Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bývalá tenistka Vaidišová našla nový job? Tančí u tyče!

Autor: ps

V červenci loňského roku řekla tenisu podruhé sbohem. Definitivně, naposledy. Nicole Vaidišová (27) se od té doby tak trochu hledá – jezdí po dovolených, hraje golf, navštěvuje hrady a zámky. Možná ale pokukuje po nové »práci«. Že by ji našla?

Tenisovou raketu už definitivně odložila a teď hledá nový verkcajk místo ní. „Z nějakého z důvodu mě napadlo, že by mohla být sranda zkusit lekci tančení u tyče,“ pochlubila se Vaidišová .

A jak to dopadlo? Na sedmé místo na světě, což je její tenisové maximum, se zřejmě jen tak nedostane. „Můj talent na tuhle aktivitu nestačí, to je jasný,“ vyhodnotila sebekriticky svůj výkon.

Kariéru jí zhatily zdravotní problémy, přes které se jí nepodařilo dostat. V červenci 2016 pak musela vyřknout nejtěžší sportovní věty v její relativně krátké, ale úspěšné kariéře.

„Poslední dva roky jsem trávila víc času u lékařů a po nemocnicích, než abych bojovala na kurtu. Bohužel se nepodařilo dostat mé tělo do stavu, v jakém bych byla schopná hrát.“ Takto Nicole profesionálnímu tenisu definitivně zamávala.

Vaidišová přiznala, že na tanec u tyče nemá zrovna talent.
Vaidišová přiznala, že na tanec u tyče nemá zrovna talent.