Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Bronzová Ruska Graf se na dráze odhalila: Rozepnula kombinézu a…?

Autor: ps

Skvělý úspěch na tříkilometrové rychlobruslařské trati neprožila jen česká hvězda Martina Sáblíková. Nečekaně bronzová skončila Ruska Olga Graf. Z medaile měla takovou radost, že ztratila zábrany a ukázala víc, než by chtěla!

Před startovním výstřelem se Graf plně soustředila na svůj výkon. V domácí Adler areně, která ji mohutně povzbuzovala, pak nastavila favoritkám vysokou laťku. Časem 4:03,47 jen o vteřinu zaostala za rekordem dráhy!

Tušila, že by její výkon mohl stačit na »bednu«, a podle toho také vypadaly její oslavy. Užívala si bouřlivé ovace publika, jásala, nevěřila svému času. Dokonce se nechala vlnou euforie unést tak, že ukázala víc, než by chtěla!

Ruská reprezentantka Olga Graf ukázala na rychlobruslařském okruhu víc, než by chtěla.
Ruská reprezentantka Olga Graf ukázala na rychlobruslařském okruhu víc, než by chtěla.

Rozepnula si kombinézu a chvíli po oválu kroužila jen tak! Vítr se jí dral do výstřihu, poodkrýval její poprsí. Zanedlouho si toho všimla a vyplašeně neposlušnou rychlobruslařkou výstroj zapnula. Poté se jen tak usmála do kamery.

Ruska prožila nejlepší zážitek v kariéře, který jí nezkazily ani dva lepší výkony v podání zlaté Nizozemky Irene Wüst (4:00,34) a stříbrné české »Superženy« Martiny Sáblíkové (4:01,95), ani rozepnutá kombinéza…