Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Na zadeček už ti nesáhnu! Sagan se hostesce omluvil velkou kyticí

Autor: pan

VIDEO | Na gestu slovenské cyklistické hvězdy Petera Sagana by nebylo zas tak nic neobvyklého, kdyby se vše odehrálo na vesnické tancovačce. Když ale třiadvacetiletý borec při oceňování vítězů sáhnul na zadeček pohledné hostesce, skandál byl na světě. Vše se rodák z Žiliny snažil vyžehlit velikou kyticí a zdá se, že uspěl.

Celá událost se odehrála po skončení nedávného závodu Kolem Flander, kde Sagan obsadil druhé místo. Jak už bývá zvykem, první tři závodníci byli oceněni kyticemi a polibkem pro vítěznéhoCancellaru.

Peter Sagan se hostesce omluvil velkou kyticí Peter Sagan se hostesce omluvil velkou kyticíFoto twitter.com
Této příležitosti ale využila slovenská hvězda a pohlednou blondýnku štípla do pozadí. U řady fanoušků a zvláště žen, vyvolalo jeho gesto hodně zlé krve a už vůbec se nelíbilo samotné dívce Maye.

"Najednou jsem ucítila jeho ruku. Nečekala jsem to. Hned jsem si uvědomila, co se stalo, a byla jsem fakt vystrašená. Chtěla jsem se otočit a jednu mu střelit, ale to by vše ještě zhoršilo," vzpomíná na nepříjemnou chvilku Maya.

 "Byl to jen vtip, nechtěl jsem nikoho urazit, mrzí mě to," bránil se na sociálních síti Sagan.  Tak lehce to ale cyklistovi neprošlo.

VIDEO: Sagan se omluvil hostesce kyticí

Definitivní tečku za nepříjemným incidentem tak pravděpodobně urovnal velkou kyticí, kterou "postižené" hostesce předal před závodem okolo Flámska. "Choval se jako pravý gentleman," ocenili gesto Slováka belgická média.

Jak si však celou situaci vyrovná s přítelem pohledné Mayi - bývalém cyklistovi, není jasné. Ten od daného incidentu dostal celou řadu zpráv, které se k události na stupních vítězů vracejí. "Naštěstí zůstal v klidu," říká Maya.

Přesto je jedno jisté. Sagan by se měl příteli dotčené hostesky raději vyhýbat.

Peter Sagan se hostesce omluvil velkou kyticí
Peter Sagan se hostesce omluvil velkou kyticí