Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Narozeniny podle Hingisové: VÁLKA! Pořád vyhrožuje manželovi

Autor: pan

Právě dnes slaví bývalá supestar světového tenisu Martina Hingisová 33. narozeniny. Pravda, trošku netradičně. S manželem Thibaultem Hutinem totiž vede válku. A ne ledajakou. Tady jde totiž už o zdraví.

Tohle už není obyčejný rodinný spor. To, co se odehrává mezi stále ještě manžely Hingisovými, přesahuje všechny meze.

"Martina a tchýně Melanie se na mě vrhly, porazily mě na zem, mlátily a škrábaly. Přítel matky Martiny mě navíc přetáhl přes hlavu DVD přehrávačem," popisuje válečný stav v rodině zoufalý Thibault Hutin.

A to prý nebylo všechno. Mario Widmer - partner Melanie - mu přý ukradl pas a kreditní karty. Navíc mu měl ve spolupráci s rodačkou z Košic zničit auto. Proč vyústil kdysi ideální vztah až do této fáze?

O šest let mladší manžel Hingisové nachytal na hotelovém pokoji v New Yorku při nečekaném návratu svojí ženu v náručí španělského tenisty Davida Rose. Vše se navíc odehrálo na první výročí jejich svatby.

To ale nemusí být jediný problém, proč se ostře sledované manželství zhroutilo. Důvodem podle zahraničních serverů mohou být i následující záležitosti.

Thibault se podle švýcarského webu Blick nechal od Martiny vydržovat, sám do rodinného rozpočtu nepřinesl nic. Veškeré finance pocházely z konta Martiny. Hingisové prostě už došla trpělivost," píše server.

To však Francouz důrazně odmítá. "Nikdy jsme neměli společný účet. Nemám kreditní kartu, díky které bych měl k jejímu účtu přístup," říká Hutin a pokračuje.

"Martina mi poslala SMSku, kde mi vyhrožuje, že na mě pošle Rusy," bojí se o život manžel bývalé tenisové hvězdy.

Hingisová po Hutinovi chce, aby se okamžitě ze společného bytu ve Švýcarsku odstěhoval. "To mě nepřekvapuje, po tom všem, co se stalo," říká s hořkostí v hlase Hutin.

Prozatím však spolu nesourodý pár pořád je. "Bydlíme pořád ve stejném bytě. To mi nemohou zakázat. Podle francouzského práva tady mám bydliště a nemůže mě vyhodit," brání se nešťastnýFrancouz.  



Slovensko-švýcarský pár se zatím hledá
Slovensko-švýcarský pár se zatím hledá