Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Pohnutý osud Ronaldova syna. Řekli mu, že jeho máma je mrtvá!

Autor: bk

Ve chvíli, kdy vyšla autobiografie matky Cristiana Ronalda Dolores (59), se lidé dozvídají další detaily ze soukromí nejlepšího fotbalisty světa. Tetokrát jde o jeho čtyřletého syna. Malý Cristiano doteď netuší, kdo je jeho matkou. Rodina mu dokonce chvíli tvrdila, že je mrtvá!

Ronaldo má syna s neznámou ženou, se kterou prožil jednovečerní flirt během svého pobytu v USA. Výsledkem je malý Cristiano, kterému jsou dnes už čtyři roky.

Portugalský fotbalista se s biologickou matkou dohodl, že se malého syna zřekne a on se postará o jeho výchovu. S tou mu vydatně pomáhá matka Dolores, která se o malého Cristiana stará v době, kdy tatínek musí plnit povinnosti profesionálního sportovce.

Stylové brýle nesmí chybět. Cristiano Ronaldo a jeho syn během sledování tenisového turnaji v MadriduFoto Profimedia.cz

Ronaldův potomek tak zatím nepoznal svou pravou matku. Ve čtyřech letech ale přichází období, kdy dítě začíná být zvídavé. Malý Cristiano se teď pochopitelně ptá, kde je jeho maminka.

"Jednou jsme mu povídali, že jeho máma je v nebi. Můj bratr a matka mě ale pak požádali, abych mu tohle už neříkala," prozradila pro britský Daily Mail Ronaldova sestra Elma. "Teď mu odpovídáme, že jeho matka je na cestách. Poté se zklidní, za chvíli na ni zapomene a už se dál neptá."

Ronaldo musel matce svého dítěte zaplatit, aby se ke svému potomkovi nepřihlásila a neprozradila svou identitu. "Jestli Cristiano ale jednou bude chtít vědět, kdo je jeho biologickou matkou, bude to jeho rozhodnutí a nikdo ho nezastaví," tvrdí Ronaldova sestra.

Devětadvacetiletá hvězda Realu Madrid žije s ruskou modelkou Irinou Shayk . Svého syna, Cristiana juniora, zahrnuje celá rodina maximální láskou a péčí. Často bývá přímo na stadionu při zápasech Realu, naposledy ho se svým slavným tatínkem vyfotili během sledování tenisového turnaje v Madridu.

Klobouk je můj! Cristiano junior se svým otcem, hvězdným hráčem Madridu Cristianem Ronaldem
Klobouk je můj! Cristiano junior se svým otcem, hvězdným hráčem Madridu Cristianem Ronaldem