Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Čechův parťák Ospina: Jak jsem pomohl hvězdě Realu získat mou sestru

Autor: ija

Čechův parťák z branky Arsenalu David Ospina (28) „práskl“ médiím, jak napomohl k tomu, aby se James Rodriguéz (24) stal jeho švagrem. Záložník Realu Madrid je už pět let ženatý s Ospinovou sestrou Danielou (23) a mají spolu tříletou dcerku Salome. Na harmonické vztahy v rodině to ale dlouho nevypadalo, Ospinovým rodičům se totiž zeť příliš nezamlouval.   

David Ospina i James Rodriguéz pocházejí oba z Kolumbie, ale dřív se neznali. „James odešel do zahraničí, když byl ještě hodně mladý. Neměl jsem šanci ho potkat,“ řekl Ospina. Dál prozradil, že když Rodriguez začal randit s jeho sestrou Danielou, rodiče z toho nebyli vůbec nadšení. Ospina prý musel budoucímu švagrovi radit, aby ho přijali do rodiny.

Sestra Davida Ospiny a manželka Jamese Rodrigueze Daniela
Sestra Davida Ospiny a manželka Jamese Rodrigueze Daniela

„Sestra mi jednou řekla, že chodí s jedním kolumbijským fotbalistou. Byl to James. Musel jsem jim hodně pomáhat, protože naši s tím vůbec nesouhlasili. Řekl jsem mu: jen klid, všechno urovnáme,“ líčil Ospina. „Jamesovi nedalo žádnou práci získat srdce Daniely, ale dostat ho k nám do rodiny, to byla docela fuška. Musel jsem tomu dost pomáhat,“ práskl brankář Arsenalu.