Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Zamilovaný pár Rosol s Ochotskou: Láska jim ničí kariéry!

Autor: top

Pořádný sešup v kariéře prožívají snoubenci Lukáš Rosol (28) a Michaela Ochotská (28). On prohrává jeden zápas za druhým, ona po pěti letech končí jako zprávařka na Nově. Může za to jejich vztah?

Z posledních pěti turnajů vypadl Rosol pokaždé hned v 1. kole. Naposledy v pondělí v Montrealu. Čtyřikrát přitom selhal s hůře postaveným hráčem ve světovém žebříčku. „Nejsem z toho skleslý. To se nedá nic dělat. Chci být hlavně připravený na US Open,“ tvrdí Rosol.

Černá šňůra se táhne už od Wimbledonu, kde loni senzačně vyřadil Nadala. Letos si tam prý poranil kyčel a byť se noha lepší, po sezoně ho nejspíš nemine operace.

Jenže ruce mu nejspíš svázala láska. Tři týdny předtím, poslední májovou noc, totiž Lukáš v Paříži požádal Míšu o ruku.

Do té doby přitom válel. V dubnu dokonce vyhrál svůj první turnaj na okruhu ATP, předtím zařídil v Kazachstánu postup Čechů do semifinále Davis Cupu. „Tobě patří velké díky,“ psal pak své milé v euforii na Facebooku.

Zdá se, že samou zamilovaností oba přestali myslet na práci. On na tenis, ona na moderování zpráv. Jezdili na dovolené, zahrnovali se dárky... Lukáš začal prohrávat, Míša ztratila pozici na Nově. „Vedení se nelíbilo, jak se prezentuje mimo televizi,“ řekl zdroj Aha!. Vše skončilo výpovědí. Bude mít tenhle příběh happy end?

Míša Ochotská vyrobila pro Lukáše Rosola vlastnoručně narozeninový dort
Míša Ochotská vyrobila pro Lukáše Rosola vlastnoručně narozeninový dort