Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Odpálil ji jako míček! Wozniacká je na dně, McIlroy jí dal kopačky

Autor: pan

Tento vztah vydrží dlouho, ti dva jsou si souzeni. Takové názory se ve spojitosti s tenistkou Caroline Wozniackou a golfovou hvězdou Rory McIlroyem často objevovaly.  Alespoň mezi fanoušky. Teď je však všem nadějím konec. Hvězdná dvojice se definitivně rozešla. A zvláště pro dánskou bývalou  je to obrovská rána.

Byli spolu viděni na celé řadě společenských i sportovních akcí. Na jedné z posledních spolu dováděli před začátkem golfového turnaje Masters v Augustě v dubnu letošního roku.

Láska z nich na každém kroku doslova sálala. Polibky, vášňivá objetí a něžná slůvka si slavný pár klidně vyměňoval před zraky nadšených diváků i televizních kamer. Teď je však se vším konec.

Před aparáty se Caroline Wozniacká ukazovala v bílém a černém spodním prádle. Probírala si své blonďaté vlasy a nebála se ani několika mokrých fotografií ve sprše.
Před aparáty se Caroline Wozniacká ukazovala v bílém a černém spodním prádle. Probírala si své  blonďaté vlasy a nebála se ani několika mokrých fotografií ve sprše.

Bývalá světová golfová jednička Rory McIIroy totiž svou lásku odpálil ve stejném stylu, jako je zvyklý u golfových míčků. "Chci se soustředit na svou kariéru," udal jako důvod rozchodu Ir.

"Ano, je konec," potvrdil rozpad hvězdné dvojice jeden z blízkých známých bývalého páru. "Je to pro ně velmi těžká doba, ale je to ta nejlepší možnost, jak zabránit dalšímu trápení. Stálo to mnoho slz, ale nešlo to jinak," pokračuje zdroj.

Blonďatá kráska je zničená

Daleko hůře se s rozpadem vztahu dle všeho vypořádává bývalá tenisová jednička Caroline Wozniacká. Třiadvacetiletá Dánka má dokonce na svém twitterovém účtu stále společnou fotku se svým dnes již bývalým přítelem.

Caroline Wozniacká má na svém twittovém účtu stále společnou fotku s McIIroyemFoto twitter.com

"Rory má ke Carolině obrovský respekt a moc si váží času, který spolu strávili, bylo to skvělé období. Ale teď již cítí, že je čas se posunout dál. Carolině v každém případě přeje do dalšího života jen to nejlepší," pokračuje člověk, který mluví za irského golfistu.

Vyjádření samotného McIIroye se získat zatím nepodařilo, stejně tak se k celé události nevyjadřuje ani současná devátá hráčka planety. Podle mínění okolí je však celou záležitostí totálně zničená.

"Rory je ideální přítel," říkala před časem zamilovaná tenistka. O to víc jí musí hodně ostré kopačky golfisty bolet. Slavný pár dával svoji lásku na obdiv velmi často prostřednictvím sociálních sítí. Na twitteru naposledy umístili fotku při společné snídani.

Irskému golfistovi patří v žebříčku šesté místo a své postavení chce vylepšit. Právě to je dle jeho blízkých důvod, proč se vztah rozpadl. Ani jeden z páru se však k celé události zatím blíže nevyjádřil.