Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hingisové manžel přijel dřív. Nevěru na hotelu viděl na vlastní oči

Autor: wak

Ona tvrdí: "Rozešli jsme se!" On tvrdí: "Opakovaně mě podvádí!" Manželství bývalé světové tenisové jedničky s českými kořeny Martiny Hingisové s francouzským parkurovým jezdcem Thibaultem Hutinem nabírá nečekané trhliny.

"Tenhle prsten už nikdy nesundám," prohlašovala Hingisová o svatebním diamantu, který dostala na konci roku 2010 od svého manžela.

Jenže idylka vzala rychle za své. "Cítil jsem, že nás vztah se nevyvíjí dobře," přiznává teď švýcarskému Blicku její choť.

Tak vzal osud manželství do svých rukou. Když byla Hingisová v New Yorku, chtěl ji potěšit překvapením v podobě dřívějšího příjezdu. "Jenže překvapena nebyla jen Martina," líčí Hutin. "Nebyla totiž na hotelovém pokoji sama."

Na konci minulého roku ho prý jedna z nejlepších tenistek historie podvedla znovu, s minimálně jedním dalším přítelem se podle manžela vídala.

Vztah s Radkem Štěpánkem nakonec krachnul těsně před svatbou
Vztah s Radkem Štěpánkem nakonec krachnul těsně před svatbou

Neviděli se už měsíce, navíc Hingisová vydala prohlášení: "Rozešli jsme se už v lednu tohoto roku." O tom Thibault prý nic neví, přesto neztrácí naději. "Jsem však hodně zvědav, jak chce Martina tohle manželství ještě zachránit," řekl Blicku.

Hingisová však nejspíš na záchraně manželství ani zájem nemá. Podle všeho právě teď o společnost nouzi nemá.