Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ronaldo nestačí zírat: Bývalka Irina čeká dítě s hvězdou, která má nechutné tajemství!

Autor: VIPsport.cz

Pět let byli jedním z nejkrásnějších párů planety. Fotbalista Cristiano Ronaldo (31) s modelkou Irinou Shaykovou (30) tvořili dokonalou dvojici. Loni se ale rozešli a ruská kráska dlouho netruchlila. Dala se dohromady s hvězdou Hollywoodu herce Bradleym Cooperem (41). Po roce a půl společného soužití se dočkali šťastné zprávy – Irina je těhotná.

Ronaldo šel do vztahu s Ruskou už se svým synem Ronaldem juniorem, který na přání otce nikdy nepozná svou matku. Údajně má jít o mladou americkou servírku, jež má do smrti zůstat v anonymitě. Také za to dostala od útočníka Realu Madrid údajně přes 300 milionů korun! Irina se v době, kdy chodila s Ronaldem, chovala k jeho synovi jako k vlastnímu.

Titulní strana španělské verze časopisu Vogue, na kterou se nechali zvěčnit Irina Shayková a útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo. Už je to pro ně jen vzpomínka.
Titulní strana španělské verze časopisu Vogue, na kterou se nechali zvěčnit Irina Shayková a útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo. Už je to pro ně jen vzpomínka.

Zkušenosti s dítětem se modelce budou nyní hodit. Podle amerických médií je totiž těhotná s oblíbeným hercem Bradleym Cooperem. Kromě filmové tvorby ho proslavila i účast v americké talk show, kde před čtyřmi lety ukázal nechutné tajemství.

Divákům řekl, že trpí genetickou poruchou a má po těle celkem pět bradavek. Následně si sundal triko a šokovaným lidem předváděl všechny bradavky. Nakonec se ale ukázalo, že si herec ze všech jen vystřelil a Irina se tak nemusí bát, že by jejich dítě trpělo podobnou vadou.