na tři a půl roku. Dvacetiletý Bulut působil v Mladé Boleslavi od zimy 2010. Za dva roky nastoupil do devatenácti mistrovských utkání a vsítil dva góly v Gambrinus lize. Akhistar Belediyespor je po osmnácti kolech na posledním místě. 
JEDNÁNÍ 9:40 | Záložník mistrovského Liberce Miloš Bosančič stále vyjednává o novém angažmá v Jižní Koreji s klubem Gyeongnam FC. „Prodloužili jsme mu povolení k pobytu do konce tohoto týdne. Jednání se zkomplikovala kompletní výměnou dvaceti lidí ve vedení tamního klubu. Každopádně, buď podepíšeme kontrakt do konce tohoto týdne, nebo se vrací. Nicméně pravděpodobně u nás nezůstane,“ vysvětlil sportovní ředitel Liberce Jan Nezmar. 
JEDNÁNÍ 9:35 | Španělský obránce Pablo Gil včera opustil tým Sparty a odletěl do rodné země, kde by měl na jaře hostovat v některém klubu z nižších soutěží. 
Pablo GilFoto Pavel Mazáč SPORT
SPEKULACE 9:23 | Sportovní ředitel Manchesteru City Txiki Begiristain chce, aby mužstvo hrálo systémem 4-3-3 podobným Barceloně. Bude tomu v budoucnu uzpůsobovat posílení kádru. Zda s tímto rozhodnutím souhlasí kouč Roberto Mancini, není známo.
SPEKULACE 9:05 | Brankář QPR Julio Cesar, jenž dříve nastupoval za Inter Milán, se překvapivě objevil v hledáčku Realu Madrid poté, co si Iker Casillas zlomil palec.
SPEKULACE 8:11 | Kapitánovi Newcastlu Fabriciu Coloccinimu hrozí, že zbytek sezony dohraje v rezervním týmu. Vedení klubu totiž oznámil, že chce odejít, ale požadovanou sumu 7 milionů liber odmítají zájemci zaplatit.
JEDNÁNÍ 07:15 | Manchester City odmítl nabídku AC Milán na útočníka Maria Balotelliho. Italové se nechali zároveň slyšet, že za něj nezaplatí víc než 25 milionů eur.
ČTVRTEK 24. LEDNA
PŘESTUP 20:28 | Záložník Moussa Sissoko se stal novou posilou Newcastlu. Třiadvacetiletý hráč Toulouse je už čtvrtým Francouzem, který do anglického prvoligového klubu v zimním přestupním období zamířil.
HOSTOVÁNÍ 19:41 | VfB Stuttgart získal na pětiměsíční hostování z Manchesteru United italského útočníka Federica Machedu, jenž se po svém snovém debutu v roce 2009 marně snaží prosadit do hlavního týmu.
PŘESTUP 19:15 | Obránce Jan Krob po vypršení smlouvy ve Spartě Praha bude v kariéře pokračovat v Tatranu Prešov, kde už hostoval minulou sezonu. Pětadvacetiletý krajní bek podepsal s osmým celkem slovenské ligy smlouvu na rok a půl.
INFO 16:48 | Záložník Xavi prodloužil smlouvu s Barcelonou o další dva roky a barvy katalánského velkoklubu tak bude hájit až do roku 2016. Zástupcům klubu se tak podařilo pojistit si dalšího klíčového muže týmu
PŘESTUP 13:38 | Mladá Boleslav podepsala dvouletou smlouvu se slovenským záložníkem Romanem Slobodou (26), který naposledy působil v polském Lubinu.
HOSTOVÁNÍ 13:36 | Angažmá ve West Hamu United jako dárek k sedmnáctým narozeninám? Brankář Vít Nemrava se ho dočkal, odchází ze Slovácka na hostování ke „kladivářům“! V týmu účastníka Premier League se pokusí zatlačit na dvojici Jussi Jaaskalainen (Finsko) a Raphael Spiegel (Švýcarsko).
HOSTOVÁNÍ
13:34 | Nadějný útočník či ofenzivní záložník Jiří Skalák ze Sparty (19, v lize 7/0) stráví jarní sezonu ve Slovácku. K Habancově týmu se má připojit dnes, forma jeho působení se dolaďuje.
PŘESTUP 13:16 | Juventus Turín na oficiálních stránkách informoval, že získal za tabulkové odstupné španělského útočníka Fernanda Llorenteho. K týmu se připojí v létě, kdy mu vyprší kontrakt v Athletiku Bilbao. Juventusu se upsal na čtyři roky.
 
Fernando LlorenteFoto EPA
JEDNÁNÍ 12:47 | Manchester United kupuje talentovaného útočníka Wilfrieda Zahu z druholigového Crystalu Palace. Podle zdrojů skysports.com dnes podstoupí v klubu zdravotní prohlídku. Spekuluje se o částce 15 milionů liber.
SPEKULACE 12:41 | Český útočník Matěj Vydra může v létě opravdu patřit mezi velmi žhavé zboží na přestupovém trhu v Premier League. O jeho služby se začínají zajímat i velké anglické kluby. Podle posledních informací jej pozorně sleduje Tottenham Hotspur!
JEDNÁNÍ 12:27 | Jihokorejský obránce Yun Suk-Young podstupuje dnes zdravotní testy v anglickém klubu Queens Park Rangers.
INFO 11:11 | Obránce Sylvain Distin prodloužil smlouvu v Evertonu o jeden rok. Nový kontrakt mu vyprší na konci sezony 2013/14.
SPEKULACE 10:41 | AC Milán se nevzdal snu získat do útočných řad Didiera Drogbu. "Střelec jeho kalibru je tu vítán," vzkázal trenér Massimiliano Allegri.
SPEKULACE 10:40 | Manchester United si vytipoval také posilu do zálohy. A je připraven nabídnout 10 milionů liber za Victora Wanyamu z Celtiku.
SPEKULACE 9:45 | Manchester United pravděpodobně našel náhradu za Ria Ferdinanda, který nejspíš opustí klub na konci sezony. "Rudí ďáblové" chtějí získat Ezequiela Garaye z Benfiky Lisabon.
SPEKULACE  9:14 | Liverpool usiluje o záložníka Interu Milán Philippeho Coutinha (20 let). Podle listu daily Telegraph nabízejí 8 milionů liber.
PŘESTUP 08:00 | Newcastle koupil dalšího hráče z francouzské ligy. Z Bordeaux získal 26letého útočníka Yoana Gouffrana, za něhož zaplatili 2 miliony eur. "Magpies" se upsal na 4,5 roku.
STŘEDA 23. LEDNA
PŘESTUP 22:00 | Do ruského klubu Rubin Kazaň přestoupil francouzský záložník Yann M'Vila, o něhož usilovaly také dva anglické kluby QPR a Arsenal. Podle spekulací vyinkasuje Stade Rennes 12 milionů eur.
SPEKULACE 16:38 | Bayern Mnichov údajně hodlá nabídnout Liverpoolu 40 milionů liber za útočníka Luise Suáreze, informuje britský tisk.
SPEKULACE 16:37 | Agent italského útočníka Maria Balotelliho prohlásil, že jeho klient v lednu nikam nepřestoupí a zůstane hráčem Manchesteru City.
SPEKULACE 16:30 | Ruský klub CSKA Moskva se zajímá o Marka Marina z londýnské Chelsea. Rád by německého záložníka získal na hostování s opcí na permanentní přestup.
INFO 14:15 | Italský gólman Gianluigi Buffon prodloužil smlouvu v Juventusu Turín do roku 2015.
PŘESTUP 10:51 | Mladá Boleslav získala další zimní posilu. Z polského Lubinu přichází slovenský záložník Roman Sloboda, který se středočeským celkem podepsal dvouletou smlouvu.
SPEKULACE 09:27 | Manchester United i Arsenal si vyhlédli novou brankářskou jedničku. Oba kluby se zajímají o gólmana Queens Park Rangers Julia Cesara.
ÚTERÝ 22. LEDNA
PŘESTUP 21:07 | Do Newcastlu definitivně přestoupil francouzský fotbalista Mapou Yanga-Mbiwa z Montpellieru.
PŘESTUP 21:03 | Obránce Ryan Nelsen opustí na konci ledna anglický klub Queens Park Rangers. Přijal nabídku Toronta stát se od 1. února týmovým koučem.
JEDNÁNÍ 20:43 | Vedení Celtiku odmítlo již druhou nabídku Norwiche na útočníka Garyho Hoopera.
INFO 19:55 | Kapitán Barcelony Carles Puyol podepsal tříletý kontrakt, díky němuž s největší pravděpodobností ve svém osudovém klubu ukončí kariéru. Dosavadní smlouva měla čtyřiatřicetiletému stoperovi vypršet na konci této sezony.
Carles PuyolFoto EPA
PŘESTUP 19:48 | Patnáctiletý fotbalista Václav Černý z Příbrami se od 1. ledna 2014 stane hráčem slavného Ajaxu Amsterodam. Dnes byly uzavřeny všechny náležitosti přestupu, který se o rok oddálí kvůli pravidlu, že přestupovat se může až od šestnácti let.
SPEKULACE 18:44 | Agent bosenského útočníka Edina Džeka popřel, že by jeho klient jednal o přestupu do Interu Milán. Někdejší hráč Teplic zůstává v Manchesteru City. Zatím.
PŘESTUP 17:58 | Fotbalový útočník Michal Hubník definitivně přestoupil z Olomouce do Jablonce. Oba kluby transfer devětadvacetiletého hráče potvrdily na svých webových stránkách.
PŘESTUP 15:40 | Německý Hoffenheim posílil argentinský obránce David Abraham. Šestadvacetiletý hráč španělského Getafe podepsal v klubu, který bude v jarní části sezony bojovat o udržení v bundeslize, smlouvu na tři a půl roku.
SPEKULACE 15:18 | Nejlepší střelec slovenské fotbalové ligy David Depetris pravděpodobně Slavii Praha neposílí. Argentinský útočník podle slovenských a tureckých médií po ukončení smlouvy s Trenčínem zamíří do druholigového tureckého klubu Caykur Rizespor.
HOSTOVÁNÍ 14:20 | Příbram posílí kuvajtský reprezentační záložník Abdulazíz Mašán. V posledním týmu první ligy podepsal smlouvu na dva roky. Na hostování přichází také zkušený záložník Martin Abraham. Středočeši naopak uvolnili odchovance Pavla Pilíka na půlroční hostování do Bohemians Praha a Jana Kvídu na hostování do Vlašimi.
HOSTOVÁNÍ 12:14 | Milan Jirásek odchází ze Sparty Praha na roční hostování do Senice. Letenský celek si však ve smlouvě vyhradil právo stáhnout dvacetiletého záložníka ze Slovenska už v létě. Obranu Hradce Králové posílí Dominik Simerský. Dvacetiletý stoper přichází na půlroční hostování s opcí z Jablonce.
PŘESTUP 12:06 | Francouzský fotbalista Massadio Haidara se stal první posilou Newcastlu v zimním přestupovém období. Anglický klub se na přestupu dvacetiletého obránce dohodl s jeho dosavadním zaměstnavatelem Nancy.
SPEKULACE 10:43 | Fotbalové velkokluby chystají akci „kulový blesk“, aneb velké stěhování brankářů. Podle anglických médií už má Manchester United vyhlédnutou hvězdnou náhradu za chybujícího De Geu, stane se jí barcelonský Victor Valdés.
SPEKULACE 9:18 | Manažer Queens Park Rangers Harry Redknapp by do týmu přivedl Nika Kranjcara. Chorvatský záložník, který momentálně působí v Dynamu Kyjev, už pod Redknappem nastupoval v Portsmouthu a Tottenhamu.
JEDNÁNÍ 9:14 | Brazilský záložník Kaká už souhlasil s finančními podmínkami v AC Milán. V jeho návrat na San Siro z Realu Madrid tak už prakticky nic nestojí v cestě.
PONDĚLÍ 21. LEDNA
PŘESTUP 19:26 | Obránce Milan Kopic je definitivně posilou Jihlavy, kam se oklikou vrací po sedmi letech. Do desátého týmu nejvyšší soutěže, s nímž už trénoval od začátku zimní přípravy, přichází na přestup jako volný hráč ze Slovanu Bratislava.
HOSTOVÁNÍ 18:20 | Nabitá Plzeň pouští na hostování nadějného ofenzivního hráče Jakuba Horu, měl by pomoci k záchraně Českým Budějovicím, Martin Sladký bude hrát v druholigovém Táborsku.
JEDNÁNÍ 15:17 | Jednání mezi AC Milán a Manchesterem City ohledně možného přestupu útočníka Maria Balotelliho pokračují. Italský klub ale chce, aby "citizens" snížilI své finanční požadavky, jinak se transfer neuskuteční.
JEDNÁNÍ 15:09 | Anglický druholigový celek Crystal Palace naznačil, že Manchesteru United neprodá svou největší hvězdu Wilfrieda Zahu. Popírá, že by dal hráči svolení k jednání s celky z Premier League.
SPEKULACE 14:50 | Barcelona oznámila, že po avizovaném odchodu Victora Valdése mají vytipovanou náhradu. Do branky katalánského celku by mohl přijít Thibaut Courtois. Za mladého gólmana Chelsea, který momentálně hostuje v Atlétiku Madrid, Barcelona nabídne 12 milionů eur.
JEDNÁNÍ 14:43 | Jablonec zřejmě našel náhradu za útočníka Davida Lafatu. Klub jedná o přestupu olomouckého forvarda Michala Hubníka. "Jednáme s hráčem i s klubem, ale hotové to není," připustil Petr Flodrman, sportovní ředitel Jablonce.
JEDNÁNÍ 14:31 | Francouzský klub Bordeaux odmítl nabídku Newcastlu (750 tisíc eur) za útočníka Yoana Gouffrana.
SPEKULACE 13:26 | Útočník David Villa řekl kouči Barcelony Titu Vilanovovi, že chce opustit klub v tomto přestupním období, píší španělská média.
INFO 12:30 | Ashley Cole se po podpisu nové smlouvy v Chelsea stal nejlépe placeným obráncem na světě. Podle informací daily Mail si vydělá téměř 200 tisíc liber týdně. V klubu prodloužil smlouvu o jeden rok, tedy do léta 2014.
Ashley ColeFoto Reuters
SPEKULACE 12:28 | Francouzský záložník Yann M'Vila jedná o přestupu do Rubinu Kazaň. Podle vedení Rennes je transfer na spadnutí. Donedávna se přitom spekulovalo, že zamíří do Anglie. Chtěly ho dva kluby - Arsenal a QPR.
SPEKULACE 9:27 | Podle britského listu Daily Mail chystá Queens Park Rangers příchod záložníka Floranta Maloudy. Hráčovi běží poslední rok kontraktu v Chelsea, ale za klub nenastupuje.
SPEKULACE 9:18 | Francouzský klub Olympique Lyon je připraven pustit záložníka Yoanna Gourcuffa. Podle hráčova agenta je ve hře hostování v Arsenalu.
NEDĚLE 20. LEDNA
PŘESTUP 22:55 |  Nizozemský záložník Wesley Sneijder, jenž upadl v nemilost v Interu Milán, odchází do Galatasaraye Istanbul. Turecký celek dnes oznámil, že se kluby na přestupu osmadvacetiletého fotbalisty domluvily.
SPEKULACE 20:12 | Pravděpodobnost odchodu Maria Balotelliho z Manchesteru City klesla. Klub za něj zvýšil požadovanou cenu na 31 milionů liber, což největší zájemce AC Milán těžko přijme.
JEDNÁNÍ 17:09 | Zástupci italského Lazia uvedli, že stejně jako jejich velký rival Juventus bude usilovat o útočníka Lyonu Lisandra Lopéze.
SPEKULACE 12:41 | Mezi kandidáty na trenérskou pozici v Chelsea přibylo zajímavé jméno. Rafaela Beníteze by od příští sezony mohl nahradit David Moyes, současný manažer Evertonu. Informaci přinesl britský deník Telegraph.
JEDNÁNÍ 11:05 | Mario Balotelli je zase blíž k přesunu do AC Milán. Jeho současný zaměstnavatel Manchester City je ochotný přijmut částku za přestup v šesti splátkách, což nabízí italský klub. Milán je též blízko dohoděš o příchodu Brazilce kaká z Realu Madrid.
SPEKULACE 10:36 | Záložník Interu Milán Wesley Sneijder změnil názor ohledně své budoucnosti. I přes zájem anglických celků chce nizozemský reprezentant zůstat v Itálii a odejít až jako volný hráč.
SPEKULACE 10:15 | Frank Lampard by mohl zamířit do Itálie! Podle britského listu Sunday Mirror jedná s AC Milán. Během dvou týdnů by měl podepsat dohodu o nové smlouvě, která by začala platit od příští sezony.
SPEKULACE  9:21 | Útočník Manchesteru City Carlos Tévez dal svému klubu najevo, že nepodepíše nový kontrakt. Za osmnáct měsíců by se totiž rád vrátil do rodné Argentiny a pokračoval v kariéře v Boce Juniors.
SOBOTA 19. LEDNA
JEDNÁNÍ 21:00 | Anglický obránce Ashley Cole zůstane v Chelsea. Zkušený reprezentant se s klubem dohodl na ročním prodloužení stávajícího kontraktu, který by mu vypršel na konci letošní sezony.
JEDNÁNÍ 18:11 | Liverpool zveřejnil nabídku za obránce Interu Milán Philippe Coutinha. Za brazilského mladíka je anglický celek ochotný zaplatit 8 milionů liber.
SPEKULACE 18:03 | Budoucnost Michaela Owena ve Stoke je dále nejistá. Manažer klubu Toni Pulis nicméně uvedl, že zkušeného, často zraněného útočníka během tohoto měsíce nikam na hostování nepustí.
JEDNÁNÍ 17:24 | Gólman Victor Valdés informoval Barcelonu, že klub opustí v roce 2014. Potvrdil tak informaci, že neprodlouží stávající kontrakt. Španělský celek bude muset najít náhradu na místo brankářské jedničky.  
SPEKULACE 12:50 | Dny Maria Balotelliho v Manchesteru City jsou nejspíš sečteny. Podle britského listu The Sun už má v Anglii sbaleno a je připraven zamířit do AC Milán.
Anglický útočník Theo Walcott s manažerem Arsenalu Arséne WengeremFoto arsenal.com
INFO 11:36 | Theo Walcott definitivně podepsal nový kontrakt v Arsenalu. V londýnském celku má smlouvu do června 2016, podle britských médií mu zajišťuje plat 90 000 liber týdně.
SPEKULACE 11:02 | Stoper Manchesteru City Joleon Lescott chce zůstat v klubu obhájců anglického titulu. Zkušený obránce byl spojován s možným odchodem do Aston Villy. Lescott ale přestup popřel s tím, že se chce porvat o místo v sestavě Citizens.
SPEKULACE 9:28 | Trenér Liverpoolu Brendan Rodgers uvedl, že by do týmu rád přivedl zkušeného, kvalitního hráče. Nejvíc se mluví o záložníkovi Interu Milán Wesley Sneijderovi, který v italském celku nenastupuje.
JEDNÁNÍ 8:31 | Athletic Bilbao odmítlo prodat Fernanda Llorenteho do Juventusu. Sedmadvacetiletý útočník tak s největší pravděpodobností zůstane na jaře ve Španělsku. Juventus nabízel 4 miliony eur plus 300 000 eur bonus, pokud obhájí ligový titul.
PÁTEK 18. LEDNA
JEDNÁNÍ 18:10 | Česko-slovenské zprávy. Olomoucký obránce Martin Hála, vicemistr Evropy do devatenácti let, je na testech ve slovenské Senici. A slovenský záložník Anton Sloboda, který ukončil smlouvu ve Viktorii Žižkov, je na testech v Mladé Boleslavi. 
SPEKULACE 17:31 | Brankářská jednička fotbalové Barcelony Víctor Valdés by mohl klub po sezoně opustit. Jednatřicetiletý gólman klubu oznámil, že s ním neprodlouží smlouvu platnou do roku 2014.
SPEKULACE 17:00 | Útočník Athletiku Bilbao Fernando Llorente je blízko dohody na přestupu do Juventusu. Třiadvacetiletý útočník je podle svého agenta již v Turíně, kde má podepsal smlouvu s novým klubem.
JEDNÁNÍ 16:51 | Arsenal potvrdil, že prodloužil kontrakt s útočníkem Theo Walcottem až do června 2016. 23 letému střelci by stávající smlouva vypršela letos v létě, s novým kontraktem si výrazně polepší i platově. Pobírat bude týdně 90 000 liber plus bonusy, dostane též jednorázovou prémii za podpis smlouvy.  
PŘESTUP 15:24 | Fotbalisté Liberce získali další zimní posilu, z druholigového Varnsdorfu přestoupil do mistrovského celku obránce Jiří Pimpara. Se Slovanem podepsal smlouvu na dva a půl roku. Informoval o tom klubový web.
JEDNÁNÍ 13:54 | Podle zdroje blízkého Franku Lampardovi se záložník Chelsea dohodl na smlouvě s týmem americké MLS LA Galaxy. Anglický reprezentant by klub, kde ještě minulou sezonu působil David Beckham, měl posílit jako volný hráč v červnu. Informaci přinesl server goal.com.
JEDNÁNÍ 12:29 |  Italské Palermo stupňuje svůj zájem o Milana Baroše, který se v Galatasarayi Istanbul ocitl v nemilosti. Jak informuje server Calciomercato.com, sportovní ředitel předposledního celku Serie A Pietro Lo Monaco dnes odletěl do turecké metropole, aby přestup bývalého českého reprezentanta definitivně uzavřel.
SPEKULACE 10:12 | Útočník Manchesteru City Mario Balotelli by nakonec mohl zamířit do AC Milán. Jeho agent Mino Raiola podle britského deníku The Sun už o transferu jedná s italským celkem.
Italský útočník Mario BalotelliFoto www.mcfc.com
JEDNÁNÍ 9:24 |  Hradec Králové zkouší slovenského záložníka Juraje Tomáška (24), jenž zahájil zimní přípravu s Libercem, ale v tamní konkurenci se neprosadil. „Liberec si mě vyhlédl, ale pak na můj post přivedl dva hráče ze Sparty, takže jsem v týmu neměl místo,“ uvedl záložník, jenž hrál v juniorce Slovanu Bratislava, ale do jeho prvního týmu se nikdy neprobojoval. Dva a půl roku působil ve Zlatých Moravcích, loni na podzim hostoval v druholigovém Senci.
JEDNÁNÍ 9:05 | Příbram jedná o angažmá s kuvajtským reprezentačním záložníkem Abdulazizem Al Mašánem (24). Ten nastoupil už ve středeční přípravě s Kunicemi a gólem se podílel na výhře 3:0. „Máme o něj zájem. Je to zajímavý hráč,“ řekl šéf Příbrami Petr Větrovský. Al Mašán je odchovancem nejúspěšnějšího kuvajtského celku posledních let Al Qadsia. Již si také vyzkoušel angažmá v belgickém Mouscronu. Na kontě má 10 startů za reprezentaci.
JEDNÁNÍ 8:30 | Bronzový medailista z EURO 2004 Marek Heinz odmítl nabídku Příbrami na angažmá. Nadále se bude připravovat s rezervou Sigmy Olomouc a hledat si nový klub. „Už je jisté, že Marek Heinz náš tým neposílí. My o něj měli velký zájem, ale z rodinných důvodů se rozhodl naši nabídku nepřijmout,“ řekl generální ředitel Příbrami Petr Větrovský.
SPEKULACE  7:42 | Manažer Liverpoolu Brendan Rodgers odmítl spekulace, podle kterých se zapojil do závodu o záložníka Interu Milán Wesleyho Sneijdera. Ten má na stole už několik dní konkrétní nabídku od Galatasaraye Istanbul, ale stále na ní nekývnul.
JEDNÁNÍ 7:40 | QPR oznámil José Bosingwovi, že s ním nepočítá pro jarní část sezony. Vedení klubu je ochotné vyplatit ho ze smlouvy, ale 30letý obránce nechce klub opustit.
JEDNÁNÍ 7:12 | Víctor Valdés po sezoně podle všeho opustí fotbalovou Barcelonu. Jednatřicetiletý gólman podle agentury EFE oznámil, že s katalánským celkem neprodlouží smlouvu platnou do roku 2014.
ČTVRTEK 17. LEDNA
JEDNÁNÍ 22:50 | Theo Walcott předběžně souhlasil s návrhem nové tříapůlleté smlouvy v Arsenalu. Hráč, který nad uzavřením nového kontraktu u "Kanonýrů" dlouho váhal, by měl příští týden podepsat smlouvu zaručující příjem 100 000 liber týdně.
SPEKULACE 20:46 | Záložník Manchesteru City Javi Garcia je jedním z terčů zájmu Realu Madrid. Ve španělském týmu by mohl nahradit Luku Modriče a Michaela Essiena, které je vedení madridského celku ochotné uvolnit.
SPEKULACE 20:14 | Victor Valdes je připraven prodloužit kontrakt s Barcelonou do roku 2018. Prodloužení smlouvy s klubovou jedničkou by mělo ukončit debaty o možném příchodu Davida De Gey z Manchesteru united.
JEDNÁNÍ 19:21 | Manažer Arsenalu Arséne Wenger potvrdil, že klub má zájem o útočníka Neapole Edinsona Cavaniho. Naopak popřel, že by Arsenal chtěl mladíka Wilfrieda Zahu z Crystal Palace.
PŘESTUP 18:01 Fotbalový obránce Martin Latka přestoupil po vypršení smlouvy se Slavií do německého Düsseldorfu. Člen širšího kádru české reprezentace se upsal třináctému klubu bundesligy na rok a půl.
JEDNÁNÍ 17:38 | AC Milán znovu otevřelo jednání o brazilském záložníkovi Kaká. Svou někdejší hvězdu by na San Siro rádi přivedli na hostování z Realu Madrid, kde Kaká pravidelně nenastupuje.
HOSTOVÁNÍ 17:01 | Fotbalisté pražské Slavie mají čtvrtou zimní posilu. Na půlroční hostování s opcí získali mladého slovenského brankáře Mateje Rakovana ze Žiliny, který na podzim chytal v druholigové Karviné.
SPEKULACE 13:03 | Poté, co Pep Guardiola kývnul na nabídku Bayernu Mnichov, jsou největšími adepty na post trenéra londýnské Chelsea José Mourinho (Real Madrid) a Jürgen Klopp (Borussia Dortmund).
SPEKULACE 13:02 | Brazilec Kaká naznačil, že by se v brzké době mohl stěhovat zpátky do AC Milán. "V Realu mám smlouvu, ale současná situace není dobrá pro mě ani pro klub," uvedl.
JEDNÁNÍ 12:00 | Útočník QPR Djibril Cissé, jenž dostal od vedení klubu před pár dny svolení k odchodu, jedná o přestupu do katarského klubu Al-Gharafa. Londýnský celek se včera posílil o jiného francouzského forvarda Loica Rémyho.
Djibril CisséFoto qpr.co.uk
PŘESTUP 11:58 | Útočník Vágner Love se po roce ve Flamengu vrací do CSKA Moskva. S klubem, kde působí i Tomáš Necid, podepsal smlouvu na tři a půl roku. Do Ruska osmadvacetiletý fotbalista zamířil poté, co brazilský klub nezaplatil zbytek z přestupové částky 9,7 milionu eur.
JEDNÁNÍ 10:02 | Anglický rychlík Theo Walcott souhlasil s podmínkami nové smlouvy, kterou mu předložil Arsenal. Upíše se na tři roky a vydělá si týdně 100 tisíc liber. To je přes 3 miliony korun. Očekává se, že kontrakt stvrdí podpisem příští týden, napsal London's Evening Standard.
PŘESTUP 09:30 | Bývalý nejlepší fotbalista světa Rivaldo bude ve čtyřiceti letech pokračovat v kariéře v Sao Caetanu. Mistr světa z roku 2002 podle agentury Reuters podepsal s druholigovým brazilským klubem roční smlouvu.
SPEKULACE 08:27 | Tottenham podle britského tisku jedná o dřívějším příchodu Lewise Holtbyho. Letní přestup německého záložníka po skončení smlouvy v Schalke už je domluven, ale zranění klíčového středopolaře Sandra vyústilo ve snahu kouče Villase-Boase přivést Holtbyho na White Hart Lane už v lednu.
JEDNÁNÍ 07:02 | Majitel Viktorie Plzně Tomáš Paclík uvedl, že jen těžko pustí do zahraničí Františka Rajtorala, když se klubu nepodařilo získat posilu do obrany, vč. Martina Latky.
JEDNÁNÍ 07:00 | Vypadá to, že slávistický obránce Martin Latka zakotví v bundeslize. Dnes společně s agentem Pavlem Paskou odjíždí do Německa, aby zde jednal o přestupu s Fortunou Düsseldorf! Den poté, co odmítl možnost přesunout se do Plzně.
STŘEDA 16. LEDNA
PŘESTUP 21:19 | Fotbalisty Teplic zřejmě posílí konžský ofenzivní hráč Francis Litsingi z maďarského Kecskemétu. Severočeši na své internetové stránce informovali o tom, že s nimi trénuje, web Kecskemétu už hovoří o uzavřeném přestupu.
VIDEO 20:06 | Takhle Loic Rémy oznámil na twitteru svůj přestup do QPR. Podívejte se na video.
 
SPEKULACE 18:37 | Ředitel Manchesteru United David Gill potvrdil zájem klubu o útočníka Crystalu Palace Wilfrieda Zahu.
JEDNÁNÍ  18:16 | Americký klub LA Galaxy začal vyjednávat o přestupu s anglickým záložníkem Frankem Lampardem. Tomu vyprší v Chelsea smlouva letos v létě a novou nedostane. Informaci zveřejnil server goal.com
INFO 18:07 | Nejen příchod Josepa Guardioly do Bayernu Mnichov vyvolává velký ohlas. Pro svoje angažmá si měl jeden z nejslavnějších fotbalových trenérů podle informací řady médií jako asistenta vybrat vyhlášeného kanonýra Raúla.
JEDNÁNÍ 18:02 | Útočník Martin Fenin by mohl mít v útoku Slavie brzy parťáka a dokonce z Argentiny. Pražský klub vážně uvažuje o tom, že by přetáhl z Trenčína bombarďáka Davida Depetrise. Ten je po podzimu nejlepším střelcem slovenské nejvyšší soutěže, když za devatenáct zápasů nasázel soupeřům šestnáct branek.
INFO 17:00 | Bayern Mnichov na svých oficiálních stránkách potvrdil, že od léta převezme tým španělský kouč Pep Guardiola. Smlouvu podepsal na tři roky.
SPEKULACE 16:30 | V Anglii může nastat brankářská rošáda. Podle tamějšího tisku se o gólmana Newcastlu Tima Krula zajímá AC Milán. Liverpool prý zase pokukuje po Victoru Valdésovi z Barcelony, kde by ho mohl nahradit David De Gea (Manchester United).
SPEKULACE 15:03 | Varianta s přestupem Milana Baroše do italského Palerma ještě definitivně nepadla. Tvrdí to hráčův manažer Pavel Paska, který navíc nevyloučil, že příští destinací bývalého reprezentačního útočníka by mohl být i Bani Yas, tým z Emirátů vedený Jozefem Chovancem.
JEDNÁNÍ 13:15 | Do neděle chce mít Jihlava jasno, kdo nahradí v útoku Stanislava Tecla a zda pošle do Ostravy nabídku za stopera Benjamina Vomáčku. Příchod zkušeného zadáka je variantou v případě, že by se nechytil navrátilec Milan Kopic. Ten je však zdravý a v přípravě se jeví dobře.
PŘESTUP 12:53 | Fotbalista Martin Fenin už je definitivně hráčem Slavie, s Pražany dnes podepsal víceletou smlouvu. Vršovičtí chtějí přivést ještě jednoho hráče do ofenzivy.
Martin Fenin a Zbyněk KusýFoto ČTK
JEDNÁNÍ 12:37 | Plzeň si to s angažováním Ladislava Volešáka na poslední chvíli rozmyslela, bez záložníka Slovácka se chce na jaře obejít a případně se k jednáním vrátit v létě. Kluby nenašly společnou řeč ohledně financí.
JEDNÁNÍ 10:44 | Námluvy Viktorie Plzeň se stoperem Martinem Latkou neklapnou. Zkušený obránce, o nějž je velký zájem, řekl, že do západočeského klubu určitě nepřestoupí. Jako své další angažmá preferuje cizinu. Šéfové Viktorie Plzeň a Slavie spolu sice o Latkovi jednali, jeho rozhodnutí však nyní možnou dohodu zhatilo.
PŘESTUP 10:41 | Brazilský útočník Nené odešel z Paris St. Germain do katarského celku Al Gharafa. Nejlepší střelec minulého ročníku francouzské fotbalové ligy podepsal s novým klubem smlouvu na dva a půl roku.
PŘESTUP  10:10 | Francouzský reprezentační útočník Loic Rémy nakonec přestoupil z Olympique Marseille do Queens Parku. Poslednímu klubu anglické fotbalové ligy dal na poslední chvíli přednost před Newcastlem údajně kvůli vyššímu platu. Naopak Djibril Cissé je na odchodu z QPR, patrně zakotví někde na půlročním hostování.
PŘESTUP 7:13 | Fotbalisté mistrovského Liberce definitivně přišli o prvního brankáře a jednu z hlavních opor Davida Bičíka. Jednatřicetiletý gólman přestoupil do předposledního týmu turecké ligy Mersinu a podle tureckých médií podepsal s novým klubem smlouvu na rok a půl. Bičíkův odchod potvrdil i Liberec.
SPEKULACE 07:02 | AC Milán opět zatoužil po anglickém záložníkovi Davidu Beckhamovi, který si vybírá z řady nabídek.
ÚTERÝ 15. LEDNA
PŘESTUP  21:45 | Slavia Praha hlásí první posilu do ofenzivy. Červenobílý dres bude nově oblékat útočník Cottbusu Martin Fenin. Na podmínkách působení se již obě strany dohodly, zbývá jen, aby útočník podepsal kontrakt. Učiní tak ve středu.
JEDNÁNÍ 20:10 | Viktoria Plzeň hodlá angažovat stopera Martina Latku. Ten je hráčem Slavie a nyní si rozmýšlí, zda v současném klubu prodlouží kontrakt. Vše vyhlíží tak, že ale neodolá vábení Viktorie, nebo jiného klubu z ciziny. „Některé věci jsou rozjednané, a pokud nebudou vyřešené, nebudu o záležitosti mluvit,“ řekl Latka.
PŘESTUP 17:35 | Fotbalový obránce František Ševinský po čtyřech letech končí ve Viktorii Plzeň a vrací se do Mladé Boleslavi, odkud v zimě 2009 na západ Čech přestoupil. Podepsal smlouvu do léta 2015 a ve středu se zapojí do přípravy.
HOSTOVÁNÍ 15:25 | Rafael Benítez potvrdil, že Chelsea pustila útočníka Lucase Piazona na půlroční hostování do Málagy.
JEDNÁNÍ 15:20 | Záložník Wesley Sneijder pořád nekývnul na nabídku Galatasaraye Istanbul a pokouší trpělivost tureckého klubu. Stále tak zůstává hráčem Inter Milán.
JEDNÁNÍ 13:32 | Zimní příval posil do Plzně nemá konce. Vedení Slovácka by mělo v nejbližších hodinách potvrdit přestup záložníka Ladislava Volešáka do týmu lídra Gambrinus ligy.
Ladislav VolešákFoto Pavel Mazáč (Sport)
SPEKULACE  10:59 | Argentinský útočník Carlos Tévez by mohl podepsat v Manchesteru City novou smlouvu do léta 2016. Stávající kontrakt mu vyprší v roce 2014.
PŘESTUP 9:28 | Fotbalisty Mladé Boleslavi posílí zkušený záložník a bývalý reprezentant David Jarolím. Odchovanec Slavie se vrací do Česka po 15 letech strávených v Německu a Francii. Vůbec poprvé si může zahrát Gambrinus ligu, neboť do zahraničí odešel už jako dorostenec. S pátým týmem tabulky dnes Jarolíma podepsal s ním roční smlouvu.
HOSTOVÁNÍ 9:26 | Fotbalová Dukla uvolnila pro jaro své dva mladé hráče Tomáše Pospíšila a Radima Nečase mladšího na půlroční hostování do druholigových Pardubic.
SPEKULACE  07:30 | Manažer QPR Harry Redknapp věří, že v nejbližších hodinách dotáhne dva velké přestupy – útočníka Loica Remyho (Marseille) a záložníka Yanna M'Vilu (Rennes).
SPEKULACE  07:21 | Arsenal se pokouší ulovit záložníka West Hamu Mohameda Diameho, nabízí 3,5 milionu liber.
SPEKULACE  07:14 | Manchester City hledá nového stopera, podle anglického listu daily Mirror chce získat jednoho z dortmundské dvojice Neven SubotičMats Hummels.
PONDĚLÍ 14. LEDNA
PŘESTUP 15:00 | Bývalý útočník Chelsea a Barcelony Eidur Gudjohnsen přestoupil v rámci belgické ligy z Cercle Bruggy do Club Bruggy.
PŘESTUP 14:11 | Viktoria Plzeň definitivně potvrdila příchod Stanislava Tecla z Vysočina Jihlava. Podle zákulisních informací za něj Západočeši zaplatili 20 milionů korun. K Teclovi přivedla Plzeň také záložníka Jana Kovaříka z Jablonce, ten vyšel na 16 milionů korun.
Posily Plzně – Tecl a KovaříkFoto Pavel Mazáč (Sport)
JEDNÁNÍ 13:40 | Marseille potvrdila, že útočník Loic Remy zvažuje dvě nabídky z Anglie – Newcastle a QPR. Podle britského tisku si vybral druhý jmenovaný klub, kde podstoupí zdravotní testy.
SPEKULACE  12:35Radamel Falcao se nechal slyšet, že miluje Paříž a obdivuje ambiciózní projekt Paris St. Germain. Naznačil, kam se chystá?
SPEKULACE  11:00 | Trenér Barcelony Tito Vilanova potvrdil, že neplánuje prodat Davida Villu do Arsenalu ani do žádného jiného klubu.
SPEKULACE  9:37 | Podle spekulací Aktuálně.cz jednala část vedení pražské Sparty s útočníkem Milanem Barošem. Ten však o návrat do české ligy nestál a možnost přestoupit na Letnou odmítl.
SOBOTA 12. LEDNA
JEDNÁNÍ Galatasaray Istanbul prý nemá finanční prostředky na to, aby naplnil požadavky Interu Milán pro prodej záložníka Wesleyho Sneijdera. I samotný hráč chce údajně hodně lukrativní smlouvu.
JEDNÁNÍ Olympique Marseille dal zelenou útočníkovi Loicu Remymu, aby začal jednat o přestupu do anglické Premier League.
SPEKULACE  Barcelona se obává, že jednání o novém smlouvě s brankářem Victorem Valdésem nedopadnou dobře, a tak vytvořila seznam možných budoucích gólmanských jedniček: De Gea (Manchester United), Guaita (Valencia), Ter Stegen (Mönchengladbach), Stekelenburg (AS Řím).
PÁTEK 11. LEDNA
PŘESTUP Útočník David Lafata je definitivně hráčem Sparty. Jednatřicetiletý fotbalista s klubem, kam přišel z Jablonce, podepsal smlouvu na 3,5 roku. Na Letnou míří podle zákulisních informací za 20 milionů korun.
David LafataFoto Pavel Mazáč Sport
PŘESTUP V Liverpoolu skončil na hostování Nuri Sahin, kterého Real Madrid obratem poslal na půlroční hostování do Borussie Dortmund. Odtud Sahin přestoupil právě do Realu.
SPEKULACE  Do hry o Ashleyho Colea, zadáka londýnské Chelsea, vstoupil Real Madrid. Zájem má také Manchester City.
SPEKULACE  Anži Machačkala chce údajně nabídnout Davidu Beckhamovi lukrativní nabídku. V klubu by působil jako hrající trenér.
ČTVRTEK 10. LEDNA
JEDNÁNÍ Stade Rennes potvrdil, že záložník Yann M'Vila opustí klub a zamíří do Anglie. Zájem mají tři kluby – Arsenal, QPR a Tottenham.
JEDNÁNÍ Paris St. Germain potvrdil svůj zájem o Nicolase Anelku, který s týmem v těchto dnech trénuje. 
STŘEDA 9. LEDNA
HOSTOVÁNÍ Slovenský záložník Ján Greguš zamířil z Baníku Ostrava do anglického Boltonu na roční hostování.
JEDNÁNÍ Inter Milán oznámil, že jednání o prodeji Wesleyho Sneijdera s Galatasarayem Istanbul značně pokročila. 
JEDNÁNÍ Arsenal předložil Theo Walcottovi značně vylepšenou novou smlouvu, na kterou prý anglický reprezentant přistoupí.
JEDNÁNÍ David Beckham se nechal slyšet, že zvažuje až jedenáct nabídek z různých klubů po celém světě.
SPEKULACE  Majitel AC Milán Silvio Berlusconi vyloučil příchod Maria Balotelliho (Manchester City), přiznal však, že by rád ve svém klubu viděl obránce Davida Santona (Newcastle) a útočníka Mattiu Destra (AS Řím).
SPEKULACE O útočníka Milana Baroše se podle tureckých a italských médií začalo zajímat Palermo. Bývalý český fotbalový reprezentant má ještě na půl roku smlouvu s Galatasarayem Istanbul, kde s ním však nepočítají a v této sezoně si ještě nezahrál.
ÚTERÝ 8. LEDNA
PŘESTUP Fotbalista Lukáš Vácha už definitivně patří Spartě, kam přestoupil z mistrovského Liberce. S letenským celkem dnes podepsal smlouvu na 3,5 roku. Spekuluje se o přestupní částce 12 milionů korun. Opačnou cestou zamířili dva hráči - Martin Frýdek a David Pavelka.
Lukáš VáchaFoto Pavel Mazáč Sport
PŘESTUP České Budějovice ukončily smlouvu Hudsonovi, který se tak stal volným hráčem.
JEDNÁNÍ Galatasaray informoval veřejnost, že zahájil jednání s Wesleym Sneijderem z Interu Milán.
JEDNÁNÍ Juventus potvrdil svůj zájem o Didiera Drogbu, je ale nepravděpodobné, že k přestupu v lednovém přestupním okně dojde.
SPEKULACE  Arsenal a Manchester United se zajímají o záložníka Leverkusenu Larse Bendera, jehož výstupní klauzule činí 15 milionů eur.
SPEKULACE Záložník Frank Lampard zřejmě nebude mít v létě velké problémy najít nové angažmá poté, co mu vyprší smlouva v Chelsea. O anglického reprezentanta už projevil zájem trenér Alex Ferguson z konkurenčního Manchesteru United, média spekulují i o možném odchodu do MLS. V zámoří by Lampard mohl v Los Angeles Galaxy nahradit krajana Davida Beckhama.
PONDĚLÍ 7. LEDNA
PŘESTUP Italský útočník Giuseppe Rossi se vrací domů. Z Villarrealu přestoupil do Fiorentiny za nezveřejněnou částku.
PŘESTUP Někdejší slávistický záložník Jaroslav Černý se upsal českým Budějovicím. Dosud působil ve slovenské Senici.
PŘESTUP Portugalec Ricardo Quaresma, bývalý hráč Interu Milán či Chelsea a svého času považovaný za obrovský talent světové kopané, zamířil do Spojených arabských Emirátů, kde oblékne dres Al Ahlí.
JEDNÁNÍ Chelsea oficiálně oznámila záložníkovi Franku Lampardovi, že mu nenabídne prodloužení stávající smlouvy.
SPEKULACE  Atlético Madrid odmítlo spekulace, podle kterých je Radamel Falcao na odchodu do Realu Madrid.
SPEKULACE  Brankář Barcelony Victor Valdés pronesl, že stále nemá jasno v tom, zda podepíše v klubu nový kontrakt a zváží přestup do zahraničí. Zájem je o něj v Anglii.
SPEKULACE  Siru Alexu Fergusnovi údajně došla trpělivost s brankářem Davidem De Geou a hledá novou brankářskou jedničku. V Anglii se spekuluje o Asmiru Begovicovi (Stoke) a Pepe Reinovi (Liverpool).
NEDĚLE 6. LEDNA
PŘESTUP Záložník Ivan Perišic přestoupil z Borussie Dortmund do Wolfsburgu za 8 milionů eur.
SPEKULACE  Záložník Frank Lampard, kterému Chelsea nechce nabídnout novou smlouvu, má nabídky Itálie. Do Serie A jej lanaří Lazio Řím a Inter Milán. Píše o tom italský list Gazzetta dello Sport.
SOBOTA 5. LEDNA
JEDNÁNÍ Šance na návrat Robinha do Brazílie klesly poté, co se AC Milán nedokázal dohodnout se Santosem na přestupní částce. Trenér Massimiliano Allegri řekl, že útočník zůstane v klubu minimálně do léta.
SPEKULACE  Nicolas N'Koulou popřel spekulace, že by se chystal do Manchesteru City a potvrdil, že zůstává v Marseille.
SPEKULACE  Podle francouzských médií má záložník Rennes Yann M'Vila nakročeno do QPR. Přestupní suma, kterou londýnský klub nabídl se pohybuje kolem 8 milionů liber.
PÁTEK 4. LEDNA
PŘESTUP Chelsea využila přestupní klauzule ve smlouvě Demby Ba a získala senegalského útočníka z Newcastlu United za 8,6 milionů eur.
Demba BaFoto Reuters
PŘESTUP Anglický fotbalista Joe Cole se po deseti letech vrací do West Hamu. Jednatřicetiletý záložník ukončil nepovedené angažmá v Liverpoolu a se svým mateřským klubem podepsal smlouvu na rok a půl.
PŘESTUP Newcastle získal z francouzského Lille obránce Mathieu Debuchyho za 5 milionů liber.
PŘESTUP Jablonec získal na trhu volných hráčů někdejšího záložníka Sigmy Olomouc Daniela Rossiho.
PŘESTUP Arsenal uvolnil na hostování útočníka Marouaneho Chamakha do West Hamu a stopera Johana Djourou do bundesligového Hannoveru.
PŘESTUP Záložník Schalke 04 Lewis Holtby se dohodl na přestupu do Tottenhamu Hotspur. Přestup se uskuteční v létě, kdy mu vyprší stávající smlouva.
SPEKULACE  O talentovaného křídelního hráče Wilfrieda Zahu (Crystal Palace) již neusiluje pouze Arsenal, ale také Manchester United a Tottenham.
JEDNÁNÍ S fotbalisty pražské Sparty začal ode dneška na startu zimní přípravy trénovat i bývalý reprezentační útočník Roman Bednář, který naposledy působil v tureckém Sivassporu. Hráč se zkušenostmi z anglické Premier League a skotské nejvyšší soutěže do aktuálně třetího týmu prvoligové tabulky přichází na zkoušku, zatím s letenským klubem ani nejednal o smlouvě. 
ČTVRTEK 3. LEDNA
PŘESTUP Útočník Alexandre Pato se dohodl na přestupu do Corinthians. AC Milán uvolnil brazilského útočníka za 15 milionů eur.
SPEKULACE  Záložník Chelsea Marko Marin je v Německu spojován s možným hostováním v Leverkusenu, kam by mohl na půl roku zamířit.
JEDNÁNÍ Fotbalisté mistrovského Liberce zahájili zimní přípravu na jarní část prvoligové sezony i se záložníkem Lubošem Huškem. Bývalý jablonecký a sparťanský defenzivní středopolař přišel do Slovanu na zkoušku, momentálně je bez smlouvy.
JEDNÁNÍ Juventus nabídl 4 miliony eur za útočníka Fernanda Llorenteho, který může v létě odejít z Athletika Bilbaa zadarmo. 
JEDNÁNÍ AC Milán vyvinul snahu ukořistit z Číny útočníka Didiera Drogbu, naopak vylučuje, že by se k týmu připojil Mario Balotelli z Manchesteru City.
JEDNÁNÍ Fotbalisté Hradce Králové zahájí v pátek zimní přípravu i s posilami Markem Kuličem a Tomášem Hájkem. Bývalý reprezentační útočník Kulič přichází na testy z Mladé Boleslavi a pokud během ledna prokáže dobrou výkonnost a projde zdravotní prohlídkou, bude uzavřen jeho přestup.
STŘEDA 2. LEDNA
PŘESTUP Anglický útočník Daniel Sturridge opustil londýnskou Chelsea a přestoupil do Liverpoolu za 12 milionů liber. Smlouvu podepsal na pět let.
PŘESTUP Galatasaray Istanbul ukončil smlouvu obránci Crisovi. Upsal se zadarmo Gremiu.
SPEKULACE  West ham hledá útočníka i mezi hvězdami.  Podle britského listu láká Nicolase Anelku, který na podzim hrál v Číně po boku Didiera Drogby.
SPEKULACE  Arsenal prý opět oslovil Barcelonu s nabídkou na útočníka Davida Villu, ale slyšel negativní odpověď.
SPEKULACE  Manažer Tottenhamu André Villas-Boas potvrdil, že útočník Šachtaru Doněck Willian je stále na jeho seznamu vysněných posil.
ÚTERÝ 1. LEDNA
PŘESTUP Fotbalisty Liberce posílil bývalý český reprezentant Radoslav Kováč. Třiatřicetiletý obránce či defenzivní záložník přišel do Slovanu z Basileje, kde se dohodl na ukončení smlouvy.
PŘESTUP Brazilský záložník Lucas přestoupil ze Sao Paula do Paris St. Germain. Jde o přestup, který byl dohodnutý měsíce dopředu. Francouzský klub zaplatil za Lucase 45 milionů eur.
PŘESTUP Brankář Carlo Cudicini, bývalý parťák Petra Čecha v Chelsea, ukončil smlouvu v Tottenhamu a jako volný hráč přestoupil do Los Angeles Galaxy.
SPEKULACE  Paris St. Germain vyloučil, že by se během ledna pokoušel získat z Chelsea levého beka Ashleyho Colea. Tomu v létě končí v londýnském klubu smlouva.
SPEKULACE  Anglického reprezentačního stopera Joleona Lescotta chce získat z Manchesteru City hned několik klubů v čele s QPR.
SPEKULACE  Záložník Evertonu Marouane Fellaini odmítl spekulace, podle kterých by mohl přestoupil do Chelsea, a zdůraznil, že hodlá v klubu zůstat do konce smlouvy. Ta vyprší v létě 2016. 
JEDNÁNÍ Arsenal definitivně vyloučil možnost, že by získal na krátkodobé hostování francouzského forvarda Thierryho Henryho.
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud