3. února 2016 • 12:00

CHARITATIVNÍ AUKCE: Hradilkova trofej byla vydražena za 18 tisíc

Autor: iSport.cz, bke
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vítězná trofej kajakáře Vařince Hradilka byla v charitativní aukci vydražena společností SYNOT TIP za 18 tisíc korun. Výtěžek jde na pomoc Hradilkově neteři Božence v boji se zákeřnou chorobou spinální svalovou atrofií. Stříbrný medailista z OH v Londýně a mistr světa z roku 2013 věnoval do charitativní aukce svou vítěznou trofej z roku 2009 ze závodu v pražské Tróji, kde vyhrál v boji se světovou konkurencí. Podívejte se na video, jak byla vydražená částka předána. "Jsem rád, že byla moje trofej prospěšná," říkal Vavřinec Hradilek.



"Do aukce, která si klade za cíl zpříjemnit život malé Božence, jsme se zapojili velice rádi. Přestože jsme kvůli legislativním změnám museli značně omezit podporu sportu, neziskovému sektoru pomáháme již více než 15 let a v této strategii, která zahrnuje i pomoc nemocným dětem, budeme pokračovat i nadále,“ uvedl za skupinu SYNOT Ivo Valenta. "Nemocné Božence přeji hodně sil v boji se zákeřnou nemocí. Věřím, že jí i jejím rodičům pomůcky, zakoupené díky prostředkům z charitativní aukce, alespoň mírně ulehčí těžkou situaci."

Dražba Hradilkovy trofeje na iSport.cz pomohla Božence
Video se připravuje ...

PREDMĚT AUKCE

Vítězná trofej od Vavřince Hradilka z World Race v pražské Troji v roce 2009. Výtěžek aukce v celé své výši poputuje na konto Boženka.

Neteř kajakáře Vavřince Hradilka trpí spinální svalovou atrofií. Malá Boženka dlouhodobě bojuje s touto nemocí, a její strýc Vavřinec Hradilek se proto rozhodl věnovat svou trofej do aukce, díky které by se podařilo vybrat peníze na Boženčinu léčbu a pomůcky.

Tato aukce vznikla také díky charitativní akci SRDCOVKA pro Boženku, kterou pořádala Manažerka Československého lva Miluše Dosoudilová a na jejiž akci se vybralo cca 17.500,-

AUKCE BYLA UKONČENA 1. ÚNORA VE 12:00 

Vavřinec Hradilek draží vítěznou trofej, výtěžek pomůže jeho neteři Božence
Video se připravuje ...

Zde jste mohli sledovat aktuální nejvyšší nabídku:

Aktuální nejvyšší nabídka:

Obnovit částku

18 000 

Tuhle vítěznou trofej věnoval Vavřinec Hradilek do charitativní aukce
Tuhle vítěznou trofej věnoval Vavřinec Hradilek do charitativní aukce

Pravidla aukce

Částka, kterou je možné za trofej v aukci nabídnout, musí být uvedena ve tvaru bez desetinných míst, tedy zaokrouhlena na celé koruny. V případě, že by byla učiněna nabídka s rozlišením na haléře, bude takto nabídnutá částka zaokrouhlena směrem dolů na celé koruny a takto bude brána v rámci aukce v potaz. Vyvolávací cena, tj. minimální částka, kterou je možné za dres nabídnout činí 500,- Kč. V případě, že je zaslaná nabídka nižší než aktuálně nejvyšší nabídnutá částka, bude účastník aukce informován pomocí SMS zprávy.

V případě, že je zaslaná částka aktuálně nejvyšší nabídnutá, bude
účastník aukce informován pomocí SMS zprávy. V případě, že bude nejvyšší nabídka překonána, bude její zasilatel informován pomocí SMS. Nejnižší možný příhoz (tj. rozdíl mezi aktuálně nejvyšší nabídkou a novou nabídkou) je 10 Kč, nejvyšší možný příhoz je 10 000 Kč.

Aukce trvá od 12. 1. 2016 12.00 hod. do 1. 2. 2016 do 12:00 hod. Trofej získá ten kupující, který nabídl v aukci nejvyšší cenu.

V případě shody je pro určení kupující osoby rozhodující čas doručení SMS zprávy s nabídkou - kupujícím trofeje bude v případě shody nejvyšší nabídky účastníků určen ten, jehož nabídka byla doručena dříve.

V případě, že kupující, jenž v rámci aukce nabídne nejvyšší cenu, odmítne jím vydraženou trofej převzít a zaplatit, je z aukce diskvalifikován a danou trofej získá kupující s následující nejvyšší nabídkou.

Trofej bude výherci dražby zaslána na předem domluvenou adresu nejpozději do 30 dnů poté, co bude příslušná částka, za kterou byla trofej vydražena, připsána na konto Boženka.

Pokud kupující vydraženou trofej neuhradí do 14 dnů po skončení aukce, je z aukce diskvalifikován avydražená trofej přechází na účastníka aukce s následující nejvyšší nabídkou.

Pořadatelem a organizátorem aukce jsou manželé Hradílkovi a technickým provozovatelem aukce je společnost CZECH NEWS CENTER a.s. Aukce se mohou zúčastnit   právnické osoby a fyzické osoby způsobilé k výše uvedeným právním úkonům. Organizátor a technický provozovatel aukce neodpovídají za nedoručení SMS do systému příjmu SMS. Účastí na aukci projevuje každý účastník aukce souhlas, aby Organizátor a technický provozovatel aukce  zpracovávali jako správce osobní údaje účastníka aukce, poskytnuté v rozsahu: jméno, příjmení, telefonní číslo, adresa (případně jiné, účastníkem aukce sdělené kontaktní údaje), za účelem realizace aukce a rovněž k marketingovým aktivitám CZECH NEWS CENTER a.s. nebo jiných osob.

Účastník aukce rovněž dává souhlas s užitím telefonního čísla a e-mailu užitého při účasti v aukci pro zasílání obchodních sdělení CZECH NEWS CENTER a.s. nebo jiných osob. Tyto souhlasy jsou poskytnuty na dobu neurčitou a účastník aukce je oprávněn je kdykoli odvolat. Účastník aukce má právo na přístup ke svým osobním údajům. V případě potřeby si organizátor i technický provozovatel aukce vyhrazují právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu aukce.  Aukce je pořádána v souladu s ustanovením § 1772 občanského zákoníku. Organizátor aukce si vyhrazuje právo kdykoliv před i během trvání aukce změnit anebo upravit tato pravidla a podmínky aukce, stejně jako právo aukci zkrátit, odložit, přerušit anebo úplně zrušit, a to i bez uvedení důvodu a poskytnutí náhrady. Účastník aukce nemá právo na náhradu nákladů spojených s účastí na aukci.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud