Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kvitová vyrazila na Turnaj mistryň do Istanbulu: Bere čtvery šaty!

Autor: as

Je připravená! Tenistka Petra Kvitová (23) se před Turnajem mistryň zbavila virózy, skvěle potrénovala, a hlavně: do Istanbulu včera vyrazila s plným kufrem parádních šatů!

Loni táhla šest rób a ani je neunosila – v Turecku ji sklátil bacil a po prvním zápase mazala domů. Letos byla skromnější. „Beru čtvery, všechny jsou krásné,“ jásala.

Petra Kvitová má módu ráda
Petra Kvitová má módu ráda

Radek má vkus

Minulý týden za ní do Prostějova přijela dodávka sponzorské firmy Steilmann s róbami z luxusní kolekce Apanage Femme v ceně od 4900 do 6900 Kč. Správně zvolit Petře pomáhal i její přítel Radek Štěpánek, proslulý »módní guru«.

„Radek provedl předvýběr a nakonec zvolil ty čtyři,“ usmála se. V Istanbulu tak může sáhnout po modrých, černozlatých, fialových a tmavě modrých. „Radek znovu potvrdil, že má výborný vkus. Petra může volit podle počasí i nálady,“ pochválila tenistu Anna Motlíková, ředitelka firmy Steilmann.

Spousta energie

Na Turnaji mistryň čeká Kvitovou oficiální focení všech účastnic, losování, recepce, večírky... a třeba i mejdan pro šampionku! „Mám plno energie! Tohle je snad první rok, kdy neodpočítávám konec sezony, klidně bych hrála dál. Moc se těším,“ přiznala. Turnaj startuje v úterý.