Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Váňa bude dědeček! Přítelkyně jeho syna čeká dítě. Ale bude to Josef?

Autor: Jaroslav Šindelář

Rod Váňů bude mít dalšího pokračovatele. Kristýna Šafránková (23), přítelkyně Josefa Váni mladšího (23), přivede na svět po Vánocích chlapečka! Josef Váňa starší (62) tak bude mít dalšího vnuka!

Největší favorit 125. ročníku Velké pardubické Josef Váňa mladší sice skončil s Rabbit Wellem »až« pátý, radost však musí mít z toho, že mu jeho přítelkyně porodí prvního potomka.

„Ano, je to pravda, s Pepíkem čekáme miminko. Nejspíš to bude chlapeček, ale jasno budu mít až ve čtvrtek, kdy jdu na ultrazvuk,“ řekla Blesku Kristýna Šafránková s tím, že je v šestém měsíci.

Kristýna Šafránková, přítelkyně Josefa Váni mladšího, je pěkná kočka!
Kristýna Šafránková, přítelkyně Josefa Váni mladšího, je pěkná kočka!

Ještě neví, jak se bude její syn jmenovat. „Všichni čekají, že to bude další Pepík. To vám ale nepotvrdím. Máme ještě dost času jméno vybrat, nechte se překvapit,“ smála se Váňova přítelkyně.

O Pepíka se bojím

Kristýna sledovala závod přímo v Pardubicích po boku své maminky a rodičů Josefa Váni mladšího. Nejvíc ji potěšilo, že se její přítel nezranil. V červenci si totiž při pádu na tréninku ve Světlé Hoře zlomil lýtkovou kost a kotník roztříštil z obou stran.

„To víte, že se o Pepíka bojím. Tehdy mi říkal, že kdyby místo nohy měl mezi koněm a překážkou tělo, už by tu nebyl! Navíc i teď málem spadl,“ polekala se. I proto bere Váňovo páté místo jako velký úspěch.

„Rabbit je ještě miminko, takže jsme já, Pepík i pan Váňa (otec) spokojeni, že vůbec dojel. Věřím, že se Pepík vítězství na Velké brzy dočká!“ zvolala Kristýna.