Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Anglie se směje hvězdám United: Místo LM párty s přítelkyněmi

Autor: bk

Navykli tvrdému režimu. O víkendu liga, v týdnu anglický pohár nebo Liga mistrů. To se ale mění. Hráči Manchesteru United po katastrofální sezoně zůstali bez evropských pohárů. Zatímco Arsenal nebo Liverpool bojovali na evropské scéně, hvězdy United se dobře bavily na společné party. Po sociálních sítích dokonce kolují vtipy na téma Manchester United a Champions League.

Luis van Gaal konečně dotvořil kádr, se kterým chce napravit pokaženou reputaci. Poté, co se k týmu připojily všechny posily, United o víkendu zdemolovali Queens Park Rangers 4:0.

Během týdne by se hráči normálně chystali na evropské poháry. Teď, když mají na Old Trafford od bojů mimo Ostrovy minimálně roční pauzu, mají čas na jiné aktivity. V úterý, kdy jiné celky bojovaly v Champions League, si hvězdy United uspořádaly týmovou party.

Candy-Rae Fleur (vlevo) s přítelem a obráncem United Daley Blindem
Candy-Rae Fleur (vlevo) s přítelem a obráncem United Daley Blindem

Luis van Gaal chtěl využit příležitosti, aby v klubu přivítal nové tváře a začlenil je do kolektivu. Na večírku na předměstí Manchesteru nechyběl nikdo. Argentinec Rojo, Daley Blind, Angel Di María, Falcao, kapitán Wayne Rooney a další.

Většina dorazila po boku krásných přítelkyň v drahých limuzínách a dobře se bavila. "Fotka s kapitánem," pochlubil se například Marcos Rojo, nová posila ze Sportingu Lisabon.

Na Ostrovech si zároveň dělají z týmu na Old Trafford legraci. Posměšky směřují k tomu, že hvězdy světového fotbalu odpočívají u drinku a dobrého jídla, zatímco jiní hráči bojují o miliony, trofeje a uznání v Lize mistrů.