Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Vízek po StarDance: O psychu, šejkování na diskotéce i jasném vítězi

Autor: iSport.cz

Ještě aspoň jedno kolo a Ladislav Vízek by byl se svým účinkováním v taneční soutěži StarDance naprosto spokojený. Takhle ho prý vyřadila „ta vařečka“ Emanuele Ridi, a on na porážky s Italy není zvyklý. Co ještě legendární fotbalista o StarDance pro iSport TV řekl?

„Mrzí mě to, myslím si, že jsem na hlasy neměl vypadnout, že se o to sportovci měli postarat,“ povzdechl si v nadsázce Ladislav Vízek pro iSport TV na lavičce hokejového zápasu mezi fotbalovými internacionály Czech Team 96 a zástupci HC Monaco, za které válel třeba Jan Koller .

Vízek po StarDance: Ukázal jsem, že fotbalisté nejsou dřeváci
Video se připravuje ...

Vízka konec v soutěži mrzel i kvůli jeho partnerce Evě Krejčířové . „Ta si to zasloužila. Ale zase jsem se uvolnil. Nevím, jestli ten stres, nervy, někdy docela psycho, a dřina za to stály, ale zase jsem vděčný za tu zkušenost. Snad jsem ukázal, že fotbalisti nejsou takoví dřeváci,“ věří olympijský vítěz z Moskvy.

Ladislav Vízek s Evou Krejčířovou v posledním vystoupení ve StarDance
Ladislav Vízek s Evou Krejčířovou v posledním vystoupení ve StarDance

Vízek byl hlavně spokojený, že nevypadal první. „Ještě jedno kolo a byl bych úplně spokojený. Nejvíc mě mrzelo, že byl ve finále s Italem (kuchař Emanuele Ridi ). Já jsem nikdy s Italem na hřišti neprohrál, a pak mě porazí takováhle vařečka,“ smál se Vízek, který prý s profesionálním tancem sekne. Kreacím na diskotéce se ale nebrání.

„Tam bych se jen vrněl. On je závodní tanec a tanec. Ten závodní já neumím, takový to kroucení a šejkování, to jo, ale tam to jsou kroky a počítání, rytmus do muziky, s tím jsem skončil,“ má jasno vyhlášený fotbalový glosátor.

A kdo podle něho celou soutěže vyhraje? „ Olga Šípková nebo Zdeněk Piškula , nikdo jinej to nemůže vyhrát, kór když jsem vypadl já.“

Vše o StarDance 2016 čtěte ZDE »

Vízek o účinkování ve StarDance: Tančící bizon, co váží 105 kilo
Video se připravuje ...

Vízek maká na Stardance: Jsem nejstarší a nejtlustší, musíme dojít daleko!
Video se připravuje ...