Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Trapas legendy Liverpoolu! V tipovačce ho smázla Hamiltonova bývalka

Autor: ija

Tohle muselo bolet! Zdá se, že zpěvačka Nicole Schezingerová (38), která sama o sobě říká, že má fotbal ráda, ale „moc o něm neví,“ je větším expertem než Mark Lawrenson (59). Bývalá Pussycat Doll totiž legendu Liverpoolu přehrála v předpovědích výsledků Premier League za minulý víkend. 

Lawrenson, věčně nabručený odborník v anglické televizní relaci Match of the Day, podstupuje každý týden tipovací souboj s jednou celebritou. Uhodnout výhru, prohru nebo remízu je za deset bodů, přesné skóre za čtyřicet.

A krásná Nicole „experta“ smázla a vyhrála na body 80:70. Na rozdíl od něj totiž uhodla výsledek severolondýnského derby, když tipovala, že Arsenal remízuje s Tottenhamem 1:1. Zatímco Lawrenson si myslel, že gunners vyhrají 2:0.

Od Scherzingerové, bývalé přítelkyně šampiona F1 Lewise Hamiltona , by člověk čekal, že je doma spíš na závodních okruzích. Nebo na tenisových kurtech, protože poslední dobou prý randí s Grigorem Dimitrovem.

Ale fotbal? „Mám ráda, soccer, jak tomu říkáme u nás. Myslím, že je úžasný. Ale upřímně řečeno, moc o něm nevím,“ přiznala osmatřicetiletá Američanka. Teď aby se někdejší irský internacionál bál vyjít na ulici!