Porcovat soupeře i steaky. Brankář šéfuje restauraci: Kozí sýr je granát!
4
/
8
Prohlédnout znovu
Porcovat soupeře i steaky. Brankář šéfuje restauraci: Kozí sýr je granát!
Hokejový brankář Martin Růžička si v roce 2015 kousek od pardubického zimáku otevřel restauraci.
|
Koláž iSport.cz
Interiér restaurace Martina Růžičky připomíná řeckou tavernu
|
Facebook.com
Steakhouse Na Cibulce si získal v Pardubicích velkou oblibu
|
Facebook.com
Dezerty v restauraci Na Cibulce peče maminka Martina Růžičky
|
Facebook.com
Do steakhouseu Na Cibulce chodí kromě hokejistů i zástupci dalších sportů. Na snímku výběr elitních florbalistů Chodova a Pardubic
|
Facebook.com
Martin Růžička si restauraci Na Cibulce otevřel v Pardubicích v roce 2015
|
Facebook.com
Pardubice stáhly ztrátu dvou branek, ale na body to nestačilo
|
Jaroslav Legner (Sport)
Maska mladoboleslavského brankáře Martina Růžičky
|
Barbora Reichová (Sport)
Jalonen má po konci v Česku nové angažmá. Nahradí exkouče Sparty
Kairinenova ruka? Penalta v pořádku. Gól Sigmy bez ofsajdu, říká komise
Expert Kobylík: Kuchta je geniální. Slavia nemůže dát Zimu do derby
Hradec vyhrál druhý díl Planeo Cupu. Nejlepší střelec? Holka ze Slavie
Dvořák hlásí změnu: Je potřeba upustit agresivitu. Do klece vkročí v módu lovce
Lehečka: strach a slzy... Podezření na zranění, které může škrtnout i OH