Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Boxerský šampion připomíná horu sádla. Fury vystavil špeky na dovolené

Autor: pv

Neuvěřitelné! Tenhle medvěd před rokem porazil v ringu ukrajinskou legendu Vladimira Klička a sebral mu všechny mistrovské pásy. Za 12 měsíců se boxer Tyson Fury proměnil v horu sádla a navíc přišel o všechny tituly, protože odmítl povinnou obhajobu. Podle fotek z dovolené na Tenerife mu to ale nevadí.

Psal se 28. listopad 2015 a Tyson Fury šokoval svět, když porazil fenomenálního šampiona Vladimira Klička. Po dvanáctikolové bitvě vyhrál pětadvacátý zápas v řadě bez jediné kariérní prohry. Pro Ukrajince to byla teprve čtvrtá prohra z osmašedesáti utkání. Vyprodaná aréna v Düsseldorfu byla tehdy v šoku. Chvástající se velkohubý Brit obral boxerského krále o všechny tituly.

Kličko se ale nechtěl vzdát, a hned po zápase žádal odvetu v co nejbližším termínu. Fury další řežbu neustále odkládal a nakonec se musel všech mistrovských pásů vzdát. Během nedávné tiskové konference vyděsil novináře, když si sundal triko a místo svalů vykoukl obrovský pupek. Navíc přiznal, že hodně pije alkohol a bral drogy.

Jak je vidět z aktuálních fotek, tak se Tyson nerozhodl hubnout, ale spíše přibírá. Na dovolené na Tenerife si užívá sluníčka a pohody se svou ženou Paris. Ani finanční problémy ho nepálí. Vždyť si jen zápasem s Kličkem vydělal 5,5 milionu dolarů (140 milionů korun).

Současná podoba bývalého boxerského šampiona Furyho.
Současná podoba bývalého boxerského šampiona Furyho.

Témata:  boxTyson FuryVIPsport