Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

35 letušek v posteli před závodem. Tajemství největšího playboye F1

Autor: as

Sex, snídaně šampionů! To bylo krédo ikony formule 1 Jamese Hunta (45), které měl dokonce vyšité i na své závodní kombinéze. A britský pilot ho dovedl k dokonalosti. Svůj jediný titul mistra světa v roce 1976 získal po orgiích s 35 letuškami!

Formule 1 nikdy neměla takového playboye. Cigarety, alkohol, drogy a... kvanta krásek v posteli. „Vyspal jsem se s pěti tisícovkami holek,“ pochlubil se kdysi Hunt. „No, fakt nevím, jestli by to zvládl. Ale stovky jich byly určitě,“ smál se jeho syn Freddie.

S bráchou Tomem vydali 23 let po smrti svého táty knihu vzpomínek na závodnickou legendu, kde se to pikantnostmi jen hemží. Přesně před 40 lety získal svůj jediný titul mistra světa, když v epochální bitvě rivalů předčil Rakušana Laudu. Na rozhodující Velkou cenu Japonska měl prý originální přípravu.

„Před závodem mu tehdy prošlo postelí 35 letušek od British Airways! Servírovali mu je do tokijského Hiltonu po skupinkách, ráno šly holky na letadlo a večer dorazily jiné,“ píše se v knize. „Je to vážně pravda, jsou na to svědci,“ tvrdil Freddie. Pár hodin před samotným závodem pak Hunta načapali v garáži, jak souloží s japonskou hosteskou u své formule!

Sexuální příprava se vyplatila. V deštivém závodě dojel Hunt třetí a v konečném hodnocení o jediný bod trumfl Laudu. Mistr světa! Poté ale jeho kariéra povadla, za tři roky ve formuli 1 skončil, byl komentátorem a v 45 letech zemřel na infarkt...