3. února 2016 • 16:40

Fotbalové přestupy ONLINE: Velké ligy zavřely. Kdo změnil dres?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lednové přestupové okno v nejlepších evropských ligách skončilo. Přesto se v něterých soutěžích včetně té české ještě mohou měnit kádry. Podívejte se, kdo na poslední chvíli měnil dres, o kom se v souvislosti s přestupem ještě mluví.



15:29

SPEKULACE. Trenér fotbalistů Crystal Palace v pondělí prohlásil, že se v létě pokusí přemluvit obránce Johna Terryho k tomu, aby zamířil do jeho kádru. „Už několikrát, jsem se Johna zeptal, zda nechce ke mně do týmu. Vždy se jen usmál a odmítl. V létě se samozřejmě zeptám znovu,“ řekl Pardew. Terry v neděli potvrdil, že neprodlouží smlouvu s Chelsea a v létě odejde.

15:20

JEDNÁNÍ. Už se zdálo, že přestup mladoboleslavského záložníka Jiřího Skaláka v zimním přestupním období padl. I sám hráč s tím byl smířený. Ovšem v úplném konci přestupového období, které v Anglii a řadě dalších zemí končí v pondělí, se věci zase daly do pohybu. Skaláka vábí dva druholigové celky z Anglie – Brighton a QPR. VÍCE ZDE >>>

15:00

HOSTOVÁNÍ. Záložník Bruno Zuculini odchází z Manchesteru City na hostování do AEK Atény.

14:48

JEDNÁNÍ. Bývalý kapitán ruské fotbalové reprezentace Andrej Aršavin předčasně ukončil své angažmá v Kubani Krasnodar.

14:40

HOSTOVÁNÍ. West Bromwich Albion získal na hostování Alexe Pritcharda z Tottenhamu.

14:39

HOSTOVÁNÍ. Španělský obránce Martín Montoya odešel z Barcelony na hostování do Betisu Sevilla.

14:31

HOSTOVÁNÍ. Newcastle potvrdil příchod útočníka Seydoua Doumbii.

14:14

SMLOUVA. Konec spekulací. Od příští sezony bude Pep Guardiola vést fotbalisty Manchesteru City. Zprávu o angažmá jednoho z nejrespektovanějších fotbalových trenérů na světě zveřejnil anglický velkoklub v tiskové zprávě. Španělský kouč, který už dříve oznámil svůj odchod z Bayernu Mnichov, dostane smlouvu na tři roky. Bez ohledu na výsledek v této sezoně v City skončí Manuel Pellegrini. VÍCE ZDE >>>

14:07

KONEC. Trenér Manuel Pellegrini oznámil, že po sezoně končí v Manchesteru City. Nahradí ho Pep Guardiola?

14:02

PŘESTUP. Dzon Delarge opouští Slovan Liberec a odchází do rakouské Admiry Wacker. 

14:00

JEDNÁNÍ. U obránce Arsenalu Mathieu Debuchyho nastala změna. Londýnský klub nabídku Manchesteru United odmítl a údajně se měl domluvit na hostování s francouzským klubem Bordeaux.

13:55

SPEKULACE. Trenér Leicesteru City Claudio Ranieri stále doufá, že do svého kádru získá útočníka Chelsea Loica Rémyho.

13:45

JEDNÁNÍ. Tak Jiří Skalák nakonec stejně na Ostrovy zamíří už v tomto přestupovém období?

13:41

PŘESTUP. Everton dokončuje přestup senegalského útočníka Oumara Niasseho. Ten dosud působil v Rusku, kde v aktuální sezoně nastřílel osm branek v dresu Lokomotivu Moskva.

13:35

HOSTOVÁNÍ. Obránce Tottenhamu Federico Fazio se připojil k Seville, kde bude hostovat do konce sezony.

13:30

PŘESTUP. Werder Brémy koupil z Tottenhamu obránce Miloše Veljkoviče. Dvacetiletý stoper podepsal s německým klubem smlouvu do roku 2019.

13:15
12.42

JEDNÁNÍ. Stoke prý Portu za záložníka Imbulu poslal odstupné 14,5 milionů liber (cca 513 milionů korun). Nabídka je tak vysoká, že překoná rekordní částku, kterou kdy klub zaplatil.

12:34

SPEKULACE. Agent záložníka Juana Cuadrada, který patří Chelsea a je na hostování v Juventusu, je v kontaktu s Barcelonou ohledně případného přestupu.

12:20

SPEKULACE. Podle informací Sky Sports Liverpool nechce 25letého fotbalistu Realu Madrid Denise Čeryševa. Zajímá se však o něho Watford.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud