Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kvitová se na letišti prořekla: Co odpověděla při otázce na dítě?

Autor: ps

»Vlažný« výkon Petry Kvitové (25) na Australian Open byl poslední kapkou. Po vypadnutí ve 2. kole odvolala kouče Kotyzu, tenis je teď pro ni něco jako noční můra. Zato v osobním životě nemůže být šťastnější! A před odletem na Fed Cup promluvila i na téma dítě.

Na letiště přijela s přítelem hokejistou Radkem Meidlem. Vypadali spokojení, úsměvy rozdávali na všechny strany. Zasnoubenou Petru hřeje láska u srdce, jenže chladné je na kurtu!

Co udělat proto, aby pookřála? Djokovičkovi, Murraymu nebo Federerovi svědčí rodinné zázemí. Vévodí světovému žebříčku, Kvitová po australském grandslamu klesla na 9. místo. Naznačuje to snad něco? „Asi bych musela mít dítě!“ vyvalila česká tenisová jednička, pak se usmála. „To u mě nehrozí, nevím, jak bych to zvládla. Já jsem teď spokojená,“ dodala.

Vypadá to, že životního partnera už našla, teď musí zvolit i toho správného pro tenis. Žena to určitě nebude! „Martina Navrátilová není jedna z variant. Chtěla bych muže, nejradši z Česka,“ odpověděla Kvitová na letišti před cestou do Rumunska.

Petra Kvitová měla se svými spoluhráčkami na cestě do Rumunska dobrou náladu
Petra Kvitová měla se svými spoluhráčkami na cestě do Rumunska dobrou náladu