Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Řež na Slovensku! V lize se strhla drsná bitka, padaly i facky

Autor: tb

Závěr podzimní části nejvyšší fotbalové ligy na Slovensku měl grády. Svědčím o tom emoce na konci utkání mezi Myjavou a Slovanem Bratislava. V 95. minutě se strhla tvrdá rvačka, do které se zapojilo hned několik hráčů i členové realizačního týmu. Došlo i na chycení pod krkem, či pár facek. Rozhodčí nakonec vyloučil dva nejaktivnější hráče - domácího Vladimíra Kukola a hostujícího Mittchela Scheta.

Drsnou strkanici odstartoval nevybíravý zákrok domácího Kukola, který ze zadu sejmul nizozemského hráče Slovanu Scheta. Ten si nenechal nic líbit a rychle přispěchal s odplatou. Ze zadu tvrdě strčil protihráče na zem.

VIDEO: Tvrdá bitka na Slovensku

A už se to mlelo. Schet si podal dalšího protihráče, který ho chytil pod krkem, a uštědřil mu facku. Další domácí mstitel oplatil stejnou mincí Nizozemci. To už emoce hodně plály a do strkanice se zapojila většina hráčů včetně realizačního týmu.

Sudí vyhrocenou situaci vyřešil dvěma červenými pro Kukola a Scheta, kteří celou situaci vyprovokovali. Závěr podzimu slovenské ligy měl prostě grády.