Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Příprava hokejových hvězd Voráčka, Pavelce a Smoleňáka: S opicí na Mácháči!

Autor: red

Kladenská parta reprezentantů Jakub Voráček (25), Ondřej Pavelec (27) a Radek Smoleňák (28) to opět rozjela. Jenže tentokrát ne na ledě, ale na pláži Máchova jezera, kam jezdí každý rok! A jak to dopadlo?

Právě na Mácháči se jako tradičně tito hokejisté »připravují« na nadcházející sezonu. Všude spousta krásných žen a spousta legrace i alkoholu... To je ideální kombinace, jak opět stmelit partu.

Kromě Voráčka, který si na chvíli odskočil s rodinou na Wimbledon, tam totiž zbylá parta pařila celý týden. Dokonce si nechali vyrobit i speciální trička s nápisem I Love Mácháč 2015, kam nezapomněli zakomponovat ani logo staré kladenské »Poldovky«!

"Byla to taková ta naše klasika. Dobře jsme se bavili, ostatně jako vždycky na Mácháči," smál se reprezentační kapitán Voráček.

Vykutálená trojice totiž na středočeské město, kde všichni vyrostli, nedá dopustit. Místnímu diskžokejovi v podniku Paradiso dokonce nařídili nejednou pustit známou písničku Kladno od Yo Yo Bandu. A pak na ní společně s plyšovými opičkami zavěšenými na těle (i s opicí za krkem) skákali, až rozburáceli celou pláž!

To mám ale hezkou opičku, že jo?
To mám ale hezkou opičku, že jo?