Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nedvědovy prachy v prachu! Ikona Juventusu s manželkou na Silvestra v Alpách

Autor: mik

Bylo, nebylo. Tedy spíš nebylo, než že bylo... Ale proč se takhle v poslední den roku trošku nepobavit, Silvestr je přece pro vtípky a legraci vyhrazen. I sehrál fotbalový miliardář Pavel Nedvěd (44) v italských horách tuto scénku.

V luxusním lyžařském středisku na severu Itálie načapali Nedvěda paparazzi, kterak brouzdá po tamních kouzelných uličkách s manželkou Ivanou po boku.

Zlákala je enoteca, tedy obchod s vínem. A tam Grande Paolo kmital mezi regály s italskými a francouzskými skvosty – Courmayeur leží přímo u hranic s Francií (za kopcem už je Chamonix) – jako kdysi mezi zadáky mužstev soupeřů. Zakláněl hlavu, jako by něco počítal, dokonce i mobil vytasil.

Co přesně koupil, to fotky neukazují, jedno je ale jisté: Když pak s Ivankou zasedli do nedaleké cukrárny, tvářil se nešťastně, jako by právě v tom víně utopil veškeré své jmění! A že za ty roky pod Apeninami vykopal a vyfunkcionařil něco peněz!

Hrnec čaje, dortíky a hlavně manželčiny sladké polibky a slůvka špitaná přímo do ouška mu ovšem po chvilce vrátily úsměv. Kdo ví, co říkala, ale klidně to mohlo být i: „Našla jsem si tě v dvaadevadesátém chudého, tak se tím mamonem už nijak netrap!“

Na procházce Nedvědovi pořádně vymrzli.
Na procházce Nedvědovi pořádně vymrzli.