Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Přítelkyně Rosického se kulatí: Na lety do Anglie můžu zapomenout!

Autor: Eva Tušková, Ondřej Michálek

Koncem léta by se fotbalista Arsenalu Tomáš Rosický (32) s Radkou Kocurovou (32) měli dočkat vytouženého potomka. Blesk zastihl exmodelku a rosničku z Novy cestou na kontrolu v podolské porodnici.

„Jsem šťastná a moc se s Tomášem těšíme na miminko. Na cesty za ním do Londýna ale můžu zapomenout, lékař nedoporučuje cestovat letadlem v pokročilém stadiu těhotenství,“ řekla Blesku Kocurová.

Ještě zápas a pak už za Radkou

Tomáš odehraje v neděli od 17 hodin v Newcastlu poslední ligový zápas za Arsenal. Výhra jeho klubu zajistí přinejhorším 4. místo v anglické lize účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Pak už může přiletět za Radkou do Prahy, aby mohl nastávající maminku opatrovat jako oko v hlavě.

Termín tají

Termín porodu oba tají, ale z pohledu na zakulacené bříško je zřejmé, že slavné mimino by mělo přijít na svět koncem léta. Bude to kluk, nebo holka? I to je zatím tajemstvím. „Pro nás je nejdůležitější, aby miminko bylo zdravé, na pohlaví nezáleží,“ usmála se Radka. Z jejích úst to nezní vůbec jako fráze, hvězdný pár se totiž na mimino těšil už před dvěma lety, ale Kocurová v pátém měsíci potratila.

Smutek odezněl, pod srdcem nosí Radka naději. Jsou spolu už jedenáct let a jejich společné přání se konečně blíží naplnění.