Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

NEJsmutnější pokerová proměna. Tenhle chlapík (skoro) nemohl prohrát

Autor: rou

VIDEO | Pokud jste někdy hráli poker, tak vás při sledování tohohle videa píchne u srdce. Tenhle totiž na World Series of Poker (WSOP), což je něco jako pokerové mistrovství světa, vsadil všechny své žetony na karty, se kterými prakticky nemohl prohrát. Ale prohrál a výraz jeho tváře po tomto neblahém zjištění se stal internetovým hitem.

Poker má to kouzlo, že i člověk prakticky z ulice může přijít a porážet světové hvězdy. Carter Gill nepatří zrovna mezi známé hráče, ale v letošní hlavní soutěži WSOP si nevedl špatně, propracoval se už do čtvrtého dne, když to přišlo.

VIDEO | Podívejte se na hru, kterou Gill prohrál

V ruce držel karty, které v kombinaci s těmi na stole byly skoro neporazitelné... Tedy neporazitelné - měl 93procentní šanci. Do hry logicky poslal all in, všechny své žetony a z výrazu jeho tváře bylo jasné, že čeká, že jejich počet zdvojnásobí.

Jeho soupeř si ale také věřil (i když měl jen 7 procent šanci na výhru) a sázku dorovnal. Jedinou jeho šancí bylo, že na stůl přijde jako poslední královna. A ona opravdu přišla, čemuž Gill nechtěl vůbec věřit.

Jak mu docházelo, co se stalo, výraz jeho tváře postupně přecházel ze samolibého úsměvu do naprostého zoufalství... A není se co divit. Tahle hra ho stála hodně - vypadl jako 371. a vyhrál 28 063 dolarů, jenže mohl získat daleko daleko víc. Vzpomeňte na Martina Stazska...