Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Modelka Erbová útočí na šéfa Mostu: Na Řepku mi nesahej!

Autor: om

Tak to tedy ne! Modelka Vlaďka Erbová se pořádně naštvala a rozhodla bránit svého partnera Tomáše Řepku. Partnerku známého fotbalového bouřliváka nastartovaly výroky Antona Stehlíka, sportovního ředitele mosteckého fotbalového klubu, kde Řepka naposledy působil. Uvádí to v pátek list Aha.

Stehlík po sezoně prohlásil, že pro klub nebylo překvapením, že to Řepka v klubu jako funkcionář zabalil. Řízný stoper mávnul nejspíš nad vyhlášením Stehlíka rukou, ale jeho partnerku vše vytočilo.

„Ať si Tomáše vůbec nebere do pusy! Tomáš i trenér Busta odvedli dobrou práci, udělali devatenáct bodů a klub se zachránil ve druhé lize,“ rozohnila se modelka.

Modelka Vlaďka Erbová
Modelka Vlaďka Erbová

„Oni dva nebyli ti problémoví. Měli by jim maximálně poděkovat,“ pokračovala podle Aha naštvaná Vlaďka Erbová s tím, že novým šéfům klubu zrovna moc nevěří. „Za Tondou nejsou fotbalové úspěchy ani kapitál.“

Sportovní ředitel Mostu se do války slov nepustil. „Jsou to její názory, nemám k tomu co říct. Vůbec nezpochybňuji, že Řepka klubu pomohl,“ dodal smířlivě.

Tomáš Řepka je nyní jako hráč už dlouhé měsíce bez angažmá. Je jasné, že by se Erbové líbilo, kdyby znovu začal na trávníku vydělávat.

„Držím mu palce, aby ještě pokračoval na hřišti. Klidně bych se i s rodinou kvůli jeho angažmá za ním stěhovala. Je to on, kdo chce být spíš doma a dojíždět. Uvidíme, jak to dopadne,“ vyhlásila partnerka fotbalisty.