Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Černí andělé jdou do boje o pohár. Fanouškům se ukáží nahé

Autor: ilk

Házenkářky Baníku Most, přezdívané Černí andělé, se zatím jen lehce dotýkají historického úspěchu pro celou českou házenou. Pokud v neděli ve finále Challenge Cupu porazí chorvatský Samobor o pět branek, zvednou nad hlavy evropskou trofej. Ve stejný čas vyrazí do boje i se svými krásně vypracovanými nahými těly. V mostecké hale začnou prodávat kalendář aktů.

Úspěšnou zlatou sezónu  - titul mistryň ligy, česko-slovenské interligy a možný zisk evropské trofeje – se rozhodli v Mostě oslavit vydáním kalendáře, v němž se Andělé představí ve zcela jiné kráse, než byli jejich fanoušci doposud zvyklí. 

Sice si už mohli koupit reklamu na hrudích svých oblíbenkyň nebo si je dokonce sami svléknout (do spodního trika), když vyhráli v tombole. Tohle je ale daleko intimnější setkání.

Zlatí Černí andělé. Házenkářky mostu budou prodávat kalendář s akty na charitu Zlatí Černí andělé. Házenkářky mostu budou prodávat kalendář s akty na charituFoto Martin Kovalík

Snímky zatím tají, ale i ochutnávka v podobě titulní stránky stojí za to. Uvnitř odhalí své kypré tvary, vytvarované svaly či tetování na černobílých fotkách, za necelou pětistovku se dá získat zlatá edice vyšperkovaná podpisy hráček.

To, že kalendář běží od července 2013, není omyl tiskárny – provázet má novou házenkářskou sezonou. Výtěžek půjde na letní přípravu skromných sportovkyň a kojeneckému ústavu v Mostě.

Finále Baník Most - Fantasyland Samobor, které začíná v neděli v 12,30 hodin, je beznadějně vyprodané. Přímý přenos vysílá ČT Sport.

Házenkářky Mostu vědí na co nalákat fanoušky Házenkářky Mostu vědí na co nalákat fanouškyFoto Martin Kovalík