Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Biatlon brzy přijde o svoji hvězdu: Koukalová cítí, že potřebuje změnu!

Autor: ps

V posledních týdnech bylo upřeno na biatlonistku Gabrielu Soukalovou (26) hodně pozornosti. Vdala se za badmintonistu Petra Koukala, skloňovalo se její možné těhotenství. Kam vůbec směřuje svoji životní cestu?

O plánech se sportem, v němž byla loni jasně nejlepší a roky se drží mezi světovými běžkyněmi na špici, má celkem jasno. „U biatlonu bych chtěla vydržet minimálně dva roky do olympiády,“ řekla Koukalová v rozhovoru pro magazín Ona Dnes.

Její myšlenky se upírají úplně někam jinam. Sport pro ni pomalu přechází na druhou kolej, vžívá se do pozice budoucí matky. „Sportu věnuji celý život. Cítím, že už bych chtěla změnu. Přiznávám, na rodinu se těším čím dál víc,“ svěřila se.

 

Novomanželé Koukalovi se radostnou zprávou pochlubili na facebooku
Novomanželé Koukalovi se radostnou zprávou pochlubili na facebooku

Role maminky z očí Gabriely doslova vyzařuje a není to poprvé, kdy se na téma malých ratolestí bavila. Pokud vše proběhne podle plánu, po olympiádě jí začne růst bříško a konečně bude maximálně spokojená.

Návrat s lyžemi a flintou už pak nevidí jako reálný. „Biatlonistek, které se po porodu vracejí, je hodně, ale myslím, že nejsem z těch, kdo by se pak chtěl vracet,“ zamyslela se zrzavá královna. Užívejme si tedy pohledů, kdy ji vidíme na trati. Máme na to jen poslední dva roky!